۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۱:۴۳ عصر
زیتون پرورده یک چاشنی بسیار خوشمزه و مقوی است که در اکثر خانه های شمالی یافت میشود و طرفداران بسیاری دارد.
مواد لازم :
طرز تهیه زیتون پرورده خانگی:
ابتدا زیتون ها را شسته و بگذارید تا آبش برود سپس هسته آن را جدا کنید ، اگر از زیتون بدون هسته استفاده کنید کارتان راحتتر است چون هسته گیری زیتون کمی مشکل میباشد.
در مرحله بعد انار را دانه کرده و با زیتون مخلوط نمایید، در ادامه گردو را نیز خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید .
حالا رب انار ، آب انار ، سیر ، [i]گلپر[/i] ، سبزی های معطر ، نمک و [i]روغن زیتون[/i] را به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
زیتون پروده را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و بعد مصرف کنید.
خواص آب انار:
مواد لازم :
- آب انار: نصف استکان
- دانه انار: نصف پیمانه
- رب انار : 1 ق غ
- مغز گردو : 300 گرم
- زیتون:1کیلوگرم
- گلپر: میزان لازم
- روغن زیتون: 3 ق غ
- سیر رنده: شده1 بوته
- سبزی معطر:مقداری
- نمک: میزان لازم
طرز تهیه زیتون پرورده خانگی:
ابتدا زیتون ها را شسته و بگذارید تا آبش برود سپس هسته آن را جدا کنید ، اگر از زیتون بدون هسته استفاده کنید کارتان راحتتر است چون هسته گیری زیتون کمی مشکل میباشد.
در مرحله بعد انار را دانه کرده و با زیتون مخلوط نمایید، در ادامه گردو را نیز خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید .
حالا رب انار ، آب انار ، سیر ، [i]گلپر[/i] ، سبزی های معطر ، نمک و [i]روغن زیتون[/i] را به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
زیتون پروده را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و بعد مصرف کنید.
خواص آب انار:
- آنتی اکسیدان موجود در آب انار موجب کاهش فشار خون میشود و خوردن آن به افرادی که دارای فشار خون بالا هستند توصیه میشود.
- همچنین آنتی اکسیدان موجود در آب انار به سلامت قلب کمک می کند.
- آب انار موجب تسکین استئوآرتریت (آرتروز) میشود.
- انار خواص ضد التهابی دارد و خوردن آن از سرطان پروستات، سرطان ریه، سرطان سینه و سرطان های دیگر پیشگیری میکند