قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  •  
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› کوفته تبریزی

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

کوفته تبریزی

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۱ عصر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۱ کیلو،لپه ۱ پیمانه، برنج ۱ پیمانه، تخم مرغ ۴ عدد، آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری، پیاز متوسط ۵ عدد، جعفری، ترخون و مرزه ۵۰۰ گرم، نمک و فلفل به مقدار لازم
جوجه ۱عدد، هویج ۲ عدد، کرفس ۲ ساقه
زرشک نصف پیمانه، آلو ۶ عدد خیس کرده، مغز گردو نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری، روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
جوجه را با مقداری آبو نمک، فلفل و یک عدد پیاز، هویج و کرفس می پزیم.گوشت چرخ کرده را دوباره به همراه ۲ عدد پیاز رنده شده چرخ می کنیم و لپه را با کمی نمک و آب پخته و از صافی رد می کنیم. برنج را هم آبکش می کنیم. لپه پخته را با برنج و گوشت مخلوط کرده و در دستگاه میکسر به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم و یا ۱۵ دقیقه بادست خوب ورز می دهیم تا مواد یکدست و لطیف شود. سبزی که خوب پاک کرده و خرد کرده را به مواد بالا اضافه می کنیم. سه عدد تخم مرغ را هم اضافه می کنیم (یکی از تخم مرغها را آب پز کرده و کامل نگه می داریم) و مواد را ۱۵ دقیقه خوب ورز می دهیم.
مواد را روی پارچه توری در داخل سینی پهن می کنیم و مرغ را داخل آن می گذاریم و یک دانه تخم مرغ کامل را درون مرغ قرار داده به همراه یک عدد پیاز سرخ شده، زرشک، گردو و آلو، سپس باقی مواد کوفته را روی جوجه می ریزیم و به طوریکه جوجه درون این مواد ناپدید شود و سپس پارچه توری را کامل روی کوفته قرار می دهیم. آرد را در کمی روغن تفت می دهیم و همراه با پیاز داغ در قابلمه بزرگی که گنجایش کوفته را داشته باشد می ریزیم و رب گوجه را هم اضافه کرده و سس درست می کنیم. نصف قابلمه را که کوفته در آن جا می گیرد آب می ریزیم و زمانی که آب به جوش آمد کوفته را داخل آن قرار می دهیم تا بپزد. مرتب آب را به بالای کوفته هم می ریزیم تا کوفته سفت شود و هر چند وقت یکبار تنظیف یا همان پارچه حاوی کوفته را بلند کرده و دوباره سر جای خود می گذاریم تا کوفته ته نگیرد. پس از حدود ۲ ساعت پخت با حرارت ملایم و تکرار موارد بالا کوفته پخته شده را به کمک کفگیر بزرگ و دست از قابلمه بیرون آورده و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورشت کوفته ریزه با کاری Mina1382 0 201 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۵۰ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
Wink طرز تهیه کفته تبریزی failar 0 1,098 ۱۳۹۲-۶-۱۳، ۰۹:۴۳ عصر
آخرین ارسال: failar
  كوكوی تبریزی khanomi 0 905 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۹ عصر
آخرین ارسال: khanomi
  کوفته نخودی (تویسرکان) khanomi 0 668 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۱ عصر
آخرین ارسال: khanomi

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی