سلام من طبفه بالای خانواده شوهرم زندگی میکنم کلا دو واحده و من واحد بالایی
تقریبا یک ساله ک اینجا هستم ب شدت مادر همسرم میخواد صمیمی بشه و منم تا حدی ک حدو حدود و دخالت تو زندگیم رعایت بشه مشکلی باهاش ندارم اما مادر شوهرم خیلی دخالت گره و مثلا میاد تو حموم و تو سطل زباله ها رو میگرده خودش حمام خونه منو میشوره سطلا رو میگردع خالی میکنه میاد از،شخصی ترین مسائل مثل نحوه جلوگیریم برای بارداری تا ریز ترین چیزها مثل حمام رفتی؟ نهار چی خوردی ؟ کجا میخوای بری؟ فلان جا چی بپوش و.... میپرسه و چون طبقه بالایی ک الان هستم قبلا خودشون اینجا بودن بدون اجازه من تو کمد تو اتاق خوابمم میاد نمیدونم چ رفتاری داشته باشم وقتی همسرمم خیلی محترمانه بهش گوشزد میکنه کاراش رو ناراحت میشع
سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی
زمانی که با همسرتان ازدواج می کنید بدانید باید بتوانید با خانواده او تعامل داشته و روابط عاطفی درستی برقرار کنید اما اجازه ندهید تا دلسوزی مادرشوهر و دیگران به دخالت های بیجا منجر شده و زندگی شما دچار مشکل شود
همسر خود را در قبال رفتار مادرش مقصّر ندانید. اگر شما به خاطر رفتار مادر همسرتان از دست همسر خود عصبانی شوید، مشکلات شما و همسرتان بیشتر می شود و رابطه شما تیره و تار خواهد شد.
مادر همسرتان را همانگونه که هست بپذیرید
ارتباطات خود را کاهش دهید
با همسر خود همراه و همدل باشید
کمال احترام و ادب رفتار کنید
رابطه ی متمدنانه ای را با مادرشوهرتان برقرار کنید . شما به خاطر شادی همسرتان و حفظ ازدواجتان هم که شده باید سعی کنید با مادر شوهرتان رابطه خوبی برقرار کنید.
به هیچ عنوان حرف های مادر شوهرتان را به همسرتان منتقل نکنید
و سخن پایانی اینکه ارتباط با خانواده همسر مخصوصا پدر و مادر همسر ارتباط و تأثیر مستقیمی در روند زندگی شما خواهد داشت بنابراین سعی کنید این روند به سوی تعامل دو سویه پیش ببرید
موفق و موید باشید
سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی
زمانی که با همسرتان ازدواج می کنید بدانید باید بتوانید با خانواده او تعامل داشته و روابط عاطفی درستی برقرار کنید اما اجازه ندهید تا دلسوزی مادرشوهر و دیگران به دخالت های بیجا منجر شده و زندگی شما دچار مشکل شود
همسر خود را در قبال رفتار مادرش مقصّر ندانید. اگر شما به خاطر رفتار مادر همسرتان از دست همسر خود عصبانی شوید، مشکلات شما و همسرتان بیشتر می شود و رابطه شما تیره و تار خواهد شد.
مادر همسرتان را همانگونه که هست بپذیرید
ارتباطات خود را کاهش دهید
با همسر خود همراه و همدل باشید
کمال احترام و ادب رفتار کنید
رابطه ی متمدنانه ای را با مادرشوهرتان برقرار کنید . شما به خاطر شادی همسرتان و حفظ ازدواجتان هم که شده باید سعی کنید با مادر شوهرتان رابطه خوبی برقرار کنید.
به هیچ عنوان حرف های مادر شوهرتان را به همسرتان منتقل نکنید
و سخن پایانی اینکه ارتباط با خانواده همسر مخصوصا پدر و مادر همسر ارتباط و تأثیر مستقیمی در روند زندگی شما خواهد داشت بنابراین سعی کنید این روند به سوی تعامل دو سویه پیش ببرید
موفق و موید باشید