مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › فجازی › مجازیست › وبگردی v
« قبلی 1 … 36 37 38 39 40 … 42 بعدی »
› خودكشي دختر دانشجو راز رابطه پنهاني را فاش كرد

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
912
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
MelaineDeL امروز
RondaCaraw امروز
MargieTrig دیروز
MadisonMad ۵-۳۱
EzequielHa ۵-۳۱
RosariaGri ۵-۳۱
Mohammad_Meshkati ۵-۳۱
WilliemaeL ۵-۳۱

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | دانلود اپلیکیشن کارتابل
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خودكشي دختر دانشجو راز رابطه پنهاني را فاش كرد

هادی آفلاین
عضو رسمی
**
امتیاز: 337
تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰
محل سکونت: جوین
اعتبار: 84
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 31
سپاس شده 42 بار در 34 ارسال
#1
۱۳۹۰-۱۰-۲۷، ۰۶:۲۷ عصر
سلام فرزندان ایران سلام فرزندان جوین

خودكشي دختر دانشجو راز رابطه پنهاني را فاش كرد
خودكشي دختر جوان راز رابطه پنهاني او را با همكارش فاش كرد و اين مرد به شلاق و تبعيد محكوم شد. شرق: خودكشي دختر جوان راز رابطه پنهاني او را با همكارش فاش كرد و اين مرد به شلاق و تبعيد محكوم شد.

اين پرونده در پي مرگ دختري 22‌ساله به نام الف كه دانشجوي سال آخر رشته رايانه بود، به جريان افتاد و مادر وي ابتدا همكار دخترش به نام ح را به عنوان قاتل معرفي كرد. اين زن در شكايتش گفت: «روز حادثه دخترم از خانه بيرون رفت. نيم ساعت بعد از بازگشت به شدت بدحال شد و من سريع او را به بيمارستان رساندم، اما او فوت شد و پزشكان گفتند دختر قرص برنج مصرف كرده است. بعد از مرگ دخترم من تلفن همراه او را بررسي كردم و در آن تعداد زيادي عكس از پسري جوان كه در بنگاه معاملات املاك همكار دخترم بود، پيدا كردم.

بعد از آن يكي از دوستان الف به خانه‌مان آمد. او نامه‌اي را با دست‌خط دخترم نشانم داد و گفت دخترم از او خواسته است عكسي را كه لاي يكي از كتاب‌هايش دارد، بردارد، اما من كتاب را به آن دختر ندادم و بعد از رفتن او خودم سراغ عكس رفتم و ديدم باز هم تصويري از ح لاي كتاب است.»اين زن ادامه داد: «با اينكه شوهرم فوت شده است، دخترم هيچ مشكل روحي نداشت و روابط ما بسيار خوب بود بنابراين دليلي ندارد الف خودكشي كرده باشد و من فكر مي‌كنم شخصي كه به احتمال زياد ح است قرص برنج را به زور به دخترم خورانده است.»پس از طرح اين شكايت نتيجه تحقيقات پزشكي قانوني استعلام شد.

در اين نظريه آمده بود الف بر اثر مسموميت با قرص برنج جان باخته اما آثاري در بدن وي يافت شده است كه نشان مي‌دهد او ساعاتي قبل از مرگ رابطه جنسي داشته ضمن اينكه كبودي‌هايي در قسمت كف و مچ پاي او مشهود است و خراشيدگي‌هايي هم روي صورتش ديده مي‌شود. اين نظريه بر ابهام‌هاي مرگ دختر دانشجو افزود و باعث شد ح به عنوان مظنون تحت بازجويي قرار بگيرد. او اتهام قتل را تكذيب كرد و گفت: «من رابطه‌اي با دختر نداشتم و در خودكشي او هم بي‌تقصير هستم.»

در نهايت ح به خاطر نبود مدارك از اتهام قتل عمدي تبرئه اما پرونده وي به اتهام تجاوز به عنف به متوفي و همچنين ترغيب او به خودكشي به شعبه 77 دادگاه كيفري استان تهران ارجاع داده شد. در جلسه محاكمه‌اي كه روز گذشته در اين خصوص تشكيل شد، مادر الف اعلام كرد خواستار مجازات ح است اما متهم باز هم خودش را بي‌گناه خواند و گفت: «الف چون پدر نداشت، بعضي كارهايش را به من مي‌گفت و من هم كمكش مي‌كردم چون دلم براي او مي‌سوخت آن عكس‌هايي هم كه از من در گوشي موبايل او پيدا شده، تصاويري است كه دخترم خودش گرفته.

او هر كجا كه مي‌رفتيم از من عكس مي‌گرفت، حتي يك‌بار كه به شمال رفته بودم، دنبالم آمد و در آنجا هم چند عكس از من گرفت. من هيچ رابطه‌اي با اين دختر نداشتم و در مرگ او هم بي‌تقصير هستم.»در ادامه جلسه دادگاه وكيل متهم خطاب به قضات گفت: «طبق قانون خودكشي جرم محسوب نمي‌شود بنابراين جرمي هم تحت عنوان معاونت در خودكشي وجود ندارد بنابراين موكلم بي‌گناه است و خواستار تبرئه او هستم.»در پايان اين جلسه هيات قضات وارد شور شدند و چون مدركي كه دال بر تجاوز ح به دختر دانشجو باشد وجود نداشت اين پسر را به اتهام رابطه نامشروع به تحمل 99 ضربه شلاق و دو سال تبعيد محكوم كردند.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تجاوز کیوان به 300 دختر ADMIN 1 844 ۱۳۹۹-۷-۲۸، ۰۳:۲۲ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  بعد از قطع رابطه‌ی کشورهای منطقه چه کار کنیم؟ ADMIN 2 1,628 ۱۳۹۷-۵-۴، ۱۰:۳۲ صبح
آخرین ارسال: razzzz
  سفیر جدید سعودی در ایران کیست/دیپلمات طرفدار رابطه با ایران heidari 0 768 ۱۳۹۴-۹-۲۴، ۰۲:۳۰ عصر
آخرین ارسال: heidari
  اتش نشاني كه مرد تا اين دختر نميرد ~~sara~~ 0 1,776 ۱۳۹۲-۲-۲۹، ۰۲:۰۷ عصر
آخرین ارسال: ~~sara~~
  حضور دختر ها در سالن ورزشگاه آزادی/عکس kabootar 3 2,461 ۱۳۹۱-۱۰-۱۲، ۱۲:۵۹ صبح
آخرین ارسال: aria007
  دستگیری دختر پسرنما در مشهد !! + عکس ADMIN 1 1,863 ۱۳۹۱-۳-۱، ۰۳:۳۵ عصر
آخرین ارسال: متین
  قدرت باورنکردنی یک دختر 8 ساله مازندرانی ! +عکس kabootar 1 1,747 ۱۳۹۱-۳-۱، ۰۱:۳۵ عصر
آخرین ارسال: متین
  مرگ عجیب مادر و دختر بجنوردی ADMIN 0 1,229 ۱۳۹۱-۲-۲۸، ۰۴:۱۸ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  دختر جوانی که با ۲ ماه تن فروشی میلیونر شد + عکس kabootar 9 2,385 ۱۳۹۰-۱۲-۲۴، ۰۱:۰۵ صبح
آخرین ارسال: narges
  خوداری پسر کشتی گیر از مسابقه با یک دختر امریکایی kabootar 8 4,293 ۱۳۹۰-۱۲-۲۳، ۰۷:۰۷ عصر
آخرین ارسال: narges

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('1325')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.