مشاوره خانواده رایگان عطاملک
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • رادیو عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

مشاوره خانواده رایگان عطاملک › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده و ازدواج v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 … 26 بعدی »
› [ مشاوره فردی]  چون ساده زیست هستم خواستگارانم میروند

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ مشاوره فردی]  چون ساده زیست هستم خواستگارانم میروند

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۵:۵۷ عصر
سلام حاج آقا من دیگه خسته شدم کمکم کنید دختری هستم که خاستگارای زیادی داره اماهمه اونا وقتی می فهمن که من با تجملات وبریزو بپاش مخالفم ومایلم درمجالس لهولعب{جشن های بزن بکوب} شرکت نکنم فقط به خاطر حرف مردم و رسوم غلط میرن و پشت سرشونم نگاه نمیکنن.بااین وجود فکرمیکنم هرگز نتونم ازدواج کنم.انگار هیچ پسری حاضرنیس موسیقی حرام روکناربذاره.لطفا راهنمایی بفرمایید دارم افسردگی میگیرم.
انجمن مشاوره رایگان خانواده و ازدواج
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط

بنر تبلیغاتی ویترین

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۵:۵۹ عصر
سلام و عرض ادب
خواهر بزرگوار شما نباید نگران این مسئله باشید چرا که کار شما درست و مورد پسند خداست و این خیلی ارزشمند است.و همین که از راه و هدف خود کوتاه نمی اید خدا هم کمکتان خواهد کرد.متاسفانه زیاد دیده می شود که دختران مذهبی فقط بخاطر شوهر کردن از خیلی اهداف الهی خود میگذرند و بعد هم کلا در زندگی تنزل پیدا می کنند و دیگر دختر مومن سابق نمی شوند.
اما شما بر هدف خود پایبند باشید و بدانید با امید به خدا و توکل به خدا یکی مثل خود و بهتر از خود سراغتون خواهد امد.پسرانی که مذهبی و مومن باشند کم نیستند و بدانید خیلی از پسران هم هستند که دنبال دخترانی مثل شما هستند لذا جای نگرانی نیست.
شما در این مسئله عجله نداشته باشید و بسپارید به خدا و چه بسا فعلا مصلحت نباشد.خداوند در قرآن كريم(بقره /216) مي فرمايد:«عَسي أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسي أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ »؛ بسا چيزي را خوش نداشته باشيد، حال آن كه خير شما در آن باشد و بسا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آن كه براي شما بد باشد. اين خداوند است كه خير و شر بودن آنها را مي داند و ما و شما نمي دانيم.
اما چند نکته عرض میکنم حتما دقت کنید و عملی کنید تا اینگونه ناراحت نباشید تا منجر به افسردگی هم نشود:
1. تا زمانی که شخص مناسبي به خواستگاری شما نیامده، فکر و ذهن خودتون را از مسائل مربوط به ازدواج، خواستگاری، ارتباط با جنس مخالف و امثال این خالی کنید.مخصوصا با دوستاتون که طبیعتا زیاده.
2. مطمئن باشید با حفظ شئون اخلاقی و دینی و رعایت وقار، متانت و حجاب کامل بهتر می تونید خودتون رو از دام خطا و لغزش حفظ کنید پس همینطور که هستید باشید و حتی بهتر هم بشوید و ادامه بدید.
3. خوبه که از همت خانواده ها و اطرافيان و افراد دلسوز و با تجربه جهت آشنايي و معرفي موارد مناسب ازدواج بهره بگیرید و بخواید که موردهای مذهبی و مومن اگر سراغ داشتند معرفی کنند البته باید دقت کنید که باعث کسرشأن شما نشه و بطور غیر مستقیم باشه.
4. از قرار گرفتن در تنهايي و بيكاري پرهيز كنید و سعي كنید با دختران هم سن و سال خودتون که مذهبی هم هستند در فعّاليّت هاي گروهي و دسته جمعي مثل فعّاليّت هاي ورزشي، هنري و ... شركت کنید تا شاداب بشید.که تاثیرات دیگری هم دارد.
5. در جاهایی که خانم ها دنبال دختر خوب هستند بیشتر حضور داشته باشید مثل جلسات روضه،مسجد،نماز جمعه و...
6. از دعا، توسل، نذر و مانند آن غافل نشید؛ چون ازدواج با یک همسر مؤمن و با اخلاق، یکی از توفیقات بزرگ و یکی از نعمت های با ارزش خداوند است و لازمه برای به دست آوردن اون تلاش کنید. برای این کار چند مورد رو که در روایت و گفته های بزرگان است سفارش میکنم انجام بدید و غافل نشید:
1. خواندن آيه «رَبّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيّاتِنا قُرّةَ أَعْيُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتّقينَ إِمامًا» (سوره فرقان آيه 74) در اين زمينه مؤثر است.
همچنين از امامان معصوم عليهم السلام نقل شده که: درقنوت نمازتان آيه «ربنا آتنا في الدنيا حسنه و في الآخره حسنه» بقره؛20 را بخوانيد ؛ چرا که مقصود از حسنه در دنيا ,همسر خوب و باايمان است .
2. خودتون رو مقید کنید و هر روز ان شالله زیارت عاشورا بخونید.
3. در شب جمعه غسل کنید (غسل مستحبی) و بعد از نیمه شب، نماز امام زمان (عج) را بخوانید (کیفیت آن در مفاتیح الجنان در ضمن اعمال شب جمعه آمده).
4. توصیه ای هم هست که آیت الله بهجت(ره)فرمودند و خیلی موثره(البته ایشان تنهی نماز رو در سفارش فرمودند):سه روز چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه را روزه بگیرید و روز جمعه نماز جعفر طیار به جای بیارید (کیفیت نماز در مفاتیح الجنان در ضمن اعمال روز جمعه آمده). این عمل که مورد توجه بزرگان دین بوده، در استجابت دعا بسیار مؤثر است.
ان شالله در فرصتی مناسب دعاهای خاصی در این زمینه در سایت قرار خواهم داد.
این لینک رو هم حتما مطالعه کنید:
❤دعاها و اعمالی در طلب همسر شایسته❤
امیدوارم به خواسته خود برسید.
موفق باشید.

