مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک

نسخه‌ی کامل: گرانولا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
گرانولا ترکیبی از غلات و حبوبات می باشد که بسیار خوشمزه و مقوی است و می توان آن را به راحتی در خانه تهیه و  با شیر برای صبحانه و عصرانه سرو کرد.
[تصویر:  fo.jpg]
 
مواد لازم برای تهیه گرانولا:
  • عسل : 1/2 لیوان

  • مغز آجیل (دلخواه) : 1/2 لیوان

  • جو پرک : 2 لیوان

  • روغن یا کره : 2 قاشق غذا خوری
 

طرز تهیه گرانولا:
ابتدا عسل را داخل کاسه ای فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا حالت روان به خود بگیرد، سپس جو پرک و آجیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط عسل را داخل آن بریزید و پخش کنید، سینی را داخل فر با درجه حرارت 160 درجه قرار دهید.
تقریبا بعد از نیم ساعت گرانولا آماده است. در این زمان می توانید گرانولا را زیر و رو کنید تا حالت سوختگی پیدا نکند.
زمانی که گرانولا  شما سرد شد می توانید میوه های خشک دلخواهتان را به آن اضافه کنید و تا  حدود یک ماه در ظرف در بسته درون یخچال نگهداری کنید.
 
نکات:
  • در تهیه گرانولا می توانید به جای روغن از کره یا کره ی بادام زمینی نیز استفاده کنید .

  • به جای عسل نیز می توان از شکر سفید یا قهوه ای  استفاده کرد.

  • در تهیه گرانولا از مغزهایی مانند گردو ،بادام ،مغز تخمه ،کشمش ،شکلات تلخ ،دارچین .....نیزاستفاده می شود و افزودن این مواد کاملاا سلیقه ای می باشد.

  • شما اگر دوست داشتید می توانید مدت زمان بیشتری گرانولا را درون فر قرار دهید تا گرانولا خوب برشته.
  1.