قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › حیات طیبه › سمت خدا › مهدویت و آخرالزمان v
« قبلی 1 … 8 9 10 11 12 … 14 بعدی »
› چگونه عاقبت به خیر شویم

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  رونالدو و تاثیر میلیونی آن بر روی پیج النصر samira99 samira99 سواد رسانه ای و جنگ نرم
  [عشق و ازدواج]  آشنایی Fatemeh pi ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  [ مشاوره فردی]  ] اشتباه بزرگی کردم خیلی پشی... GolMah ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  [ مشاوره فردی]  ] مشاوره میخواستم درباره موض... هانا عطیمی ADMIN مشاوره خانواده و ازدواج
  طرز تهیه پیتزا پپرونی Mina1382 noorafshan بانوی ایرانی
  [تولید انجمن]  مشاوره ویژه کاربران طلایی ADMIN ADMIN مشاوره خانواده و ازدواج
  طراحی گرافیکی ویژه کاربران طلایی ADMIN ADMIN تولیدات حوزه چاپ و گراف...
برترین امتیاز گیرندگان
ADMIN 25901
رمان 6198
~~sara~~ 2495
مشاورانه 2481
*Ertebat* 1299
sarah 1283
محمدی پور 1159
abasaleh 1012
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9436
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
mohamadi1392 246

فروش دامنه bloger.app | مشاوره خانواده در واتساپ | دانلود سخنرانی‌های رائفی پور | کتاب صوتی لهوف | نذر فرهنگی |
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 64 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

چگونه عاقبت به خیر شویم

ADMIN آنلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
اعتبار: 250
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 241
سپاس شده 441 بار در 354 ارسال
۱۳۹۱-۸-۶، ۰۷:۰۳ عصر
راننده تاکسی با این کار از یاران امام زمان(عج) شد
يكي از ياران شيخ نقل مي كند كه در حدودسالهاي1335 و1338 با تاكسي كار مي كردم . دو زن يكي بلند قد وديگري كوتاه قد سوار تاكسي شدند آن كوتاه قد ترك زبان بود وبا خود مي گفت ((من فارسي بلد نيستم كه بگويم منزلم كجاست. هر روزسوار اتوبوس مي شدم و با دو ريال به منزل مي رسيدم، اما امروز بايد پنج ريال به تاكسي بدهم )).
به او گفتم :ناراحت نباش، من تركي بلد هستم.

منزل اورا پيدا كردم و پول نگرفتم و روانه شدم. چند شب بعد براي اولين بار در جلسه مرحوم شيخ شركت كردم.

چند نفري بوديم كه در آن اطاق محقر نشستيم. شيخ نگاهي به من كرد و با گريه فرمود: شبهاي جمعه تو از منتظران فرج قائم آل محمد (عجل الله فرجه)هستي. مي داني كه چطور شد كه نزد من آمدي؟ آن زن كوتاه قد را كه سوار كردي و به مقصد رساندي و از او پول نگرفتي، در حق تو دعا كرد و پروردگار عالم هم دعاي اورا مستجاب فرمود.

*

درسفر به كاشان ، شيخ همانند همه سفرهاي ديگر، نخست به قبرستان شهر رفت. همراهان شنيدند كه به حضرت اباعبدلله الحسين(عليه السلام )سلام ميدهد. جلوتر كه ميرودمي گويد: بويي به مشامتان نمي رسد؟ بوي گل سرخ! واز مسوؤل قبرستان مي پرسد، امروز چه كسي رادفن كرده اند؟

وي همه را به طرف محل دفن كسي مي برد كه تازه به خاكش سپرده اند. در آنجا همه آن بوي گل را استشمام مي كنند.
شيخ مي گويد: وقتي اين بنده خدا را اينجا دفن كرده اند، وجود مقدس سيد الشهداء تشريف آورده اند ايجا وبه واسطه اين شخص ،عذاب را ازاهل قبرستان برداشتند.