http://forum.t-pasokhgoo.ir/index.php?/t...%E2%9D%A4/
انجمن مشاوره رایگان خانواده و ازدواج
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط

بنر تبلیغاتی ویترین

« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [عشق و ازدواج] برای قرار حضوری و رابطه دو دل هستم Sara1402 1 1,337 ۱۴۰۲-۵-۲۶، ۰۶:۵۵ عصر
آخرین ارسال: محمدی پور
  [ مشاوره فردی]  آیا من یک ترنس هستم؟ مشاورانه 1 2,493 ۱۴۰۰-۶-۱، ۰۸:۵۰ عصر
آخرین ارسال: ملایجردی
  [عشق و ازدواج] عاشق دختری هستم که 5 سال ازم بزرگتره مشاورانه 4 3,643 ۱۴۰۰-۱-۲۱، ۰۶:۵۰ عصر
آخرین ارسال: ملایجردی
  [ مشاوره فردی]  خیلی عصبی هستم چکار کنم؟ مشاورانه 3 2,257 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۷:۰۱ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ مشاوره فردی]  علاقه رابطه جنسی با محارم هستم مشاورانه 3 2,672 ۱۳۹۹-۱۱-۶، ۰۳:۵۸ عصر
  [ مشاوره فردی]  دختری عصبانی هستم و می خوام آروم و مودب بشم مشاورانه 1 1,425 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۶:۱۲ صبح
  [ مشاوره فردی]  دختری بسیار شهوتی و گرم مزاج هستم چکار کنم؟ مشاورانه 1 2,134 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۴:۳۸ عصر
  [ احکام شرعی ]  علاقه به رابطه مقعدی هستم مشاورانه 1 2,046 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۴:۲۹ عصر
  [ مشاوره فردی]  21 ساله هستم و دنبال زن صیغه ای مشاورانه 1 1,344 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۹:۲۰ صبح
  [ مشاوره فردی]  در خانواده فقیر و آماده ازدواج هستم ولی چکار کنم؟ مشاورانه 1 1,360 ۱۳۹۹-۱۱-۱، ۰۵:۴۵ عصر

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
بارگذاري مجدد
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  آخرين ارسال کننده انجمن
  صبح غریب | دل نوشته هایم ▼ ۸-۵, ۱۰:۴۸ ADMIN مجازیست
  [ مشاوره فردی] ] رابطه ... ▼ ۷-۳۰, ۰۹:۱۳ daneshi مشاوره خانواد...
  ستاد سایبری آیت الله رئیس... ▼ ۷-۳۰, ۰۹:۰۱ daneshi گفتگوی ایرانی...
  [ همسرداری ] مشاوره لا... ▼ ۷-۱۶, ۰۱:۵۰ ADMIN مشاوره خانواد...
  [ همسرداری ] زندگی با ... ▼ ۶-۳۱, ۱۳:۱۹ ملایجردی مشاوره خانواد...
  [ همسرداری ] اختلاف با... ▼ ۶-۱۹, ۲۰:۰۴ محمدی پور مشاوره خانواد...
  [ همسرداری ] خیانت همس... ▼ ۵-۱۵, ۰۲:۲۸ بانو مشاوره خانواد...
  همکاری مارگو رابی و تیم ب... ▼ ۵-۵, ۱۴:۴۳ niloofarmajdi هنر
  [عشق و ازدواج] همسر دوم ▼ ۵-۲, ۰۶:۵۲ محمدی پور مشاوره خانواد...
  [تولید انجمن] مرکز نیکوکا... ▼ ۴-۲۵, ۱۲:۴۷ ADMIN اخبار شهرستان...
  [ مشاوره فردی] ] سختگیر... ▼ ۴-۱۳, ۱۹:۱۴ bazkoni مشاوره خانواد...
برترين سپاس شده ها
ADMIN 469
~~sara~~ 187
tanaz22 166
kabootar 159
sarah 142
جديدترين کاربران
hanieh2020 امروز
ghesar ۸-۲۲
faezeyaya ۸-۲۲
paksima ۸-۲۱
Pouya1999 ۸-۲۱
بيشترين پاسخ ها
  اخبار انتخابا... 334
  رمان واقعی نس... 172
  ستاد سایبری آ... 160
  رمان سفر به د... 146
  دانلود سخنران... 143
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9503
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
بيشترين بازديدها
  آموزش رایگان ... 89288
  اموزش فعالیت ... 56274
  خاطرات یک دخت... 55721
  اخبار انتخابا... 52212
  دانلود کتاب م... 47350
برترين اعتبارگيرنده ها
ADMIN 254
kabootar 142
dayana 122
~~sara~~ 118
sarah 105

بنر تبلیغاتی ویترین
مرورگر شما این فایل صوتی را پشتیبانی نمی‌کند.

• صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی