۱۳۹۲-۴-۲۲، ۰۷:۳۶ عصر
نودالیت سبزیجات ۱بسته
پنیر گودا رنده شده ۱۰۰گرم
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
ادویه کاری 1/4قاشق چایخوری
عصاره سیر 1/4قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/4قاشق چایخوری
تخم گشنیز
نودالیت را درون آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکشی نمایید و در ظرفی ریخته و با پنیر گودا و ادویه جات به خوبی مخلوط کنید وقالب مورد نظر را چرب کرده و آنها را درون قالب ریخته و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و با ادویه های دلخواه تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توان کمی جوز هندی هم بر روی نودالیت رنده کرده و سرو نمایید.
پنیر گودا رنده شده ۱۰۰گرم
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
ادویه کاری 1/4قاشق چایخوری
عصاره سیر 1/4قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/4قاشق چایخوری
تخم گشنیز
نودالیت را درون آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکشی نمایید و در ظرفی ریخته و با پنیر گودا و ادویه جات به خوبی مخلوط کنید وقالب مورد نظر را چرب کرده و آنها را درون قالب ریخته و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و با ادویه های دلخواه تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توان کمی جوز هندی هم بر روی نودالیت رنده کرده و سرو نمایید.