۱۳۹۱-۹-۲۳، ۱۲:۵۸ عصر
دستور غدایی زیر یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولا بر سر سفره افطار همیشه همراه دارند.به دستور زیر توجه کنید
ترحلوای هویج یكی از دسرها و یا پیش غذاهای اصیل شهر همدان است كه سر سفره افطار مردم این شهر قرار میگیرد.
مواد لازم
هویج : نیم كیلو
شكر : یك استكان
زعفران : نصف استكان
گلاب : یك استكان
روغن : نصف استكان
آرد برنج : یك پیمانه
هل آسیاب شده : 3 عدد
دارچین : به مقدار لازم
مواد لازم
هویج : نیم كیلو
شكر : یك استكان
زعفران : نصف استكان
گلاب : یك استكان
روغن : نصف استكان
آرد برنج : یك پیمانه
هل آسیاب شده : 3 عدد
دارچین : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا
هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچهای رد كنید تا آب درون هویج
خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب كه طلایی شد زعفران، آب،
روغن و شكر را به هویج ها اضافه كنید و مواد را خوب به هم زده تا كمی سفت
شود.
ابتدا
هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچهای رد كنید تا آب درون هویج
خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب كه طلایی شد زعفران، آب،
روغن و شكر را به هویج ها اضافه كنید و مواد را خوب به هم زده تا كمی سفت
شود.
حال
گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه كرده و پس از كمی سرد شدن آن را
داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین كنید.
گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه كرده و پس از كمی سرد شدن آن را
داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین كنید.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