مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه زیتون پروده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
زیتون پرورده یک چاشنی بسیار خوشمزه و مقوی است که در اکثر خانه های شمالی یافت میشود و طرفداران بسیاری دارد. 
[تصویر:  zeytoon-parvarde.jpg]
 
مواد لازم :
  • آب انار: نصف استکان

  • دانه انار: نصف  پیمانه

  • رب انار : 1 ق غ

  • مغز گردو : 300 گرم

  • زیتون:1کیلوگرم

  • گلپر: میزان لازم

  • روغن زیتون: 3 ق غ

  • سیر رنده: شده1 بوته

  • سبزی معطر:مقداری

  • نمک: میزان لازم
 
طرز تهیه زیتون پرورده خانگی:
ابتدا زیتون ها را شسته و بگذارید تا آبش برود سپس هسته آن را جدا کنید ، اگر از زیتون بدون هسته استفاده کنید کارتان راحتتر است چون هسته گیری زیتون کمی مشکل میباشد.
در مرحله بعد انار را دانه کرده و با زیتون مخلوط نمایید، در ادامه گردو را نیز خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید .
حالا  رب انار ، آب انار ، سیر ، [i]گلپر[/i] ، سبزی های معطر ، نمک و [i]روغن زیتون[/i] را به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
زیتون پروده را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و بعد مصرف کنید.
 

خواص آب انار:
  • آنتی اکسیدان موجود در آب انار موجب کاهش فشار خون میشود و خوردن آن به افرادی که دارای فشار خون بالا هستند توصیه میشود.

  • همچنین آنتی اکسیدان موجود در آب انار به سلامت قلب کمک می کند.

  • آب انار موجب تسکین استئوآرتریت (آرتروز) میشود.

  • انار خواص ضد التهابی دارد و خوردن آن از سرطان پروستات، سرطان ریه، سرطان سینه و سرطان‌ های دیگر پیشگیری میکند