قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  •  
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 10 11 12 13 14 … 22 بعدی »
› اشكنه كدو و بادنجان

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 3.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

اشكنه كدو و بادنجان

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۵۵ عصر
[تصویر:  56022.jpg]
اشكنه
یكی از غذاهایی است كه از دیرباز در ایران طبخ می‌شده است. این غذا با
توجه به موادی كه در آن به كار می‌رود بسیار متفاوت است. گاه سبك و گاه
سنگین‌تر است.
اشكنه
یكی از غذاهایی است كه از دیرباز در ایران طبخ می‌شده است. این غذا با
توجه به موادی كه در آن به كار می‌رود بسیار متفاوت است. گاه سبك و گاه
سنگین‌تر است. شما می‌توانید با توجه به ذائقه و رژیم غذایی خود مواد داخل
آن را تغییر دهید.
مواد لازم:‌
برنج خشك:‌ 3 قاشق سوپ‌خوری
لپه:‌ 2 قاشق سوپ‌خوری
بادمجان:‌ یك عدد
كدو:‌ یك عدد
سیر: 3 حبه
پیاز: ‌2 عدد
تخم‌مرغ: 2 عدد
پیازچه تره و جعفری:‌ یك فنجان
طرز تهیه:
بدین
ترتیب است كه كدو و بادمجان را به قطعاتی به اندازه حبه قند خرد كرده،
پیاز را نیز نگینی می‌كنید و همراه سیر كوبیده یا خلال شده تفت می‌دهید.
برنج و لپه خیس كرده را می‌گذارید بپزد و وقتی پخت مواد تفت داده شده را داخل آن می‌ریزید.
وقتی همه مواد پخت سبزیجات را نیز می‌ریزید و به آن دو عدد تخم‌مرغ اضافه می‌كنید و بدون این‌كه آن را هم بزنید می‌گذارید ببندد.
در این مرحله كمتر از 10 دقیقه پخت كافی است، به نحوی كه تخم‌مرغ‌ها زرده عسلی داشته باشند.
هنگامی كه این غذا را در بشقاب می‌كشید زرده تخم‌مرغ لعاب مطبوعی به غذا می‌دهد.
این
غذا دارای سهم مناسبی از انواع تركیبات غذایی است. سبزی آن با مدت پخت
كوتاه خواص خود را تا حد زیادی حفظ می‌كند. تخم‌مرغ پروتئین و ویتامین دی
را كه مورد نیاز بدن سالمندان برای استخوان و عضلات است تامین می‌كند و
برنج لعاب رقیق و مناسبی به غذا می‌بخشد.
كدو
برای فشار خون و دیابت مفید است و سبزیجات این غذا فیبر مورد نیاز بدن
سالمند را تامین می‌كند. كسانی كه معده حساسی دارند می‌توانند در این غذا
از لپه استفاده نكنند.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 25,726
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 250
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 241
سپاس شده 440 بار در 353 ارسال
#2
۱۴۰۰-۶-۹، ۰۴:۴۱ عصر
ان الله مع الصابرین

رادیو عشق ❤


قرائت صلوات و فاتحه برای پسر عمویم
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 25,726
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 250
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 241
سپاس شده 440 بار در 353 ارسال
#3
۱۴۰۰-۶-۹، ۰۴:۴۴ عصر
فیلم تهیه اشکنه کدو و بادمجان سریع و خوشمزه

https://s-v1.tamasha.com/statics/videos_...8_auto.mp4
ان الله مع الصابرین

رادیو عشق ❤


قرائت صلوات و فاتحه برای پسر عمویم
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش بادنجان پیچی Mina1382 1 77 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۷:۲۶ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  طرز تهيه کشک بادنجان khanomi 0 792 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۵۴ عصر
آخرین ارسال: khanomi

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی