۱۳۹۲-۲-۵، ۰۳:۲۵ عصر
طرز تهیه باقلوا فوری
مواد اولیه:
پودر قند و بادام از هر کدام 200 گرم
پسته 100 گرم
زعفران و رنگ زعفران، رنگ قرمز و سبز به میزان لازم
طرز تهیه: * بادام را خیس کرده پوست آن را گرفته و کاملاً آسیاب میکنیم و با پودر قند ورز داده تا خمیری به دست آید.
* سپس پسته را خیس کرده پوست آن را گرفته و کاملاً آسیاب میکنیم و با پودر قند ورز میدهیم.
* بادام را به دو قسمت تقسیم کرده نیمی از آن را با رنگ زعفران و خود زعفران آبکرده رنگ میکنیم و روی یک سینی لبه دار یک لایه نازک بادام سفید را ریخته و با گوشتکوب به آرامی فشار میدهیم.
* سپس رنگ سبز و بعد رنگ قرمز.
* وقتی سفت شد با چاقو آن را به شکل لوزی برش میدهیم.
نکته مدت آمادهسازی یک ساعت است.
مواد اولیه:
پودر قند و بادام از هر کدام 200 گرم
پسته 100 گرم
زعفران و رنگ زعفران، رنگ قرمز و سبز به میزان لازم
طرز تهیه: * بادام را خیس کرده پوست آن را گرفته و کاملاً آسیاب میکنیم و با پودر قند ورز داده تا خمیری به دست آید.
* سپس پسته را خیس کرده پوست آن را گرفته و کاملاً آسیاب میکنیم و با پودر قند ورز میدهیم.
* بادام را به دو قسمت تقسیم کرده نیمی از آن را با رنگ زعفران و خود زعفران آبکرده رنگ میکنیم و روی یک سینی لبه دار یک لایه نازک بادام سفید را ریخته و با گوشتکوب به آرامی فشار میدهیم.
* سپس رنگ سبز و بعد رنگ قرمز.
* وقتی سفت شد با چاقو آن را به شکل لوزی برش میدهیم.
نکته مدت آمادهسازی یک ساعت است.
آن شراب طهوررا که شنیده ای بهشتیان را می خورانند، میکده اش کربلاست...