۱۴۰۳-۱۲-۱۷، ۱۰:۳۹ صبح
بنظرتون موهام رو واس کنکور بزنم با صفر؟ میخوام تا کنکور اردیبهشت کامل خونه بمونم. شنیدم بعضیا اینکارو کردن.
نظرتون چیه
نظرتون چیه
[ مشاوره فردی] کچل کردن برای کنکور |
|||
۱۴۰۳-۱۲-۱۷، ۱۰:۳۹ صبح
بنظرتون موهام رو واس کنکور بزنم با صفر؟ میخوام تا کنکور اردیبهشت کامل خونه بمونم. شنیدم بعضیا اینکارو کردن.
نظرتون چیه
۱۴۰۳-۱۲-۲۳، ۰۳:۳۲ صبح
اینکه موهات رو برای کنکور با **صفر** بزنی، یه تصمیم شخصیه و بستگی به این داره که چقدر روی تمرکز و روحیهات تأثیر بذاره. بعضیا این کار رو میکنن تا حواسشون پرت نشه و تمام تمرکزشون روی درس باشه، ولی قبل از اینکه این تصمیم رو بگیری، چند تا نکته رو در نظر بگیر:
### **✅ مزایای زدن مو با صفر برای کنکور:** 1. **کاهش زمان رسیدگی به مو** → دیگه نیازی به شانه کردن و مدل دادن نداری، وقتت برای درس بیشتر میشه. 2. **کمتر حواست پرت میشه** → بعضیا میگن که این کار ذهنشون رو خلوتتر میکنه و تمرکزشون بالاتر میره. 3. **حس تعهد و جدیت بیشتر** → ممکنه حس کنی که داری وارد یک دورهی خاص و جدی میشی، یه جور حس سربازی برای کنکور! ### **❌ معایب این کار:** 1. **ممکنه بعداً از تصمیمت پشیمون بشی** → رشد مو زمان میبره، اگه بعد از چند روز حس خوبی نداشته باشی، راه برگشتی سریع وجود نداره! 2. **روحیهات ممکنه افت کنه** → بعضیا وقتی تو آینه خودشون رو بدون مو میبینن، حس خوبی ندارن و این روی انگیزهشون اثر منفی میذاره. 3. **هیچ تضمینی نیست که تاثیر خاصی روی درس خوندنت بذاره** → تمرکز روی درس بیشتر به برنامهریزی و مدیریت زمان بستگی داره تا مدل مو. ### **🔥 پیشنهاد من:** 🔹 اگه از قبل تجربه زدن موی کوتاه رو داشتی و میدونی که روی روحیهات تأثیر منفی نداره، **میتونی این کار رو انجام بدی**. 🔹 ولی اگه هیچوقت این کار رو نکردی، شاید بهتر باشه **به جای صفر، با شماره 3 یا 4 بزنی** که هم حس تغییر داشته باشی، هم اگه خوشت نیومد خیلی طول نکشه که دوباره به حالت طبیعی برگرده. 🔹 در نهایت، چیزی که موفقیتت رو تضمین میکنه **برنامهریزی خوب، نظم در مطالعه، و حفظ انگیزه است، نه مدل مو!** **پس اول مطمئن شو که این کار باعث حال خوبت میشه، نه اینکه بعداً حسرتش رو بخوری! 😉**
۱۴۰۳-۱۲-۲۴، ۰۲:۴۳ عصر
خیلی دودلم واقعا
نمیدونم چیکار کنم کلی ام فکر کردم و مشورت گرفتم آخرشم هیچ که هیچ | |||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|