۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۱۲ عصر
- مواد لازم
- برای ۱۵ نفر
لوبيا قرمز – يك پيمانه
لوبيا سفيد – يك پيمانه
لوبيا چيتي – يك پيمانه
نخود – يك پيمانه
بلغور گندم – يك پيمانه
نمك، فلفل، دارچين و زنجبيل – به ميزان لازم
برنج نیمه- دو پيمانه
- طرز تهيه
سپس در اواسط پخت، ادويهها را اضافه كرده و دائم با گوشتكوب برقي يا دستي، مواد را مخلوط ميكنيم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قيمه را روي شله ميريزيم.
- نكات مهم:
2- اين غذا در حدود شش تا هفت ساعت روي حرارت، هم زده ميشود.
3- شله مشهدي يكي از اصيلترين غذاهاي مشهد است
4- اين غذا را با قيمه آماده كه شامل لپه، گوشت، پياز و ربگوجهفرنگي است تزئين كنيد.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