*

تاجری بود که چشمانش درد گرفت و رفته رفته دردش شدید شد به هر دکتری که مراجعه می کرد مداوا نشد تا آنکه کور شد.
بعد از مدتی با راهنمایی یکی از دوستان او را نزد جناب شیخ آوردند و از ایشان راه علاج را پرسیدند. شیخ به آن مرد تاجر گفت: به شرطی علت و راه علاج آن را بیان می کنم که هرچه بگویم به آن عمل کنی و از آن تخلف ننمایی و ایشان هم قبول کرد.

شیخ فرمود: شما خانه ای در شهر داشتید که با همسرتان در آن زندگی می کردید بعد از مدتی باغی در خارج شهر خریدید که خانه ای در وسط باغ است و منزلی را که در شهر داشتید اجاره دادید و خودتان به آن محل جدیدمنتقل شدید، خود شما صبح زود به سرکار می روید و شبها دیر بر می گردید ، ولی همسرتان که سیده است ، تنها در خانه می ماند و بسیار احساس تنهایی می کند و می ترسد هرچه هم برای بازگشت به منزل قبلی اصرار کرد شما نپذیرفتیدتا اینکه شبی دیرتر از شبهای دیگر به خانه رفتید و او خیلی ترسیده و به شما پرخاش کرده بود و شما بجای عذر خواهی او را سیلی زدید و این بیماری و نابینایی تان نتیجه و کیفر آن ظلمی است که به همسرتان کردید.

مرد تاجر که صحت فرمایش شیخ باعث شگفتی او شده بود گفت: حالا می فرمایید چه کنم؟

شیخ گفت: برو غسل توبه کن و بعد از طلب حلیّت از همسرت به همان خانۀ پیشین برگرد آن مرد گفت: آخر آن خانه را اجاره داده ام و به این زودیها مدتش به سر نمی آید.

جناب شیخ مانند طبیب حاذقی نسخه دیگری برای وی تجویز کرد و دستور داد: پس باغ را اجاره بده و با پول آن جایی را در شهر اجاره کن. تاجر همین کار را کرد و با توبه و انابه به درگاه ذات باری تعالی پس از چند ماه چشمش بهبود یافت و مانند اول شد
ان الله مع الصابرین

رادیو عشق ❤

قرائت صلوات و فاتحه برای پسر عمویم
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
dayana آفلاین
عضو حرفه ای
اعتبار: 122
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 19
سپاس شده 50 بار در 45 ارسال
۱۳۹۱-۸-۶، ۰۷:۴۱ عصر
:atamalek (17):
زندگی مثل یک دیکته است. مینویسیم و پاک می کنیم غافل از روزی که میگن برگه ها بالا
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چگونه به زندگی‌مان رنگ و بوی مهدوی بدهیم؟ ADMIN 0 848 ۱۳۹۸-۹-۷، ۰۷:۴۴ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  پوستر عاقبت نسیه فروشی / طرح جدید اسکناس 50000 ریالی ADMIN 0 811 ۱۳۹۴-۱-۱۳، ۰۸:۰۴ صبح
Bug [تولید انجمن] چگونه می توانیم جزء یاران و سربازان، امام زمان؛ (عج) ؛باشیم؛ متین 31 12,593 ۱۳۹۲-۹-۲۱، ۱۰:۳۰ صبح
آخرین ارسال: متین
Bug آثار انتظار در انسان چگونه است متین 1 2,560 ۱۳۹۲-۶-۳۱، ۱۲:۳۶ صبح
  چگونه از فتنه های آخرالزمان در امان باشیم؟ ADMIN 0 1,592 ۱۳۹۲-۱-۲۰، ۰۳:۳۰ عصر
Rainbow چگونه خوش اخلاق شویم؟ ADMIN 0 1,649 ۱۳۹۱-۱۲-۲۷، ۰۲:۴۲ عصر
  چگونه امام زمان رابشناسیم متین 0 1,515 ۱۳۹۱-۸-۱۰، ۰۴:۳۰ صبح

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس