۱۴۰۰-۱۱-۱۲، ۱۲:۲۶ عصر
من ۱۶سالمه چندسال پیش که سنم خیلی کمتر بود از سره نادونی با یکی دوست شدم اما خب چون سنم کم بود فقط حرف میزدم من فهمیدم کجز من با چند نفرم حرف میزنه شاید حسه اونموقه واقعی نبود ولی یه ترسی از چندسال پیش داره نابودم میکنه با هرکی بعدش حرف میزدم میگفتم نکنه داره بهم خیانت میکنه نکنه داره با کسی حرف میزنه به همه شکاک شدم تغریبن الان یک سال میشه با پسره دوست مامانم در ارتباط هستم و خوب خانواده هامون در جریان هستن تغریبن چندماه پیش از سره نادونیم یه فالی گرفتم که گفت طرف مقابلت با دوسه نفر تیکو تاکداره و خب من خیلیذهنم درگیر شد تو یه موقعیتی گوشیشو ازش گرفتم و دیدم تو واتساپ با دو س نفر حرف میزنه من واقن داغون شدم انگار اصلن مردم از اون به بعد که واسه چندتا کار مجبور شد واتساپ نصب کنه همش میگم نکنه باز حرف بزنه با کسی حتا سره این چندبار بحثکردیم ومن گفتم و همش میگه همچین کاری نمیکنم و بهش چندبارم گفتم که اگه باز همچین کاری کنی میرم ولی من واقن دارم خودمو سره قضیه واتساپ نابود میکنم وخب خیلیمدوسش دارم و متاسفانه وضعیت مالیم انچنان خوب نیس که برم مشاور لطفن کمکم کنین خیلی به کمکتون احتیاج دارم