۱۳۹۰-۷-۱۹، ۰۳:۲۱ عصر
شما وقتی می توانید درآمد داشته باشید که مشتری داشته باشید، این قانون هم در اینترنت صادق است، شما وقتی می توانید از اینترنت پول درآورید که وبسایتتان بازدیدکننده داشته باشد. این مقاله به بررسی ۱۰۱ راه برای بالابردن ترافیک وب سایتتان می پردازد. این را به خاطر داشته باشید : در ابتدا و ۶ ماه اول کارتان اگر ۲ ساعت وقت می گذارید و مطلب می نویسیسد باید ۴ ساعت روی تبلیغات و این متدهایی که معرفی کردم زمان صرف کنید. این را به یاد داشته باشید که قرار نیست یک شبه همه این ۱۰۱ راه را انجام دهید، بلکه یک برنامه ریزی برای خودتان انجام دهید که در هر روز چند نکته از این ۱۰۱ نکته را انجام دهید.
بلاگ
۱٫ بلاگ را به وب سایت خود اضافه کنید : اگر شما برای شرکتتان سایت زدید یا یک فروشگاه آنلاین دارید، حتما یک بلاگ راه بیاندازید. با این کار باعث می شوید که بازدیدکنندگانتان مجددا به وب سایت شما مراجعه کنند. برای درک بهتر این مساله لطفا ۱۲ دلیل داشتن بلاگ برای تجارتتان را مطالعه کنید.
۲٫ در سایر بلاگ ها نظر دهید : تا این را خواندید سریع نروید در همه بلاگ ها کامنت بگذارید ” مطلب خوبی نوشتی لطفا به من هم سری بزن ” یا به قول معروف کامنت اسپم نگذارید، حتما می پرسید چرا؟! جواب بسیار ساده است : آیا خودتان دوست دارید کسی در بلاگتان اینگونه مطلب بگذارید؟ این کار شما یک توهین بزرگ است به نویسنده سایر بلاگ ها! به آنها می گویید برای وقتی که گذاشتی و مطلب نوشتی ارزشی قائل نیستم ! حال می پرسید پس چه کار کنم؟ جواب باز هم بسیار ساده است! مطلب سایر بلاگرها را بخوانید، و در مورد آن مطلب نظرتان یا اطلاعاتتان را بیان کنید. اینگونه سایر وبلاگنویسان نیز به شما علاقمند می شوند، زیرا شما یاد گرفته اید از مطالب سایر وبلاگ ها استفاده کنید و در بحث های آنها مشارکت کنید! لطفا این کار را همینطوری سر سری انجام ندهید! طوری نظر دهید که انگار مطلب را خودتان نوشته اید و برایتان نظر اهمیت دارد.
۳٫ پست مهمان بنویسید : بیشتر وبلاگ نویسان پست مهمان نویسی را قبول می کنند. به این معنا که در راستای مطالب آن وبلاگنویس مطلبی بنویسید، برای وبلاگنویس ارسال کنید و از او درخواست کنید که مطلب شما را در وبلاگش قرار دهد.
۴٫ دعوت به بحث و گفتگو : از وبلاگنویسان دعوت کنید در مورد مطلب خاصی مطلب بنویسند، مثلا در مورد فلان مساله اجتماعی یا بازار کار و هر کس نظرش را بیان کند، اینگونه یک بحث وبلاگی و سلسله وار شکل می گیرد، با مطالب مفید برای خوانندگان.
۵٫ بازی وبلاگی : به بازی های وبلاگی بپیوندید، برای مثال بازی وبلاگی روز طبیعت که هر کس در مورد روز طبیعت و بهبود وضعیت محیط زیست مطلبی می نویسد، یا در مورد روز آب، در واقع بازی وبلاگی چیزی شبیه به بحث و گفتگوست که در شماره قبل به آن اشاره کردم.( با کمی تفاوت )
۶٫ ارتباط دوستی : وقتی با وبلاگنویسی دوست شوید ، او بیشتر تمایل پیدا می کند به شما لینک دهد، ببینید من در مورد یک کار سر سری و فقط برای پیش برد هدفتان این کار را پیشنهاد نمی کنم! بلکه وقت بگذارید و واقعا دوست داشته باشید و از این ارتباط لذت ببرید، کسب و کار اینترنتی به نظر من تنها شغلیست که واقعا عاشق باید باشی و عشق بورزی و لذت ببری، پس به دوستی هایتان احترام بگذارید
اشتراک
۷٫ مطالبتان را به صورت RSS منتشر کنید : اگر نمی دانید RSS چیست لطفا این مقاله را بخوانید و همچنین این مطلب را در مورد RSS خوان گوگل به نام ریدر.
۸٫ از فید برنر استفاده کنید : فید برنر بهترین صلاح برای شماست تا مشترکان فیدتان را از دست ندهید، برای آشنایی با فیدبرنر این مقاله را بخوانید
۹٫ عرضه کردن اشتراک مطالب به صورت ایمیل : خیلی از کاربران اینترنت شاید دوست نداشته باشند مطالب را از طریق RSS دنبال کنند، آنها ترجیح می دهند مطالبی که می نویسید از طریق ایمیل بخوانند! پس باز فید برنر را فراموش نکنید.
۱۰٫ ایجاد خبرنامه : خبرنامه به این معناست که کسانی علاقمند به عضو شدن در خبرنامه شما هستند که هر از گاهی ( می تواند هفته ای یک بار ) آخرین اخبار جدید پیرامون فعالیت ها و مقالاتتان را از طریق ایمیل در اختیارشان قرارگیرد. لطفا در استفاده از خبرنامه دقت کنید و به کسانی که عضو خبرنامه شما شده است احترام بگذارید، راه احترام گذاشتن هم بسیار ساده است! کافیست اعضای خبرنامه تان را هر روز بمباران ایمیلی نکنید! نهایتا هفته یک بار ، مختصر و مفید
پادشاه اینترنت اطلاعات و مطالب است!
۱۱٫ خبرهای روز را منتشر کنید : اگر شما اولین کسی باشید که خبری را در یک حوزه منتشر می کند سایت های زیادی به شما لینک خواهند دارد
۱۲٫ مطلبی بنویسید که جای مباحثه داشته باشد : اگر شما مطلبی بنویسید تا دیگران به مشارکت در مورد آن مبحث بپردازند و نظر خود را در این باره اعلام کنند! قطعا جهت نوشتن نظرشان لینک به مطلب شما خواهند داد
۱۳٫ مطلبی با عنوان ۱۰ بنویسیسد : ذات آدمی دوست دارد که همه چیز را سریع یاد بگیرد. پس شروع کنید به نوشتن پست هایی همانند : ۱۰ دلیل داشتن بلاگ
۱۴٫ مطلبی با عنوان ۱۰۰ بنویسیسد : مردم دوست دارند که دلایل زیاد یک چیز را سریع و ساده یاد بگیرند. در نتیجه پستی نظیر همین که ۱۰۱ راه بالا بردن ترافیک وب سایت بنویسید.
۱۵٫ راهنما بنویسید : مردم دوست دارند چیزهای جدید یاد بگیرند، پس مطلبی بنویسید مثلا راهنمای کار با گوگل ریدر
۱۶٫ مصاحبه کنید : این یکی از بهترین استراتژی هاست، که مردم دوست دارند مصاحبه هایی که با آدم های موفق انجام می شوند را بخوانند، نظیر بخش مصاحبه
۱۷٫ از روزهای تعطیل استفاده کنید : شما می توانید استفاده بهینه ای از روزهای تعطیل یا چند روز رسمی بکنید. به این خاطر که در این روزها مردم در اینترنت بیشتر مشغول به وبگردی هستند
طعمه درست کنید
۱۸٫ درست کردن یک نظر سنجی : مردم عاشق شرکت در نظر سنجی هستند و اگر سوال نظر سنجی برایشان جالب باشد، شدیدا علاقمند می شوند که آنرا به دوستانشان معرفی کنند. تا آنها نیز در این نظرسنجی شرکت کنند.
۱۹٫ درست کردن لیستی از مردم : مرد عاشق مطالبی هستند با عناوینی نظیر لیست ۵۰ کارآفرین یا ۱۰۰ میلیونر جهان
۲۰٫ درست کردن لیستی از سایت ها : مردم عاشق مطالبی هستند با عناوینی نظیر لیست ۲۰ سایت قالب وردپرس رایگان
۲۱٫ عکس های خنده دار منتشر کنید : مردم در آخر هفته ها و یا آخر زمان کار هر روزشان دنبال داشتن لحظاتی شاد هستند که با خنده خستگی هایشان را از تن به در کنند.
۲۲٫ درست کردن مقالات گرافیکی : برای درک بهتر این مساله لطفا این مقاله در مورد بهینه سازی موتورهای جستجو را مشاهده کنید
رایگان
۲۳٫ انتشار کتاب الکترونیکی : یک کتاب الکترونیکی رایگان یکی از بهترین راه هاییست که شما برای بالا بردن ترافیک وب سایتتان در اختیار دارید. کافیست یک کتاب ۳۰ صفحه ای در مورد موضوعی که می نویسید تهیه کنید و آنرا در وب سایتتان برای دانلود قرار دهید.
۲۴٫ ایجاد قالب های رایگان وب سایت : قالب های CSS یکی از پرطرفدارترین مسائل بر روی اینترنت است. چون هستند کسانی که به فنون طراحی قالب آشنا نیستند و با اینکار می توانید آنها را به وب سایت خود بکشانید.
۲۵٫ طراحی قالب رایگان وردپرس : بیشتر بلاگرها از وردپرس استفاده می کنند! پس می توانید به راحتی از این طریق بلاگرهای زیادی را با خود آشنا کنید.
۲۶٫ درست کردن برگه های تقلب : برگه های تقلب شامل نکات کلیدی یک حرفه می باشد. می تواند همانند برگه های خلاصه نویسی شده باشد که شما در مورد موضوعی یادداشت می کنید تا با نگاه کردن به آن بسیاری از مسائل به یادتان بیاید. برای درک بهتر برگه های تقلب این مطلب ITTutorial را مطالعه نمایید.
۲۷٫ منابع طراحی وب ایجاد کنید : این مبحث یکی از پر مخاطبترین مباحث در وب است، بالاخره پی و چهارچوب وب، طراحی صفحات سایتهاست! برای مثال گردآوری آیکون ها، فونت ها و براش های فوتوشاپ!
مسابقه ( برای این مرحله شما نیاز دارید که کمی هزینه مادی یا معنوی کنید! برای اینکار می توانید از اسپانسر خود کمک بگیرید یا یک اسپانسر پیدا کنید )
۲۸٫ مسابقه ReTweet : شما می توانید اقدام به راه اندازی یک مسابقه کنید، که هر کسی بیشترین ReTweet را نسبت به مطالبتان انجام داد جایزه ای به او داده شود
۲۹٫ مسابقه نظر دادن : همانند مطلب قبل با این تفاوت که در مورد مطالبی که می نویسید نظر دهند ( نظرات هدفمند و مفید ) ، این چه سودی به حال شما دارد؟ در واقع یک سری از دنبال کنندگان مطالبتان از طریق ایمیل یا RSS خوان ها اقدام به باز کردن وب سایتتان می کنند! در نتیجه این اشخاص را دعوت می کنید تا به وب سایتتان سر بزنند !
۳۰٫ مسابقه ارسال مقالات : اگر می خواهید یک شبه به یک بانک اطلاعاتی تبدیل شوید حتما چنین مسابقه ای را راه بیاندازید. برای مثال تا ۵۰ مقاله این مبلغ یا پاداش تا ۱۰۰ مقاله این مبلغ یا پاداش و …
۳۱٫ مسابقه نظرسنجی : راه اندازی یک نظرسنجی که نظر دهندگان اطلاعات کامل خود را وارد کنند. و از میان آنها قرعه کشی کنید.
۳۲٫ مسابقه ارسال ترافیک : با این روش شما باز ترافیک جذب می کنید! یک پیشنهاد ۲ هفته ای قرار دهید و در آن اعلام کنید از هر سایتی بیشترین تعداد بازدیدکننده به سایتتان مراجعه کنند جایزه خواهد گرفت.
چند رسانه ای
۳۳٫ مطالبتان را به صورت ویدئویی منتشر کنید : دیگر مردم دوست ندارند بنشینند و کتاب بخوانند، در نتیجه بحث ویدئو بسیار می تواند دلچسب باشد، برای اینکار کافیست یک وب کم داشته باشید! و از خودتان فیلم بگیرید!
۳۴٫ فیلم گرفتن از صفحه نمایش کامپیوتر : نرم افزارهای زیادی امکان ضبط تصاویر محیط سیستم عامل را به شما می دهند! کافیست یک میکروفون به سیستم کامپیوتر خود اضافه کنید، برنامه ضبط را آغاز کنید و شروع کنید به آموزش قدم به قدم …
۳۵٫ ویدئوهایتان را در سایت های اشتراک ویدئو قرار دهید : برای توضیح در مورد این مساله فقط می گویم YouTube، فکر می کنم کافی باشد
۳۶٫ پادکست درست کنید : پادکست یکی از بهترین راه هاییست که می توانید ارتباطاتان را با بازدیدکنندگان قوی کنید و آنها را به وب سایت خود دعوت کنید.
۳۷٫ مصاحبه های صوتی : مردم بیشتر از اینکه دوست داشته باشند مصاحبه های متنی را بخوانند، ترجیح می دهند صدای انسان موفقی که از او مصاحبه می شود را نیز بشنوند.
اشتراک لینک ( لینک مطالبتان را در این سایت ها قرار دهید )
۳۸٫ از Stumble Upon استفاده کنید
۳۹٫ از Digg استفاده کنید
۴۰٫ از Reddit استفاده کنید
۴۱٫ از بوکمارک کردن مطالبتان در Delicious استفاده کنید
۴۲٫ دکمه های لینک های شبکه های اشتراک لینک ( لینک پراکنی ) را در آخر مطالب سایتتان قرار دهید.
۴۳٫ سعی کنید از تمام شبکه های لینک پراکنی استفاده کنید. برای فارسی زبانان ( بالاترین، مهندس، دنباله، شیرین ترین )
شبکه های اجتماعی
۴۴٫ در شبکه های اجتماعی معروف ثبت نام کنید
۴۵٫ شروع به استفاده از فیس بوک کنید ( می دانید که فیس بوک دارای ۵۰۰ میلیون کاربر است؟ و هر روز این میزان دارد افزایش پیدا می کند؟ )
۴۶٫ صفحه ( Fan ) در فیس بوک ایجاد کنید.
۴۷٫ لینک صفحه Fan را در سایتتان قرار دهید تا بازدیدکنندگانتان به جمع علاقمندان شما در فیس بوک بپیوندند.
۴۸٫ از توییتر استفاده کنید، اگر دلیل استفاده آنرا نمی دانید لطفا این مقاله را بخوانید، آخر چه کسی بدش می آید بداند مثلا فلان مدیر سایت، یا برنامه نویس یا مدیر عامل شرکت در حال حاضر چه کار می کند؟
۴۹٫ دکمه های اشتراک مطالب در شبکه های اجتماعی را در سایتتان بگذارید : تا از این طریق هر کس به راحتی مطالبتان را در فیس بوک یا … به اشتراک بگذارد
۵۰٫ به توییتر و فیس بوک اکتفا نکنید و دنبال سایت های دیگر بروید
بهینه سازی وب سایت
۵۱٫ صفحات ۴۰۴ را بهینه سازی کنید : چه بخواهید، چه نخواهید صفحات ۴۰۴ شتریست که در وب سایت شما خوابیده است. ممکن است کسی لینک اشتباه به مطالب سایت شما داده باشد یا یکی از مطالبتان به هر دلیل دچار مشکل شده باشد. در نتیجه حتما به طراحی یک صفحه ۴۰۴ شیک فکر کنید.
۵۲٫ در درون مطالبتان به صفحات دیگر خود لینک دهید : این دو مزیت دارد، اولین اینکه به کاربران وب سایتتان اجازه می دهد که به مطالبتان راحتتر دسترسی پیدا کنند. دوم نکته این باعث می شود که در رتبه های موتورهای جستجو بهتر دیده شوید.
۵۳٫ نکات مهم در مقالاتتان را Highlight کنید : مردم دوست دارند بدانند چه نکته ای در مطالب شما اهمیت بیشتری دارد و این راه به خواندن مطالبتان توسط خوانندگان کمک به سزایی می کند.
