قرارگاه سایبری عطاملک
  • اپلیکیشن
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • جایزه
  • جستجو
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
قرارگاه سایبری عطاملک › حیات طیبه › خانواده سبز › مشاوره ازدواج و خانواده v
« قبلی 1 … 14 15 16 17 18 19 بعدی »
› [عشق و ازدواج] ازدواج با پسری که در مسیر با هم صحبت کردیم؟

پاسخ جدید 
امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

[عشق و ازدواج] ازدواج با پسری که در مسیر با هم صحبت کردیم؟

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۷:۲۹ عصر
دختري معتقد و متدين هستم تا به حال فرد مناسبي به خواستگاريم نيامده به تازگي هم مشكلي برايم پيش آمده، چندي پيش با دختر خاله ام به مسافرت رفتيم در طول مسير با پسري آشنا شدم كه سرباز بود و باب گفتگو را با من آغاز كرد من كه تا آن زمان با نامحرمي چنين صحبت نكرده بودم به او علاقمند شدم اكنون گهگاهي با هم تماس تلفني داريم. سؤال من اين است آيا اين گفتگو حرام است و گناه محسوب مي شود؟ با اينكه او دائم به من وعده ازدواج مي دهد آيا مي توانم به او اعتماد كنم؟ ديگر اينكه شما مي گوييد دختر و پسر كه به سن ازدواج رسيدند بايد ازدواج كنند اما من به شما مي گويم خواستگاري نيست از طرفي سه خواهر بزرگتر از خود نيز دارم كه هنوز ازدواج نكرده اند به اين ترتيب شما بگوييد ما چه كنيم؟
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای

اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۰-۳۰، ۰۷:۳۰ عصر
با سلام و ادب
در ابتداي سخن بايد شما را اين گونه راهنمايي كنم كه هيچ گاه به افراد بيگانه اعتماد نكنيد و گول ظاهر اشخاص و يا حرفهاي محبت آميز را نخوريد. صحبت كردن شما با اين آقا پسر اگر مشكل شرعي نداشته باشد و لذت و مفسده اي در كار نباشد اشكالي ندارد ولي بهتر است كه خانمها با آقايان نامحرم صحبت نكنند زيرا باعث فساد مي شود. در رابطه با اينكه فرموديد كه شما به اين آقا پسر اعتماد كنيد يا نه، بايد عرض كنم كه توصيه نمي‌شود زيرا با يك برخورد و يا چند بار ارتباط تلفني نمي توان به كسي اعتماد كرد و اين آقا پسر شرايط ازدواج را ندارد زيرا هنوز سرباز هستند و هيچ گونه استقلالي از خود ندارند و كار و درآمدي كه بتوان به آن تكيه كرد و زندگي مشترك خودتان را شروع كنيد، هم ندارد. و حتي خود شما هم شرايط اين ازدواج را ممكن است نداشته باشيد و خانوادة شما نيز راضي به اين وصلت نباشند.
پس به شماتوصيه مي كنم كه اگر دوباره ارتباط تلفني داشتيد (كه البته اين كار درستي نيست چرا از لحاظ شرع و چه از لحاظ اخلاقي) از ايشان در رابطه با كار و تحصيلات و يا حتي درآمد ايشان سؤالاتي كنيد و خوب مطمئن شويد كه براي زندگي چه فكري دارد. و ديگر اين ارتباطها را قطع كنيد و اگر خانوادة شما مشكلي ندارد و خانوادة اين آقاپسر هم مشكلي ندارد از طريق خانواده صورت يگيرد و خوب تحقيق كنيد تا بعدها به مشكلي برنخوريد و همين طور اعتماد نكنيد، و اگر مي دانيد كه در صحبت هاي اين آقاپسر ترديدي وجود دارد و يا حتي خانوادة شما مخالف خواهند بود، بهتر است كه اين ارتباط تلفني را براي هميشه قطع كنيد و به درس خود ادامه دهيد ويا به كارهاي هنري و ورزشي روي آوريد و ديگر فكر اين آقا پسر را از خود دور كنيد تا بيشتر از اين دچار گناه و يا آزردگي فكري نشويد.
ممكن است چند ماه اول مشكل باشد ولي به مرور زمان رفع خواهد شد و به او بگوييد كه ديگر ارتباطي نداشته باشد زيرا ممكن است بعدها كه شما با فرد مناسب تري ازدواج كرديد باعث مشكلاتي در زندگي شما و همسرتان شود پس هر چه زودتر با راه حل عاقلانه تري از جمله ازدواج نكردن خواهران بزرگتر و يا نداشتن شرايط ازدواج خود و يا او اين رابطه را قطع كنيد و در رابطه با ازدواج بيشتر كتاب مطالعه كنيد و منتظر باشيد و ببينيد كه خداوند چه مي خواهد و قسمت و تقدير شما چه كسي خواهد بود و از قضا و قدر الهي غافل نشويد و هيچ گاه عاطفي فكر نكنيد. در پايان اميدوارم كه خوشبخت شويد.
مؤسسه پيوند با امام (ره)
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »
پاسخ جدید 

لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.
شکلک‌ها
Angel Blush Huh Atamalek (21)
Atamalek (5) Atamalek (3) Atamalek (17) Atamalek (20)
Atamalek (2) Atamalek (19) Atamalek (22) Atamalek (12)
Atamalek (7) Atamalek (13) Heart Angry
Confused Atamalek (25) Dodgy Exclamation
[شکلک‌های بیش‌تر]

شما 1 یا چند ارسال را برای نقل قول انتخاب کرده‌اید. نقل قول این ارسال‌ها یا عدم انتخاب آن‌ها.

موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ مساِل و مشکلات فردی]  شوهرم به دختری که از ازدواج اولم بود تعرض کرده مشاورانه 1 45 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۸:۰۴ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ تربیت فرزند ]  چگونه از مسائل جنسی با نوجوان صحبت کنیم؟ مشاورانه 1 39 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۱۰:۵۹ صبح
  [عشق و ازدواج] با زن چشم سبز ازدواج کنم؟ مشاورانه 1 27 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۸:۲۳ صبح
  [ احکام شرعی ]  حرکات و صحبت های محرک جاری ام مشاورانه 1 23 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۸:۱۸ صبح
  [ احکام شرعی ]  ازدواج با مرد زناکار به اجبار چه حکمی دارد؟ مشاورانه 1 24 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۳۹ صبح
  [ احکام شرعی ]  با دختری که باکره نیست میتوانم ازدواج کنم؟ مشاورانه 1 23 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۳۳ صبح
  [ احکام شرعی ]  با دختر زنا زاده ام میتوانم ازدواج کنم؟ مشاورانه 0 18 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۲۹ صبح
  [ احکام شرعی ]  با زنی که در عده بوده ازدواج کردم ایا برایم حرام ابدی شده؟ مشاورانه 1 20 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۱۶ صبح
  [شبهات عقیدتی و مذهبی] فرق ازدواج موقت و زنا چیست؟ مشاورانه 1 21 ۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۹:۳۵ صبح
  [ احکام شرعی ]  فلسفه ازدواج موقت چیست؟ مشاورانه 1 21 ۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۹:۱۹ صبح

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • قرارگاه سایبری عطاملک
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا