مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › حیات طیبه › سمت خدا › انقلاب اسلامی / دفاع مقدس / مدافعان حرم v
« قبلی 1 … 7 8 9 10 11 بعدی »
› پیکر شهدای ایرانی یا اجساد عراقی چگونه مشخص می‌شود

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  Cr-K CAESAR II 15.1 (2026) – Affordable Softw... Teresa11 Teresa11 آثار و مفاخر
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
برترین امتیاز گیرندگان
907
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
Teresa11 دیروز
AlexandraM ۵-۲۸
Mehdi_Mohammadi ۵-۲۸
PRVWilhelm ۵-۲۷
UNKGarnet ۵-۲۷
Jcicucfufuf ۵-۲۶
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | دانلود اپلیکیشن کارتابل
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیکر شهدای ایرانی یا اجساد عراقی چگونه مشخص می‌شود

ADMIN آفلاین
بنیانگذار قرارگاه سایبری
********
امتیاز: 26,077
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹
محل سکونت: شهرستان جوین
اعتبار: 254
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 246
سپاس شده 467 بار در 374 ارسال
#1
۱۳۹۲-۷-۲۹، ۰۹:۱۲ صبح
در هنگام جنگ تحمیلی هشت ساله رژیم صدام علیه ایران به دلیل نامساعد بودن وضعیت جغرافیایی مناطق عملیاتی، حجم آتش دشمن و قرار گرفتن شهدا در محدوده‌ای بین نیروهای خودی و دشمن، امکان جابه‌جایی و انتقال ابدان شریف تعداد زیادی از شهدا فراهم نشد.
بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ و پایان گرفتن جنگ تحمیلی یکی از مهمترین موضوعاتی که در دستور کار مسئولین نظام اسلامی قرار گرفت، تلاش برای تفحص(جستجو) و کشف مفقودین جنگ تحمیلی بود. بر همین اساس  کمیته جستجوی مفقودین با مسئولیت سردار سیدمحمد باقرزاده در ستاد کل نیروهای مسلح شکل گرفت.
با توجه به اینکه در جریان تفحص پیکر مطهر شهدا، جنازه سربازان عراقی هم کشف می‌شود، تشخیص پیکر شهدا با اجساد عراقی از موضوعات مهمی است که مورد توجه جستجوگران قرار می‌گیرد. در این رابطه تفاوت‌های آشکاری بین پیکر شهید و جسد عراقی وجود دارد که در ادامه به آن اشاره می‌شود.
* کلاه
کلاه‌های عراقی‌ها کاملاً با کلاه ایرانی تفاوت دارد.
ـ کلاه آهنی عراقی طشت شکل و کلاه ایرانی جمع‌تر و گرد است.
ـ کلاه پشمی عراقی‌ها دارای آویز در قسمت گوش (مخصوص شمال عراق ـ کردستان) و کلاه پشمی ایرانی‌ها دارای دید چشم و رنگ مشخص است.
ـ بر روی کلاه‌های ایرانی‌ها معمولاً اشعار انقلابی ـ اسلامی و یا پیشانی‌بند درج شده است.
ـ کلاه‌های کائوچویی هر دو کشور نیز تفاوتی همچون کلاه آهنی دارد.
* چفیه
برخی از شهدای ایرانی دارای شال گردن و عموماً دارای چفیه هستند در حالی‌که در نظام عراق از این البسه‌ها استفاده نشده است و چفیه‌های ایرانی سفید رنگ با خطوط سیاه رنگ و یا سیاه با خطوط سفید رنگ هستند.
* پیراهن:
پیراهن ایرانی‌ها؛
ـ لباس فرم سپاه سبز رنگ و نازک است و ممکن است که آرم سپاه نیز بر روی آن حک باشد.
ـ لباس بسیجی‌ها هم یا از نوع تکاوری که امروزه آنها را لجنی می‌گویند و یا خاکی است که بدون سردوشی، درجه و جنس آن مشخص است.
ـ لباس‌های کره‌ای نیز حالت نخی نداشته و فاقد سردوشی و غیره هستند.
ـ لباس برادران ارتش نیز از نوع کره‌ای با درجه‌های نظامی بر روی بازو و یا سردوش و نیز اتیکت بر روی سینه مشخص است.
ـ لباس گرم بسیج و سپاه از نوع لباس های ورزشی گرمکن می باشند که بلوز و شلوار معمولاً با هم هستند.
ـ در زمستان نیروهای ایرانی از اورکت های معروف به کره ای استفاده کرده که جنس و سایز آنها بطور واضح روشن است، زیر پیراهن و لباس زیر اکثراً از نوع مشخص و نوشته های ایرانی دارد برخی هم لباس زیر آنها ورزشی هستند.
پیراهن عراقی‌ها؛
ـ پیراهن عمومی آنان کاملاً ضخیم و سبز رنگ است، دارای سردوشی و نیز بغل بلوز دارای دکمه و جنس آنها معلوم است.
ـ رده‌های کماندویی عراقی دارای لباس لجنی با رنگ مشخص هستند.
ـ رانندگان تانک عراقی دارای لباس‌های یک تیکه سبز رنگ به اصطلاح خلبانی است.
ـ عراقی‌ها دارای ژاکتی سبز رنگ و دارای سردوشی هستند که هنوز در ارتش فعلی آنها به کار می‌رود.
* شلوار
شلوار نیروهای ایرانی هم ضمن اینکه با همدیگر تفاوت دارند با شلوارهای عراقی تمایزاتی دارد. شلوار نیروهای بسیج از جنس بلوزهای خاکی دارای جیب‌هایی از بغل پا است جای کمربند و یا فانسقه هم به اندازه خاص خود است همچنین بلوزهای تکاوری که معمولاً افراد پاسدار وظیفه می‌پوشیدند و لباس فرم سپاه هم دارای ویژگی‌های خاص خود بوده و جنس آن نازک است؛ لباس نیروهای ارتش و ژاندارمری هم از نوع لباس‌های کره‌ای مانند بوده و برخی از آنها شلوراهای چینی قدیم به رنگ سبز بر تن دارند.
* فانسقه
فانسقه ایرانی چند نوع است؛ فانسقه پاسداری سبز رنگ بوده، فانسقه خاکی رنگ که متعلق به نیروهای بسیجی و ارتش بوده قفل‌بندهای آنها، همچنین تعداد سوراخ‌های تنظیم با فانسقه‌های عراقی تفاوت دارد اما فانسقه عراقی‌ها خاکی رنگ با جنس مرغوب و قفل بندهای خاص خود است؛ علاوه بر فانسقه نیروهای ایرانی از کمربندهای کوچک نیز استفاده می‌کردند که قفل بند آنها به صورت کمربندهای معمولی است.
* پوتین و کفش
پوتین ایرانی و عراقی از نظر شکل ظاهری تفاوت دارد؛ ضمن اینکه در زیر پوتین‌های عراقی نوشته‌هایی مانند (صنع فی العراق) – (رقم) و علامتی به صورت مثلث که با حرف (ج) که به معنی جیش (نیروهای مردمی عراق را جیش الشعبی گویند) است. پوتین‌های عراقی بزرگ پا و نوک آنها قوسی شکل است؛ اما پوتین‌های ایرانی چند نوع است؛ یک نوع زیر آنها با حروف لاتین کلمه (تاف) نوشته شده و یا کلماتی مانند (پیروزی – وین) درج شده است، اکثر نیروهای بسیجی و پاسدار برای سهولت از زیپ‌های بغل پوتین استفاده و یا از پوتین‌هایی با ساق پارچه‌ای استفاده می‌کردند.
بعضی از نیروهای ایرانی حتی پرسنل ارتش و ژاندارمری در دوران دفاع مقدس از کفش‌های کتانی استفاده کرده که در عرف نظامی عراق از این نوع کفش‌ها استفاده نشده است.
* جوراب
ایرانی‌ها از نوعی جوراب‌های ساق بلند و یا ساق کوتاه به رنگ دلخواه و یا جوراب سیاه رنگ ساق بلند نازک هستند، نیروهای عراقی از جوراب های بسیار ضخیم سیاه رنگ و یا سبز رنگ استفاده کرده‌اند.
