۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۱:۵۳ عصر
گرانولا ترکیبی از غلات و حبوبات می باشد که بسیار خوشمزه و مقوی است و می توان آن را به راحتی در خانه تهیه و با شیر برای صبحانه و عصرانه سرو کرد.
مواد لازم برای تهیه گرانولا:
طرز تهیه گرانولا:
ابتدا عسل را داخل کاسه ای فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا حالت روان به خود بگیرد، سپس جو پرک و آجیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط عسل را داخل آن بریزید و پخش کنید، سینی را داخل فر با درجه حرارت 160 درجه قرار دهید.
تقریبا بعد از نیم ساعت گرانولا آماده است. در این زمان می توانید گرانولا را زیر و رو کنید تا حالت سوختگی پیدا نکند.
زمانی که گرانولا شما سرد شد می توانید میوه های خشک دلخواهتان را به آن اضافه کنید و تا حدود یک ماه در ظرف در بسته درون یخچال نگهداری کنید.
نکات:
مواد لازم برای تهیه گرانولا:
- عسل : 1/2 لیوان
- مغز آجیل (دلخواه) : 1/2 لیوان
- جو پرک : 2 لیوان
- روغن یا کره : 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه گرانولا:
ابتدا عسل را داخل کاسه ای فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا حالت روان به خود بگیرد، سپس جو پرک و آجیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط عسل را داخل آن بریزید و پخش کنید، سینی را داخل فر با درجه حرارت 160 درجه قرار دهید.
تقریبا بعد از نیم ساعت گرانولا آماده است. در این زمان می توانید گرانولا را زیر و رو کنید تا حالت سوختگی پیدا نکند.
زمانی که گرانولا شما سرد شد می توانید میوه های خشک دلخواهتان را به آن اضافه کنید و تا حدود یک ماه در ظرف در بسته درون یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- در تهیه گرانولا می توانید به جای روغن از کره یا کره ی بادام زمینی نیز استفاده کنید .
- به جای عسل نیز می توان از شکر سفید یا قهوه ای استفاده کرد.
- در تهیه گرانولا از مغزهایی مانند گردو ،بادام ،مغز تخمه ،کشمش ،شکلات تلخ ،دارچین .....نیزاستفاده می شود و افزودن این مواد کاملاا سلیقه ای می باشد.
- شما اگر دوست داشتید می توانید مدت زمان بیشتری گرانولا را درون فر قرار دهید تا گرانولا خوب برشته.