۱۳۹۱-۱۲-۲۲، ۱۱:۰۹ صبح
یارانه ای که الان داریممی گیریم با این هدف داده میشه که افزایش قیمت فرآورده های انرژی جبران بشه
حالا فکر کنید در کنا راین یارانه یک یارانه ی دیگری هم داده بشه که مختص بخش کشاورزی باشه ،
که بهش میگن یارانه ی سبز، و هدفش مکانیزه کردن کشاورزی، اصلاح بذر و خاک، بیمهکردن محصولات زراعی و کشاورزی و قدرت بخشیدن به صنایع تولیدی برای افزایش درآمد کشاورزا هست .
و همچنین 50 درصد از اینیارانه به صورت جبرانی و بلاعوض و 50 درصد دیگر با وام دادن به کشاورزان و برای تعدیل قیمتهای کالایی که دولت مانند گندم از زارعان میخرد اختصاص پیدا می کنه تا در تولید محصولات کشاورزی که امنیتغذایی کشور بهش وابسته ست هزینه بشه .
حفظ امنیت غذایی در سالهایآینده برای ما یک مسئله استراتژیک و راهبردیه و یارانه سبز تنها به بخش کشاورزی داده میشه و برای جبران یارانه های فعلی هست .
شاید یارانه ی سبز بتونه بهمرور زمان از مشکلات بخش کشاورزی کم کنه ![[تصویر: 03555143127348512260.jpg]](http://upcity.ir/images/03555143127348512260.jpg)