سبک زندگی و مشاوره خانواده رایگان عطاملک
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

سبک زندگی و مشاوره خانواده رایگان عطاملک › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده و ازدواج v
1 2 3 4 5 … 25 بعدی »
› [ تربیت فرزند ]  در موبایل پسرم عکس پورن دیدم باید چکار کنم؟

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [ همسرداری ]   خیانت شوهرم F.p F.p مشاوره خانواده و ازدواج
  [ مشاوره فردی]  ] مشکل مالی PmMaryam ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  [ همسرداری ]   ناسازگاری با همسر Mrs amini ADMIN مشاوره خانواده و ازدواج
  [ مشاوره فردی]  ] رابطه با خانواده همسر مریم نص ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  [عشق و ازدواج]  برای قرار حضوری و رابطه دو دل ... Sara1402 محمدی پور مشاوره خانواده و ازدواج
  [ مشاوره فردی]  ] چگونه از مشاوره رایگان است... Samyar_Taghdiri ADMIN مشاوره خانواده و ازدواج
  [ همسرداری ]   ناسازگاری با همسر Mrs amini ADMIN مشاوره خانواده و ازدواج
برترین امتیاز گیرندگان
ADMIN 25959
رمان 6198
Foplips00 3973
~~sara~~ 2495
مشاورانه 2481
*Ertebat* 1299
sarah 1283
محمدی پور 1165
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9457
Foplips00 1984
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274

افشای تله جمعیت! | دانلود شبکه اجتماعی ویترین | دانلود سخنرانی‌های رائفی پور | کتاب صوتی لهوف
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

[ تربیت فرزند ]  در موبایل پسرم عکس پورن دیدم باید چکار کنم؟

هوروش آفلاین
عضو جدید
*
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۴۰۲-۳-۱۳، ۱۰:۵۹ صبح
سلام روزتون بخیر تو رو کمکم کنید توی گوشی پسر ۱۴ سالم خیلی اتفاقی  عکسای پورن دیدم و کلی با خوبی و دعوا متوجه اشتباهش کردم ولی ب شدت نگرانم ک بازم ببینه...چیکار کنم پسر بی نهایت باهوش و تو مدارس سمپاد هستش و بسیار بچه آروم و خوبیه
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
محمدی پور آفلاین
حجت الاسلام محمدی پور
اعتبار: 75
سپاس ها 3
سپاس شده 47 بار در 37 ارسال
۱۴۰۲-۳-۱۶، ۰۹:۲۸ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴۰۲-۳-۱۶، ۰۹:۲۹ عصر، توسط محمدی پور.)
(۱۴۰۲-۳-۱۳، ۱۰:۵۹ صبح)هوروش نوشته است: سلام روزتون بخیر تو رو کمکم کنید توی گوشی پسر ۱۴ سالم خیلی اتفاقی  عکسای پورن دیدم و کلی با خوبی و دعوا متوجه اشتباهش کردم ولی ب شدت نگرانم ک بازم ببینه...چیکار کنم پسر بی نهایت باهوش و تو مدارس سمپاد هستش و بسیار بچه آروم و خوبیه
سلام علیکم
از طریق تلفن ثابت با شماره تلفن 9099070261 تماس بگیرید(اول شماره صفر نداره) و موضوع رو توضیح بدید و در انتها کد مربوط به سوالتون رو یادداشت کنید و بعد از چند روز از طریق همین شماره پاسختون رو از زبان آیت الله استاد الهی شاگرد مرحوم آیت الله العظمی بهجت دریافت کنید.موفق باشید.
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ملایجردی آفلاین
گروه مشاورین
اعتبار: 4
سپاس ها 0
سپاس شده 12 بار در 12 ارسال
۱۴۰۲-۳-۲۳، ۰۵:۱۳ عصر
با سلام و احترام خدمت  شما همراه گرامی

تماشای محتوای غیراخلاقی از سمت نوجوان لزوما به معنای انحراف جنسی نیست و ممکن است پیامد اثرات روحی و روانی دیگری باشد

. والدین باید خونسردی‌شان را حفظ کنند

والدین معمولا اتفاقات مربوط به بلوغ جنسی یا کنجکاوی بچه‌ها نسبت به مسائل جنسی
یک اتفاق غیر منتظره و شوک آور تلقی می‌کنند

بلوغ جنسی، آگاهی از بدن و کنجکاوی نسبت به این مسائل هم جزئی از فرآیند رشد انسان است

.توصیه ما به والدین این است که قبل از این رفتارها و تصمیمات هیجانی اول از همه خودشان را کنترل کنند. والدینی که بر رفتار و هیجانات خود کنترل ندارند نباید انتظار داشته باشند که فرزندشان به آن‌ها اعتماد کند و درباره مسائل حساسیت‌برانگیز با آنها راحت باشد. پس طبیعی است که از راهی مثل مخفی کردن یا اعتماد کردن به دوستان دنبال پاسخگویی با این کنجکاوی های طبیعی برود.

برای کودک هندوانه در بسته نباشید

والدینی که بر رفتار و هیجانات خود کنترل ندارند نباید انتظار داشته باشند که فرزندشان به آن‌ها اعتماد کند و درباره مسائل حساسیت‌برانگیز با آنها راحت باشد. پس طبیعی است که از راهی مثل مخفی کردن یا اعتماد کردن به دوستان دنبال پاسخگویی با این کنجکاوی های طبیعی برود.
در موقعیت‌های مختلف والدینی، ما باید به کودک این اطمینان را بدهیم که برای او یک پایگاه قابل اطمینان و قابل اتکا هستیم. هیچ اشکالی ندارد اگر به فرزند در آستانه نوجوانی‌مان بگوییم: «تو داری بزرگ می‌شوی و ممکن است من نتوانم خیلی از دغدغه‌های تو را درک کنم. اما دوست دارم تو کمکم کنی تا دنیا و افکارت را بفهمم و درک کنم» این دست رفتارها کودک را به سمتی می‌برد که اولین مرجع هر سوال و هرپرسشی که برایش پیش می‌آید؛ حتی درباره مسائل جنسی والدینش
باشند. چون والدینش را آدم‌هایی دیده که قرار نیست از سوال‌های او درباره مسائل حساسیت‌برانگیز برآشفته بشوند، ساختار روانی‌شان به هم بریزد و تبدیل به آدم‌هایی عصبانی و غیرقابل پیش‌بینی بشوند.

پس یک پیشگیری خوب این است که قبل از این که کودک به سن کنجکاوی درباره مسائل جنسی برسد به او این اطمینان را بدهیم که من نسبت به همه سوال‌ها و کنجکاوی‌های تو پذیرش دارم و هرچه باشی تو را دوست دارم.

روزی پدر یا مادر لب‌تاپ فرزندش را باز می‌کند و با محتواهای غیراخلاقی روبه رو می‌شود. توصیه من به عنوان روان‌شناس این است که در عین حفظ خونسردی در ابتدای امر این موضوع را به روی فرزندمان نیاوریم. در قدم اول لب‌تاپ را ببندید و به نوجوان چیزی نگویید.

این کار دو مزیت دارد. اول اینکه در اصطلاح روی شما به روی فرزندتان باز نمی‌شود و حریم و حرمتی در این بین شکسته نمی‌شود. دومین مزیتش هم این است که اعتماد نوجوان به شما سرجایش باقی می‌ماند. درست است که والدین در این لحظه می‌توانند مچ فرزندشان را بگیرند و فرزند هم مسلما خطاکاری‌اش را می‌پذیرد اما در عمل والدینش را به چشم افرادی می‌بیند که مدام وسائل شخصی او را چک می‌کنند و او را می‌پایند

کلام آخر
در دنیای امروزی
نمی‌توان  فرزندان  را از فعالیت مجازی منع کرد
با این حال قبل اززخرید گوشی برای فرزند از امنیت در فضای مجازی به طور کامل آگاه کرد

موفق و موید باشید
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ مشاوره فردی]  سلام من نیاز دارم به مشاوره کجا باید پیام بدم؟؟؟ mmghazal 3 604 ۱۴۰۲-۳-۲۱، ۰۸:۵۳ صبح
آخرین ارسال: eli
  [ مشاوره فردی]  ایا باید همیشه ناراحتیمون رو با پارتنر و هنسرمون درمیون بذاریم؟ Ssani 3 361 ۱۴۰۲-۳-۱۶، ۰۹:۴۳ عصر
آخرین ارسال: محمدی پور
  [ همسرداری ]  من نیاز به مشاوره دارم باید چکار کنم Rain_Gamer 1 347 ۱۴۰۱-۹-۱۵، ۰۸:۴۰ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  [ همسرداری ]  شوهرم خیانت کرده باید چکار کنم؟ Neda_Sh 1 604 ۱۴۰۱-۶-۲۱، ۱۱:۱۰ عصر
آخرین ارسال: ناظمی پور
  [ مشاوره فردی]  با پسری که زمانی دوستم داشت ولی الان با یکی دیگست چکار کنم؟ golssa 4 682 ۱۴۰۰-۱۲-۱۵، ۰۱:۵۸ عصر
آخرین ارسال: zahraasadi20222021
  [ تربیت فرزند ]  پسرم ما رو برهنه هنگام سکس دیده مشاورانه 5 1,120 ۱۴۰۰-۱۱-۱۰، ۰۲:۰۵ صبح
  [ همسرداری ]  همسرم جلوی موبایل لخت میشه سکوت تلخ 3 643 ۱۴۰۰-۱۱-۳، ۱۰:۰۸ صبح
آخرین ارسال: ملایجردی
  [ تربیت فرزند ]  با پسری که فیلم پورن دیده چطور برخورد کنم؟ مشاورانه 1 1,353 ۱۴۰۰-۱۰-۲۳، ۰۷:۴۱ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ تربیت فرزند ]  چکار کنم دخترم خجالتی نشه؟ Afshin.b 1 507 ۱۴۰۰-۹-۲۷، ۰۹:۵۸ عصر
  [ تربیت فرزند ]  پسرم ما رو در حال سکس دیده، چکار کنم؟ مشاورانه 1 1,745 ۱۴۰۰-۶-۸، ۰۷:۲۰ عصر
آخرین ارسال: ملایجردی

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی