۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۰۹ عصر
کال کباب یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای گیلانی عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن از نوعی سبزی معطر محلی استفاده می شود.
● مواد اولیه:
▪ بادنجان……………………………… …….. یک و نیم کیلوگرم
▪ گردو ساییده……………………………….. ۳۰۰ گرم ▪آب انارترش یا دانه انار ترش…………….. یک پیمانه
▪ چوچاق آسیاب شده (سبزی محلی) ……….. دو قاشق سوپخوری
▪ سیر (رنده شده)…………………………….. چهار حبه ▪ نمک و فلفل……………………………… به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا بادنجان ها را روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. پس از کبابی شدن پوست بادمجان ها را جدا کنید. بادنجان های پوست کنده را درون ظرفی بریزید و خوب بکوبید.
پس از اینکه به طور کامل له شد، گردوی آسیاب شده را با بادنجان ها مخلوط کنید.
سپس انار دانه شده یا آب انار را اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا دانه های انار خوب درون مایه له شود.
در آخرین مرحله چوچاق و سیر را اضافه کنید و همه مواد را خوب بکوبید و یا آسیاب کنید.
نمک و فلفل اضافه کنید و یک دور با سرعت زیاد میکس کنید.
غذای شما آماده است. آن را داخل ظرف بکشید و با دانه های انار تزیین کنید.
این غذا را به عنوان چاشنی و یا پیش غذا می توانید میل کنید.
● نکات:
▪ به جای سبزی محلی چوچاق می توانید از گشنیز نیز استفاده کنید.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