۱۴۰۰-۱۰-۲۷، ۰۷:۱۶ عصر
قیمت هر کیلو رنگ ترافیکی بسته به نوع رنگ (رنگ ترافیکی سرد و رنگ ترافیکی گرم) و همچنین انواع رنگ ترافیکی که شامل رنگهای ترافیکی آلکیدی، اکریلیکی و رنگ ترافیکی پلی یورتانی میشود متفاوت است. توجه داشته باشید که حین خرید این رنگ، باید قیمت حلال آن را نیز بخشی از هزینههای مربوط به خرید رنگ ترافیکی لحاظ کنید.
حلال رنگ ترافیکی چیست؟
برای افزایش طول عمر و مقاومت رنگهای ترافیکی بهتر است برای رقیق سازی آنها از تینرهای مخصوص رنگ های ترافیکی استفاده شود. رقیق سازی رنگهای ترافیکی با استفاده از تینرهای معمولی نیز امکان پذیر است اما عدم استفاده از تینر مخصوص رنگ ترافیکی موجب کاهش طول عمر این رنگ میشود. اگرچه قیمت حلال رنگ ترافیکی از تینرهای معمولی کمی بیشتر است، اما اگر میخواهید این رنگ برای مدت زمان طولانیتری بر روی سطوح باقی بماند توصیه میشود که حتما از حلال مخصوص رنگهای ترافیکی استفاده شود.
فرمول رنگ ترافیکی چیست؟
برای تولید این رنگ ترافیکی هاردنرهای ایزوسیاناتی با رزین پلی ال با یکدیگر ترکیب میشوند. به همین خاطر این نوع از رنگ ترافیکی، در دسته رنگ های چند جزئی قرار میگیرد.
مراحل اجرای رنگ ترافیکی به چه صورت است؟
مهمترین اقدامی که پیش از رنگ آمیزی با رنگ ترافیکی باید صورت بگیرد، زیرسازی و آماده سازی سطح است. سطحی که قرار است رنگ ترافیکی بر روی آن اجرا شود باید کاملا خشک باشد. در صورت وجود رطوبت چسبندگی رنگ به سطح کاهش خواهد یافت.
پس از خشک کردن سطح باید از تمیز بودن آن اطمینان کسب کرد. پیش از آنکه شروع به رنگ آمیزی با رنگ های ترافیکی کنند با کمک باد پرفشار سطح را از هرگونه گرد و غبار پاک میکنند. باقی ماندن هرگونه مواد شیمیایی چون قیر، روغن یا بنزین بر روی سطحی که قرار است رنگ آمیزی شود، ماندگاری رنگ ترافیکی را کاهش میدهد بنابراین سطح باید کاملا از هرگونه مواد شیمیایی پاک شود. در نهایت پس از پوشاندن تمامی خللها و ترکها و استفاده از پرایمر بر روی سطح، میتوان رنگ ترافیکی را بر روی آن اجرا کرد. هدف استفاده از پرایمر افزایش چسبندگی رنگ به سطوح مورد نظر است.