۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۶:۲۶ عصر
اگر در شرایط مناسبی برای ازدواج نباشیم اگر فرد خوبی برای خواستگاری آمد آیا گناه دارد که او را رد کنیم؟
| توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید |
[ احکام شرعی ] آیا جواب رد دادن به خواستگار خوب گناه است؟ |
|
اگر در شرایط مناسبی برای ازدواج نباشیم اگر فرد خوبی برای خواستگاری آمد آیا گناه دارد که او را رد کنیم؟
خواهر گرامي با عرض سلام و تشكر از اعتماد شما
از نظر اسلام تسريع در ازدواج پسنديده است.اگر شرايط فراهم بود درنگ نبايد كرد. پيامبر(ص) در اين مورد مي فرمايد: "اذ جاءكم من ترضون خلقه و دينه فزوجوه و ان لا تفعلوا تكن فتنة فى الارض و فساد كبير؛(3) با كسى كه اخلاق و دينش مورد پسند باشد، ازدواج كنيد و اگر چنين نكنيد، فتنه و فساد بزرگى در زمين به وجود خواهد آمد.اما در صورتي كه شرايط فراهم نيست رد كردن خواستگار گناه ندارد. پى نوشتها: 1 - وسائل الشيعه، ج14، ص 30. 2 - همان، ص 51. 3 - همان، ص 51. 4 - بحارالانوار، ج100، ص 235. 5 - على اكبر مظاهرى، جوانان، و انتخاب همسر، ص 115، به نقل از مكارم الاخلاق |
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| [عشق و ازدواج] خواستگار خوب دارم با نامزد فعلی چکار کنم؟ | mohana | 3 | 427 |
۱۴۰۲-۱۱-۲۲، ۰۶:۵۲ عصر آخرین ارسال: ashkhani |
|
| [عشق و ازدواج] ازدواج با خواستگار شکاک و عصبی | نگار | 2 | 920 |
۱۴۰۱-۲-۲۷، ۱۲:۳۴ صبح آخرین ارسال: ناظمی پور |
|
| [ مشاوره فردی] دختری 33 ساله و مجردم، چکار کنم که خواستگار ندارم | مشاورانه | 2 | 1,696 |
۱۴۰۰-۵-۱۴، ۰۶:۰۲ صبح آخرین ارسال: ملایجردی |
|
| [ احکام شرعی ] نمیدانستم خودارضایی گناه است و نماز می خواندم | مشاورانه | 1 | 797 |
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۴:۵۷ عصر آخرین ارسال: مشاورانه |
|
| [ تربیت فرزند ] سوالات جنسی بچه ها را چگونه جواب دهیم؟ | مشاورانه | 1 | 638 |
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۸:۳۴ صبح آخرین ارسال: مشاورانه |
|
| [ مشاوره فردی] صیغه ها و محرمیت هایی که به گناه تبدیل میشوند! | مشاورانه | 1 | 511 |
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۷:۲۷ صبح آخرین ارسال: مشاورانه |
|
| [ احکام شرعی ] فحش دادن به سرباز | مشاورانه | 1 | 512 |
۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۷:۱۴ عصر آخرین ارسال: مشاورانه |
|
| [ مشاوره فردی] نامه دختر بدحجاب به آیت الله صافی و جواب ایشان | مشاورانه | 1 | 616 |
۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۶:۴۴ عصر آخرین ارسال: مشاورانه |
|
| [مشاوره مذهبی] گناه مرتد چیست؟ با اینکه امکان برگشت دارد | مشاورانه | 1 | 527 |
۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۹:۴۲ صبح آخرین ارسال: مشاورانه |
|
| [ احکام شرعی ] رابطه جنسی یا دست دادن نامحرمان با رضایت طرفین کفایت است؟ | مشاورانه | 1 | 435 |
۱۳۹۹-۱۱-۳، ۰۸:۳۴ صبح آخرین ارسال: مشاورانه |
|