* قمقمه‌ها
ایرانی‌ها از یک نوع قمقمه پلاستیکی با رنگ سبز که آرم جمهوری اسلامی حک شده است و قمقمه فلزی که از جنس آلومنیوم است، در زیر آن ظرفی برای خوردن غذا جاسازی شده، در و کیسه نگهداری آن مشخص است، استفاده می‌کردند اما، قمقمه عراقی‌ها هم پلاستیکی و هم فلزی با قمقمه ایرانی تفاوت زیادی دارند؛ کیسه نگهداری آنها هم به شکل خاص خود است.
* تفاوت در جای خشاب و سینه‌بندهای جای خشاب فشنگ‌ها
* تفاوت در کوله پشتی‌ها و کوله‌های آرپی‌چی هفت
* تفاوت در سرنیزه اسلحه‌ها
* وجود اسلحه ژ۳ و مهمات همراه، نشان از ایرانی بودن دارد.
* نارنجک ایرانی با عراقی فرق دارد. نارنجک‌های ایرانی چهل تیکه و حروف ایرانی روی آن درج است نارنجک‌های عراقی مصری و دارای شکل ظاهری ویژه‌ای هستند.
* گتر کردن شلوار نیروهای ایرانی با عراقی فرق دارد. از طرفی بعضی از نیروهای ایرانی دارای ساق‌بند هستند.
* کیسه جای کمک‌های امدادی ایرانی با عراقی متفاوت است.
* ماسک نیروهای ایرانی و عراقی تفاوت دارد.
* وجود آمپول‌های آتروپین همراه با نیروهای ایرانی جهت جلوگیری از آثار بمب‌های شمیایی.
* چکمه‌های مخصوص شیمیایی ایرانی با عراقی فرق دارد.
* روی لباس ایرانی‌ها اشعار اسلامی درج شده است (یاشهادت یا زیارت، نام ائمه و…)
* بیشتر شهدای ایرانی نام خود را بر روی لباس ها و برگ پوتین ها درج می کنند.
* وجود پول و سکه‌های ایرانی همراه با پیکرهای مطهر.
* در جیب بعضی از نیروهای ایرانی مدارک شخصی، عطر، جانمازی، قرآن، ادعیه، تصویر امام خمینی(ره)، خودکار بیک، وصیت‌نامه، دست‌نوشته و مسواک وجود دارد.
منبع:فارس
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خبر شهادت سردار سلیمانی چگونه به رهبر انقلاب رسید؟ ADMIN 0 819 ۱۴۰۰-۱۰-۲۰، ۰۷:۲۸ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  چگونه افسر عراقی جان اسیر ایرانی را نجات داد ADMIN 0 528 ۱۴۰۰-۳-۵، ۰۷:۴۷ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  جبهه انتخاباتی خود را مشخص کنید! ADMIN 0 559 ۱۴۰۰-۳-۵، ۱۲:۲۵ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  سردار سلیمانی چگونه شهید شد؟ + ویدیو ADMIN 1 744 ۱۴۰۰-۲-۲۲، ۰۴:۱۴ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  جواد آمد ولی چگونه ADMIN 0 552 ۱۴۰۰-۲-۲۱، ۰۶:۳۶ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  خاطراتی از چریک ایرانی! ADMIN 9 1,494 ۱۳۹۹-۱۱-۲۳، ۰۷:۴۹ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  رکورد دار ایرانی تکلم سه وجهی در دنیا کیست؟ ADMIN 0 2,297 ۱۳۹۹-۸-۱۸، ۱۱:۲۹ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  ماجرای شناسایی پیکر شهید همت ADMIN 0 851 ۱۳۹۸-۱۲-۱۸، ۱۲:۲۹ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
  روایتی جالب از دیدارهای امام خامنه ای با خانواده شهدای ارامنه ADMIN 3 1,405 ۱۳۹۳-۱۰-۲۴، ۰۶:۳۲ عصر
آخرین ارسال: ADMIN
Rainbow این شهید، ایرانی نیست ! / عکس ADMIN 0 1,604 ۱۳۹۳-۱۰-۲۲، ۰۷:۲۰ صبح
آخرین ارسال: ADMIN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('4318')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.