سلام بنده ۷ماهی هست که با اقایی در ارتباطم که از ابتدا قصد و نیت ایشون ازدواج بوده و میگفت خیلی عاشق منه اوایل همه چیز عالی بود و ایشون خیلی صبور و محترم بودن یکم که گذشت من متوجه شدم چند سال اعتیاد تریاک داشتن و ترک کردن و اروم اروم شک های من به ایشون شروع شد البته همیشه ثابت میکردن که شکهای من بی مورده بگم که تحصیلات ایشون زیر دیپلم و بنده لیسانسم این اواخر دیگه دعواها اوج گرفت تا اینکه بهمدیگه توهین های رکیک میکنیم و متوجه شدم ایشون گل مصرف کرده و البته اینم بگم فشار مالی کاری روش بالاسا چون مادرشونم فوت کرده هیچکسی رو پشتش نداره بخاطر اصرار های منم از محل کارش که معدن بود استعفا داددو اومد تهران ماشینش رو فروخت بتونه خونه بگیره در کل پسر خوبیه مثلا من مریض شدم اومد ملاقاتم با اینکه از من ویروس گرفت اما گفت فدای سرت اما خیلی بددهنه خیلی دیگه بهم توهین میکنه میگه تو چی داری که به خودت میبالی ؟ این اواخر توی اینستاش دیدم که پیج فاحشه سرچ کرده بود گفتم برای کیه قسم خورد مال من نیست و ثابت میکنم که دیگه اینقدر دعوا داشتیم نشد ثابت کنه منم یه خواستگار دیگه دارم که ۱۰ ساله من رو مبخوان ایشون فوق لیسلنس هستت کار دولتی دارن و وضعیت مالی عالی و خیلی محترم حالا من موندم اگه بخوام جواب مثبت بدم با این اقا چی کار کنم زتدگی از دست رفته ش ک با اصرار من اومددتهدان و بخاطر من چی کار کنم ؟یکم خاطرات اذیتم میکنه من دارم از عذاب وجدان میمیرم که زندگیشو اینجوری نابود کردم اما من فکر میکردم خیلی اروم و صبوره اصلا فکر نمیکردم اینحوری باشه چون توی اشنا ها هم خیلی تعریف میکردن ازش اما اصلا مثل تعریفاش نبود توروخدا راه بذارید جلوپام چی کاررکنم گه اونم ضرر نکنه منم خوشبخت شم ؟
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|