۵۴٫ وب سایتتان را در مرورگرهای مختلف امتحان کنید
۵۵٫ به زمان بارگذاری سایتتان دقت کنید و حجم صفحاتتان را کاهش دهید
۵۶٫ استفاده از کش : یکی از راه های بالابردن بارگذاری سایتتان استفاده از کش کردن صفحات توسط بازدیدکنندگانتان می باشد. این امکان همچنین منابع وب سایتتان را به شدت کاهش می دهد.
۵۷٫ از سرویس های خوب و محبوب هاستینگ استفاده کنید : این نکته را فراموش نکنید پیش از خرید هاست حتما به این نکته توجه کنید و میزبان خوبی برای وب سایتتان انتخاب کنید
بهینه سازی برای موتورهای جستجو
۵۸٫ محتوای بی نظیری تولید کنید : اگر می خواهید که از طریق موتورهای جستجو دیده شوید و بازدیدکننده ها را به سایت خوب جذب کنید ، تنها راهی که دارید اینست که روی مطالب سایتتان کار کنید و مطالب خوبی را تولید کنید.
۵۹٫ BackLink درست کنید : به این معنا که طوری مطلب بنویسید که بلاگرهای دیگر را ترقیب کنید که به مطالب شما در مطالبی که می نویسند لینک دهند.
۶۰٫ تحقیقات پیرامون کلمات کلیدی : برای این کار کافیست این مقاله را مطالعه کنید و شروع کنید ببینید چه کلمات کلیدی در جستجو گوگل بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.
۶۱٫ بهینه سازی تگ title : در کد های HTML خود حتما تگ <title></title> را در نظر داشته باشید. این یکی از مهمترین عامل های SEO می باشد. همچنین اگر از وردپرس استفاده می کنید می توانید از All in On SEO Pack / استفاده کنید.
۶۲٫ نقشه سایتتان را به صورت HTML درست کنید.
۶۳٫ از عکس هاس استفاده کنید : بسیاری از کاربران و وبمستر ها از گوگل برای جستجوی عکس استفاده می کنند در نتیجه در نام گذاری عکس و تگ های مربوطه دقت زیادی به عمل بیاورید.
۶۴٫ سایر زبان ها : با استفاده از افزونه Global Translator / یا Google Translator/سایر زبان ها را نیز به سایتتان اضافه کنید
موبایل
۶۵٫ نسخه موبایل سایتتان را ایجاد کنید : دیگر اینترنت موبایل دارد باب می شود و بسیاری از مردم کشورهای توسعه یافته از موبایل برای کارهای روزانه شان استفاده می کنند. در صورتی که از وردپرس استفاده می کنید از افزونه WPTouch /برای تبدیل خودکار سایتتان به نسخه موبایلی استفاده کنید
۶۶٫ اپلیکیشن موبایل آیفون سایتتان را ایجاد کنید
۶۷٫ اپلیکیشن موبایل آندروید سایتتان را ایجاد کنید
فروم های آنلاین
۶۸٫ در فروم ها و انجمن های بزرگ عضو شوید، در آن فعالیت کنید، مطلب بگذارید، پاسخ دهید و در مکان امضای خود، آدرس سایتتان را قرار دهید
۶۹٫ لینک به مطالب سایتتان : اگر کسی سوالی کرد که مرتبط با یک مطلب سایتتان بود ، لینک مطلب سایتتان را در توضیح به سوال ارسال کنید
۷۰٫ به انجمن های محبوب Craigslist بپیوندید
۷۱٫ فروم را به وب سایت خود اضافه کنید : زمانی که روزانه به ۵٫۰۰۰ نفر بازدیدکننده دست یافتید سریعا انجمن سایتتان را نیز راه اندازی کنید.
شاه راههای مطالب
۷۲٫ مطلب در Squidoo بنویسید و آدرس سایتتان را در آن قرار دهید
۷۳٫ مطلب در HubPages بنویسید و آدرس سایتتان را در آن قرار دهید
۷۴٫ در یاهو به سوالات پاسخ دهید و آدرس سایتتان را در آن قرار دهید
۷۵٫ به سوالات در Linkedin پاسخ دهید و آدرس سایتتان را در آن قرار دهید
۷۶٫ در ویکیپدیا مطلب بنویسیسد و در آخر منبع را آدرس سایتتان قرار دهید.
روش های قدیمی
۷۷٫ در لیست دایرکتوری وب سایت های سایت خود را اضافه کنید. مانند دایرکتوری یاهو
۷۸٫ وبلاگ خود را در لیست دایرکتوری های وبلاگ ها اضافه کنید. مانند بلاگ لاین
۷۹٫ مقالات خود را در سایت های دایرکتوری مقالات اضافه کنید. مانند eHow
80. تبادل لینک با وبمستر ها ( سایر بلاگ ها و سایت ها )
۸۱٫ استفاده از بنر : شما می توانید در مکانی از وب سایت خود که خالیست ، بنرهای تبلیغاتی وبلاگ و وب سایت های مورد علاقه تان را قرار دهید مطمئن باشید پس از مدتی خیلی ها هم اینکار را برای شما انجام خواهند داد.
۸۲٫ چاپ مطالبتان در مجلات و روزنامه ها
۸۳٫ در امضای ایمیلتان آدرس سایتتان را قرار دهید
متدهای پرداخت در ازای جذب بازدیدکننده
۸۴٫ Google Adwords : یکی از بهترین گزینه ها برای وب مسترها و جذب بازدیدکننده چیزی نیست جز همین جناب آقای Google Adwords عزیز
۸۵٫ تبلیغ در فیس بوک : وقتی سایتی ۵۰۰ میلیون کاربر از سراسر جهان داشته باشد، شما گزینه بهتری را برای تبلیغات می شناسید؟
۸۶٫ تبلیغات در StumbleUpon
87. تبلیغات در Reddit
88. خرید مستقیم فضای تبلیغات : اگر وب سایت یا وبلاگی دیده اید که با اهداف شما برابری می کند، کافیست با مدیر آن تماس گرفته و از هزینه های تبلیغاتی آن آگاهی پیدا کنید.
۸۹٫ در شبکه های خرید و فروش بنر عضو شوید : شما کار تبلیغات را به این سایت ها می سپارید. نظیر http://www.buysellads.com
90. درخواست نوشتن مطلب در مورد شما : به طور ساده به یک بلاگر مبلغی می دهید تا در مورد شما مطلبی بنویسد و به شما لینک دهد
متدهای آفلاین
۹۱٫ به دوستان و آشنایانتان در مورد وب سایتتان بگویید
۹۲٫ به همکارانتان در مورد وب سایتتان بگوید
۹۳٫ آدرس وب سایتتان را در بیزینس کارتتان قرار دهید
۹۴٫ با کمک صنعت چاپ، چند تیشرت با عنوان و آدرس وب سایتتان درست کنید
۹۵٫ برچسب با عنوان سایت و آدرس آن درست کنید و در جاهایی که تمایل دارید بچسبانید
۹۶٫ در روزنامه ها تبلیغ دهید
متدهای نامردی!!!
۹۷٫ دروغ اول آوریل یا دروغ ۱۳ : یک دروغ شاخ و دمدار وحشت ناک بگویید! خواهید دید که بدجوری همه باور می کنند و به شما لینک می دهند! لطفا این کار را در اول آوریل یا ۱۳فروردین ماه انجام دهید! زمان دیگری جای این کارها نیست!!!
۹۸٫ وب سایتتان را در مرورگرهای تمام بازدیدکنندگانتان به صورت پیشفرض قرار دهید تا هر بار مرورگرشان را باز می کنند با سایت شما روبرو شوند
۹۹٫ در فروشگاه های کامپیوتری بروید و آدرس سایتتان را بر روی محصولات تستشان قرار دهید! کار بامزه ای خواهد بود و تمام مشتریان آن فروشگاه وقتی لپ تاپ ها و کامپیوترهای تست را نگاه می کنند سایت شما سریع بالا می آید
۱۰۰٫ یک رقم نجومی برای فروش وب سایتتان بگذارید : یک حراجی راه بیاندازید و بگویید می خواهید وب سایتتان را به فروش برسانید! هر کس می خواهید قیمت بدهد!
۱۰۱٫ به دروغ بگویید هک شده اید!!! مثل بمب صدا خواهد کرد! باور نمی کنید یک بار امتحان کنید!!! و یک مطلب با عنوان هکش کردم و یک سری جملات بنویسیسد!
Posted in کسب درآمد از اینترنت - Tagged search engine optimizing, بالا بردن ترافیک وب سایت, بالابردن, بالاتری