قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  •  
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› دمپختك باقالي

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

دمپختك باقالي

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۷ عصر
مواد لازم

لپه باقالاي زرد يك پيمانه

برنج دو پيمانه

زردچوبه 1قاشق غذا خوری :

زعفران دم كرده در صورت تمایل

پياز يك عدد

آب، روغن و نمك به ميزان لازم

كره 50 گرم :طرز تهيه

ابتدا برنج را شسته و خيس مي‌كنيم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده
دقيقه مي‌پزيم. سپس پياز را ريز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ مي‌كنيم
باقالا را آب‌كش كرده و با برنج داخل قابلمه يا (پلوپز) مي‌ريزيم. پياز سرخ
شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ريخته وقتي آب برنج به جوش آمد
زعفران دم كرده را درون آن مي‌ريزيم و هنگامي كه آب برنج تمام شد دمكني را
گذاشته و زير گاز را كم مي‌كنيم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا براي دم
كشيدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقيقه وقت لازم است
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی