مشاوره خانواده رایگان عطاملک
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

مشاوره خانواده رایگان عطاملک › خانواده ایرانی › خانواده سبز v
« قبلی 1 … 25 26 27 28 29 بعدی »
› راز جوانی مجید قناد چیست؟

امتیاز موضوع:
  • 84 رأی - میانگین امتیازات: 2.99
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راز جوانی مجید قناد چیست؟

ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 375 ارسال
۱۳۹۰-۵-۵، ۱۰:۱۶ صبح
همشهری تندرستی نوشت:

مجید قناد سال 1333 در خرمشهر متولد شد و بعد از تحصیل در رشته کارگردانی، تصمیم گرفت مجری برنامه‌های کودک شود. او کارش را در سال 64 شروع کرد و تا امروز بدون کوچک‌تکرین وقفه‌ای آن را ادامه داده است. «عمو قناد» یکی از محبوب‌ترین مجری‌های برنامه‌های کودک است که «از مدرسه تا مدرسه» را به عنوان اولین کار تلویزیونی‌اش ثبت کرد و با فیتیله‌های به اوج رسید. در حال حاضر یکی از بهترین برنامه‌های کودک یعنی «جمعه به جمعه» را روی آنتن دارد که آن هم مثل فیتیله با استقبال خوبی روبه‌رو شده است. با او درباره سلامتی، عادت‌های غذایی استرس، مشاوره و خیلی چیزهای دیگر گفت‌وگو کرده‌ایم.

از وقتی یادمان می‌آید عمو قناد را می‌شناسیم، حتی پدر و مادرهایمان هم پای برنامه‌های او می‌نشینند ولی چهره و ظاهر او از سال‌های دور تا امروز چندان تغییری نکره است. بنابراین اولین سؤالی که به ذهنمن می‌رسد این است که از او درباره سن و سالش بپرسیم: «سن و سالی نداریم که ...(خنده) باور کنید.من وقتی بین بچه‌ها هستم 12 سالم بیشتر نیست. بین آدم‌ بزرگ‌ها هم 15 ساله‌ام. به سن‌و سال اهمیتی نمی‌دهم. من با بچه‌ها همیشه جوان هستم و به خودم اجازه نمی‌دهم که مثل آدم بزرگ‌ها با آنها رفتار کنم.»

می‌پرسیم شما چرا پیر نمی‌شوید. می‌گوید: «کار کردن بخش عمده‌ای از زندگی آدم‌ها را تشکیل می‌دهد و بیشتر عمر صرف آن می‌شود. اگرعاشق کارمان باشیم هیج وقت پیر نمی‌شویم. این شعار نیست، باور کنید من همین طور هستم. عشقی که من دارم مثل عشق مادرها به بچه‌هایشان است. من از کار کردن با بچه‌های لذت می‌برم و اصلاً متوجه گذر زمان نیستم.»

همیشه لبخند

تصور آدم‌ها از کسانی که کار در تهیه و تولید برنامه‌های شاد هستند این است که همیشه لبخند بر لب داشته باشند. عمو قناد درمورد لبخند زدن و شاد بودن صحبت‌های جالبی دارد: «هیچ دلیلی ندارد که بیننده‌های بفهمند که یک هنرمند ناراحت است و مشکل دارد. هنرمند باید یادش باشد که متعلق به مردم است و آنها ناراحتی و عصبانیت او را نمی‌خواهند. من همیشه می‌خندم و بعید است ناراحتیم را کسی جلوی دوربین و حتی پشت صحنه ببیند. من وقتی بچه‌ها را می‌بینم خیلی زودتر به آنها سلام می‌کنم؛ دلم نمیخواهد از دست من ناراحت باشند و بینمان فاصله بیفتد.» کار قناد به دو قسمت پشت صحنه و جلوی دوربین تقسیم می‌شود اما او پشت دوربین فعالیت بیشتری دارد: «جلوی دوربین یک طرف ماجراست. طرف دوم پشت دوربین است که من برای به وجد آوردن بچه‌ها مجبور هستم کلی بالا و پایین بپرم و هورا بکشم تا آنها به وجد بیایند و برنامه به خوبی پیش برود. این یکی از سخت‌ترین و پراسترس‌ترین کارهاست.»

خودمان را یادمان رفته

یکی از مهم‌ترین سؤالات ما درباره وعده‌های غذایی است که عمو قناد در طول روز باید مصرف کند: «متأسفانه ما یک عادت بد داریم؛ مدام به بچه‌هایمان غر می‌زنیم که غذایتان را سر وقت بخورید، خوردن اینجوری ضرر دارد، آن یکی مقید است و هزار نکته ایمنی دیگر اما این مسائل را درباره خودمان اصلاً رعایت نمی‌کنیم. از روی عجله، خوردن صبحانه را یادمان می‌رود. ناهار را عصرها می‌‌خوریم و برای شام آخرین ساعت‌های شب را انتخاب می‌کنیم؛ بدون اینکه به فاصله که باید بین شام و زمان می‌اندازد. ما وقتی مدرسه می رویم، یک برنامه درسی به ما می‌دهند. اگر از همان موقع روش درست غذا خوردن را به ما یاد می‌دادند که چطور غذا بخوریم و کدام وعده‌های غذایی مهم‌تر است، شاید وضعیت تغذیه‌ای‌مان بهتر‌ می‌شد.»

منوی روزانه

مرغ و برنج جزو گروه اصلی غذاهایی است که او مصرف می‌کند: «گوشت را کمتر از مرغ و برنج مصرف می‌کنم، چون طبق آزمایش پزشکان خوردن گوشت خوب نیست. کلا به توصیه‌های پزشکان گوش می‌دهم، چون اعتقاد دارم آنها با کلی آزمایش، پژوهش و کارهای تخصصی به یک نتیجه می‌رسند و آن را به ما انتقال می‌دهند. خب، چرا وقتی چنین امکانی وجود دارد، ما نباید استفاده کنیم؟ من این نکاترا در حد فهم بچه‌ها به آنها هم آموزش می‌دهم.»

فلفل به میزان لازم

قناد علاقه خاصی به مصرف فلفل دارد. او تمام غذاهایش را با فلفل مصرف می‌کند: «فکر نمی‌کنم مصرف فلفل برایم ضرر داشته باشد. یک جایی خواندم که فلفل باعث می‌شود قلب آدم خوب کار کند. البته مطمئن نیستم این گفته دست باشد یا خیر اما تندی بهترین طعمی است که من سراغ دارم.»

ورزش؛ حتماً

برنامه‌ساز محبوب بچه‌ها اصلاً اضافه وزن ندارد و خیلی هم روی فرم است: «مدتی قبل احساس کردم سه چهار کیلویی اضافه وزن دارم. البته نمی‌شد اسمش را اضافه وزن گذاشت. بیشتر احساس سنگینی بود. برای همین آن را از بین بردم. اما الان مدتی است احساس می‌کنم به خاطر کار کمی لاغرتر و قبل شده‌‌ام. هر روز صبح قبل از اینکه کارم را شروع کنم مقداری ورزش می‌کنم تا از حالت خمودگی صبح و کلافکی بیرون بیایم. بعد از شام هم اگر وقتی باشد حتماً پیاده‌روی می‌کنم.خب ما هر روز سرکار هستیم و این فرصت را نداریم که ورزشی را به‌طور حرفه‌ای انجام بدهیم و همین نرمش و پیاده‌روی‌ها به ما کمک می‌کند.»

بازی‌های کودکانه

یکی از علاقه‌مندی این مجری توانا یادگیری بازی‌های کودکانه جدید و قدیمی است: «بازی کردن را خیلی دوست دارم و شاید تعجب کنیدکه من هنوز هم با بچه‌ ای بازی می‌کنم. سعی می‌کنم بازی جدید را یاد یگیرم و به آنها آموزش دهم مخالف صددرصد نشستن آنها پشت مانیتورها هستم. بازی‌های رایانه‌ای بچه‌ها را چاق‌، کم‌تحرک و تنبل می‌کند. می‌خواهم با آموزش بازی جذاب این مشکل را برطرف و وادارشان کنم کی به هیجان بیایندو بالا وپایین بپرند.این هم یکی از ورزش‌های من است.»

حس شاداب بودن یکی از بهترین حالت‌های است که انسان دوست دارد آن را تجربه کند. قناد که همیشه جلوی دوربین می‌خندد و شاداب است نظریه جالبی درباره این موضوع دارد: «همان‌طور که غم‌و غصه تأثیرگذار است، شادابی هم زندگی رنگ دیگری می‌‌دهد. آدم برای شاداب بودن باید تصمیم بگیرد که شاداب و خوشحال باشد و به محض اینکه این تصمیم را بگیرد احساس شادابی خواهد کرد.»

هم روان‌شناس، هم چکاپ

سلامت جسم و روان یکی از مسائلی است که قناد به آن توجه زیادی دارد: «من هر هشت ماه یک‌بار یک چکاپ کامل انجام می‌دهم و مراقب کامل خودم هستم. زمانی که نیاز داشته باشم از مشاوره‌های روان‌شناسان کمک می‌گیرم، چون اعتقاد دارم که صحبت کردن با یک متخصص و گرفتن راه‌حل‌های تکنیکی از آنها می‌تواند روان آدم‌ها را به سلامت برساند»
شبکه اجتماعی ویترین

]دانلود از مایکت[
  | 
]دانلود از کافه بازار[

قرائت صلوات و فاتحه برای پسر عمویم
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رابطه فرازناشویی چیست؟ ADMIN 6 1,670 ۱۳۹۹-۱۰-۲، ۰۴:۳۵ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  دندانپزشکی کودکان چیست؟ teletexting 0 947 ۱۳۹۸-۱۱-۸، ۰۳:۵۱ عصر
آخرین ارسال: teletexting
  وسایل مجاز در فرودگاه چیست؟ آیا سگ می توانیم ببریم؟ ghermez 0 1,011 ۱۳۹۸-۱۱-۲، ۱۰:۵۶ صبح
آخرین ارسال: ghermez
  شرایط طلاق زن بدون اجازه شوهر چیست؟ dibasalehi 0 1,028 ۱۳۹۸-۱۰-۲۸، ۰۱:۰۷ عصر
آخرین ارسال: dibasalehi
  اختلال اجتماعی چیست ؟ drzakeri 0 1,866 ۱۳۹۸-۸-۱۹، ۰۲:۲۱ عصر
آخرین ارسال: drzakeri
  مصرف آب تصفیه شده و شادابی و جوانی maya 0 1,882 ۱۳۹۳-۱۲-۹، ۰۹:۳۸ عصر
آخرین ارسال: maya
  تفاوت لیپوماتیک با لیپوساکشن، لیزر لیپولیز و لیپولیز اولتراسونیک چیست؟ seo 0 1,678 ۱۳۹۳-۱۱-۲۰، ۱۲:۰۷ عصر
آخرین ارسال: seo
  دلیل پیشرفت ژاپنی ها و اروپایی ها چیست ؟ ADMIN 2 3,447 ۱۳۹۳-۲-۲۰، ۰۱:۴۷ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  علم بدنسازی چیست sarab98 0 1,301 ۱۳۹۲-۱۰-۲، ۰۵:۱۵ عصر
آخرین ارسال: sarab98
  گروه خونی​تان چیست؟ از این غذاها استفاده نکنیدܓ kabootar 1 1,660 ۱۳۹۱-۱۱-۱۷، ۱۱:۲۱ عصر
آخرین ارسال: ~~sara~~

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
بارگذاري مجدد
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  آخرين ارسال کننده انجمن
  [ همسرداری ] من و همسر... ▼ دیروز, ۱۸:۵۴ محمدی پور مشاوره خانواد...
  [ مشاوره فردی] ] نیازمن... ▼ ۲-۲۰, ۰۳:۳۴ ADMIN مشاوره خانواد...
  کتاب دوره ات نگذشته مربی! ▼ ۱-۱۹, ۱۱:۲۶ ADMIN ایده، خلاقیت ...
  [ مشاوره فردی] ] کچل کر... ▼ ۱۲-۲۴, ۱۴:۴۳ امیرحسین_یاسینی مشاوره خانواد...
  [تولید انجمن] رادیو عشق ❤ ▼ ۱۲-۱۳, ۰۱:۳۹ ADMIN بانوی ایرانی
  [ مشاوره فردی] ] درگیری... ▼ ۱۱-۱۸, ۰۷:۱۴ ملایجردی مشاوره خانواد...
  [تولید انجمن] مرکز نیکوکا... ▼ ۱۰-۳۰, ۱۹:۲۳ ADMIN اخبار و اطلاع...
  هم معنی کلمات رایج عربی د... ▼ ۹-۶, ۱۲:۴۹ ADMIN کتاب | رمان |...
  [ تربیت فرزند ] تربیت ... ▼ ۹-۶, ۰۶:۱۶ محمدی پور مشاوره خانواد...
  [تولید انجمن] شنگول آباد ... ▼ ۷-۹, ۰۵:۲۸ ADMIN خنده بازار
  صبح غریب | دل نوشته هایم ▼ ۷-۲, ۰۵:۳۱ ADMIN مجازیست
برترين سپاس شده ها
ADMIN 467
~~sara~~ 187
tanaz22 166
kabootar 159
sarah 142
جديدترين کاربران
یگانه امروز
کهربا ۲-۲۵
HPH20240423132409 ۲-۲۴