قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› حليم

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [ مشاوره فردی]  ] مشکل اضطراب و ترس habib_a1372 ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  [عشق و ازدواج]  آشنایی Fatemeh pi Fatemeh pi مشاوره خانواده و ازدواج
  [عشق و ازدواج]  آشنایی Fatemeh pi Fatemeh pi مشاوره خانواده و ازدواج
  [عشق و ازدواج]  آشنایی Fatemeh pi Fatemeh pi مشاوره خانواده و ازدواج
  طراحی گرافیکی ویژه کاربران طلایی ADMIN M.S.J.H_M88 تولیدات حوزه چاپ و گراف...
  با روش های درمان جوش زیر پوستی آشنا شوید foodonly foodonly گفتگوی ایرانیان
  [تولید انجمن]  مشاوره ویژه کاربران طلایی ADMIN Elnaz_Sadeghi مشاوره خانواده و ازدواج
برترین امتیاز گیرندگان
ADMIN 25893
رمان 6198
~~sara~~ 2495
مشاورانه 2481
*Ertebat* 1299
sarah 1283
محمدی پور 1159
abasaleh 1012
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9432
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
mohamadi1392 246

فروش دامنه bloger.app | مشاوره خانواده در واتساپ | دانلود سخنرانی‌های رائفی پور | کتاب صوتی لهوف | نذر فرهنگی |
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

حليم

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۳ عصر
مواد لازم:
  • گندم پوست كنده 3 كيلوگرم
  • گوشت گوسفند 1 كيلوگرم
  • كره 250 گرم
  • نمك 2 قاشق غذاخوري
  • آب 3 برابر ميزان گندم
طرز تهيه:گندم
را از شب قبل خيس كنيد. گندم را همراه گوشت و نمك به مدت 5 الي 6 ساعت بعد
از به جوش آمدن آب بگذاريد بپزد. آنقدر هم مي زنيم تا كاملاً لعاب پس دهد.
گوشت بايستي ريش ريش شود ولي بقيه مواد را بايد با گوشتكوب كوبيد. مرتب هم
بزنيد وگرنه ته مي گيرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نياز دارد.حليم را بعد از
برداشتن از روي حرارت، مدتي در ظرف بماند تا خودش را بگيرد و سپس تزيين
كنيد. 3 قاشق شكر و 1 قاشق دارچين را در كاسه اي با هم مخلوط كنيد و براي
تزيين حليم استفاده مي شود. كره و روغن را دور شكر تزيين شده بريزيد.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی