قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› بریونی (بریانی) اصفهان

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [ مشاوره فردی]  ] مشکل اضطراب و ترس habib_a1372 ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  [عشق و ازدواج]  آشنایی Fatemeh pi Fatemeh pi مشاوره خانواده و ازدواج
  [عشق و ازدواج]  آشنایی Fatemeh pi Fatemeh pi مشاوره خانواده و ازدواج
  [عشق و ازدواج]  آشنایی Fatemeh pi Fatemeh pi مشاوره خانواده و ازدواج
  طراحی گرافیکی ویژه کاربران طلایی ADMIN M.S.J.H_M88 تولیدات حوزه چاپ و گراف...
  با روش های درمان جوش زیر پوستی آشنا شوید foodonly foodonly گفتگوی ایرانیان
  [تولید انجمن]  مشاوره ویژه کاربران طلایی ADMIN Elnaz_Sadeghi مشاوره خانواده و ازدواج
برترین امتیاز گیرندگان
ADMIN 25893
رمان 6198
~~sara~~ 2495
مشاورانه 2481
*Ertebat* 1299
sarah 1283
محمدی پور 1159
abasaleh 1012
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9432
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
mohamadi1392 246

فروش دامنه bloger.app | مشاوره خانواده در واتساپ | دانلود سخنرانی‌های رائفی پور | کتاب صوتی لهوف | نذر فرهنگی |
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 36 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

بریونی (بریانی) اصفهان

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۳ عصر
[تصویر:  21519110725134230174932064120668773139115.jpg]

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

گوشت گوسفند بدون استخوان 500 گرم

جگر سفید گوسفند 200 گرم

پیاز متوسط 4 عدد

زردچوبه نصف قاشق چای خوری

دارچین 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

نان سنگک به مقدار کافی







طرز تهیه:

گوشت را با مقداری آب و 2 عدد پیاز خرد شده و زردچوبه می پزیم و پس از نرم شدن گوشت، به آن نمك اضافه می كنیم.

جگر سفید را هم پس از پختن، چرخ و سرخ می کنیم.

گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و آب گوشت پخته باقیمانده را كنار می گذاریم.

نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان دلخواه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

سپس یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریونی اصفهانی را روی شعله گاز می
گذاریم تا داغ شود و کمی روغن در آن می ریزیم، طوریکه کف آن چرب شود.

مخلوط گوشت چرخ شده را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی، کف ظرف یا کفگیر پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم تا كف بریانی طلایی شود.

روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم تا فقط نان کمی مرطوب شود.

بعد پودر دارچین را روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برمی گردانیم.

در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می ریزیم.

اطراف بریانی را معمولا با ریحان و جعفری و پیاز تزئین می كنند. شما می
توانید در صورت دلخواه کمی خلال بادام و پسته هم روی بریانی بریزید.

بریانی را با دوغ تازه نوش جان كنید.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی