۱۳۹۹-۵-۴، ۱۱:۱۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۹-۵-۵، ۰۷:۵۵ عصر، توسط partoclinic.)
ممنون لطفا از سایت من هم دیدن نمایید
partoclinic.com/
partoclinic.com/
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید |
معرفی وبلاگ |
||||||
۱۳۹۹-۵-۴، ۱۱:۱۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۹-۵-۵، ۰۷:۵۵ عصر، توسط partoclinic.)
ممنون لطفا از سایت من هم دیدن نمایید
partoclinic.com/
۱۴۰۰-۶-۳۱، ۰۱:۵۲ عصر
آموزش و راهنمایی نوجوانان و قرار دادن در مسیر درست زندگی در وبلاگ بنده حقیر.
https://ehsanrezaee.blog.ir
۱۴۰۲-۱۱-۲۳، ۰۹:۲۶ صبح
(۱۳۹۹-۵-۴، ۱۱:۱۳ صبح)partoclinic نوشته است: ممنون لطفا از سایت من هم دیدن نمایید باید قوانین را مجدداً بخوانم و یا از ادمی کل یعنی عطاملک بپرسم. اشخانی یعنی من معاونم ! گذاشتن لینک تبلیغی اشتباه و اسپم است. ولی سایتت مفید بود و گفتم برای گروه ازدواج و روابط جنسی از لینک و مطالب سایت شما استفاده کنیم! اتفاقاً دلم می خواست در مورد شَقاق بخوانم که اتفاقاً در موردش نوشته اید. طول راست روده فقط سه سانت الی حداکثر چهار سانت و نیم است؟ درسته؟ یعنی از لب اسفنکر تا خمیدگی راست روده که محل شقاق است حداکثر چهار سانت و نیم است! محدودهٔ سکس مقعدی و حتی کشش خود مقعد و روده و عضلات این ناحیه در نهایت همین حدود است و در بعضی زنان شش یا هفت سانت کشش درونی می شود و در برخی نادر ده سانت و نادر از نادر برخی زنان هستند که البته هر زنی با تمریناتی می تواند کشش درون مقعدی خود را بالای ده سانت برساند. شَقاق بیشتر بر اثر یبوست ایجاد می گردد ولی سکس مقعدی چه؟ در آن تأثیر دارد؟
۱۴۰۲-۱۱-۲۳، ۰۹:۳۳ صبح
(۱۴۰۰-۶-۳۱، ۰۱:۵۲ عصر)e.rezaee نوشته است: آموزش و راهنمایی نوجوانان و قرار دادن در مسیر درست زندگی در وبلاگ بنده حقیر. وبلاگ شما حتماً مطالب مفید نیز دارد ولی بنده یعنی اشخانی در یک کلام می گویم که مطالبت کمی خشکه مذهبانه و مروج یک چیز پاک ولی با القا ناآگاهی در بودِآگاهی است. در مورد شهادت نوشته اید! بله شهادت لیاقت می خواهد ولی شهادت از قبل شهامت نیز می خواسته و لازمه اش است. در منطقه و کشور ما کشته شدن در راه وطن و یا نابودی جان و جسم در راه آزادی وطن و ناموس زنان این وطن و امنیت مرد و زنش یعنی فرهنگ شهادت در ایران وجود داشته است و نیازی به تبلیغات ندارد چون فرهنگ و خدمتی از سوی مردمان این منطقه است که بدون تبلیغ و دیدن بنر و یا .... صورت پذیرفته است. دوست دارید تبلیغ کنید ولی شهادت و فرهنگ شهادت در رگ و خون ایرانیان است.
۱۴۰۲-۱۱-۲۳، ۰۳:۲۵ عصر
چگونه متخصص اندروید شویم:
مراحل: 1. یادگیری زبان های برنامه نویسی:
۱۴۰۲-۱۱-۲۴، ۰۳:۵۲ صبح
سلام
نیلوفر خانم خواهشا اگر برنامه نویسی بلدی همین جاوا ، پی اچ پی را ادامه بده تا ما هم بیاموزیم. عالی بود.
۱۴۰۲-۱۱-۲۶، ۰۸:۱۲ صبح
| ||||||
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
غول گیمینگ Big O V3 معرفی شد؛ ترکیبی از کنسولهای بازی | ali5280 | 1 | 808 |
۱۴۰۲-۱۱-۲۴، ۰۳:۵۹ صبح آخرین ارسال: ashkhani |
|
اسمارت فون OPPO R1C با بدنه ای زیبا از جنس یاقوت کبود معرفی شد | novinmarketing | 0 | 639 |
۱۳۹۳-۱۰-۲۸، ۰۴:۲۸ عصر آخرین ارسال: novinmarketing |
|
JIDE REMIX معرفی شد ، نسخه اندرویدی تبلت سرفیس پرو ۳ ! | novinmarketing | 0 | 652 |
۱۳۹۳-۱۰-۲۵، ۱۲:۴۲ عصر آخرین ارسال: novinmarketing |
|
![]() |
وبلاگ حامیان دکتر جلیلی در جوین راه اندازی شد. | جوینی | 0 | 1,039 |
۱۳۹۲-۳-۹، ۰۶:۱۶ عصر آخرین ارسال: جوینی |
نامزدهای جبهه بصیرت و بیداری اسلامی ۲۲ بهمن ماه معرفی میشوند | هادی | 0 | 1,859 |
۱۳۹۰-۱۱-۱۹، ۰۶:۰۸ عصر آخرین ارسال: هادی |
|
اطلاعات وبلاگ ها ابزار جاسوسی است | هادی | 0 | 1,184 |
۱۳۹۰-۱۰-۲۷، ۰۵:۰۱ عصر آخرین ارسال: هادی |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|