مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • رادیو عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
مشاوره خانواده رایگان › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده رایگان v
« قبلی 1 … 10 11 12 13 14 … 27 بعدی »
› [ مشاوره فردی]  با خواهر خودم رابطه جنسی دارم

امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امتیازات: 2.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ مشاوره فردی]  با خواهر خودم رابطه جنسی دارم

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
***
امتیاز: 2,481
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۹
محل سکونت: atamalek.ir
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۴:۱۶ عصر
با سلام
کسی هست که 6 ساله با خواهر خودش ملاعبه و لواط میکند در این مدت به هر کاری دست زد ه است تا این عمل فجیع وقبیح را ترک کند که عبارتنداز:
1.خواندن مداوم نمازها 2.حضور همه روزه در مسجدبرای نماز مغرب و عشاء 3.حضور در نماز جمعه حداقل یکبار در سه هفته4.مسافرت طولانی برای ترک این عمل 5.گرفتن روزه های واجب7.گرفتن روزه ی مستحبی در ماه های رجب و شعبان 8.گرفتن40 روز روزه ی مستحبی پشت سر هم در ایام خرداد9.رفتن به زیارت حضرت معصومه(س)و مسجد مقدس جمکران و بسیاری از زیارت گاه های دیگر10.خواندن دعا های مختلف من جمله زیارت عاشورا.دعای توسل.ندبه سمات.کمیل و...11.خواندن قرآن 12.تصمیم قاطع برای ازدواج ولی ناکام در آن 13.تصمیم برای خود کشی ولی ناکام در آن14.توبه برای 100 بار 15.نامه برای خداوند 16.حضورفعال در عزاداری امام حسین(ع) در ایام محرم وکار های زیادی که یادم نیست.
شاید باور نکنید و لی به غیرت خداوند (که در آن شخص نیست ) قسم می خورم که همه ی این ها حقیقت دارد حال از شما می خواهم که آن کس را راهنمایی کنید در غیر این صورت حداقل برای او دعا کنید و ضمنا یادآور میشوم که این کار کریه در ماه ها و ایام اخیر شدیدتر شده است.
انجمن مشاوره رایگان خانواده و ازدواج
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
***
امتیاز: 2,481
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۹
محل سکونت: atamalek.ir
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#2
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۴:۱۷ عصر
با عرض سلام و سپاس
دوست عزیز اگرچه موارد جزئی و مشخص در سوال ذکر شده ، اما برخی از چیزها برایم روشن نیست ، از جمله سن خواهر و برادر، اين كه خواهر هم به اين عمل راضي است يا با اجبار. اكراه به اين كار دست مي زند و ... بدیهی است که شخص بزرگتر در این مورد مسئولیت بیشتری دارد و در رفع این مشکل بزرگ می تواند موثرتر باشد.
هم چنین روشن نیست که آیا واقعا نزديكي  ( دخول در مقعد ) انجام می شود یا فقط ملاعبه و... هست. اگر چه به دليل محرم بودن دو طرف  ، هر دو عمل زشت و ناپسند است و عواقب هر دو سنگین است.
البته از ديد گاه فقهي به اين عمل زنا گفته مي شود نه لواط و در اين مورد خاص زناي با محرم هست كه اين عمل بسيار زشت و از گناهان كبيره است .
با انجام این عمل با خواهر خود نه تنها مرتکب عمل زشت و شنیع شده است ، بلکه چه بسا آینده خواهرش را نیز تیره و تار کرده است.

آیا این برادر به جای آن کارهایی که بر شمردید (نماز و روزه و..)، فکر و عقل خود را به کار انداخته است؟!
چگونه کارهایی که برشمردید ، او را از این اعمال نتوانسته باز دارد؟!
باید چاره ای بیندیشد و زود خود را ازاین اعمال زشت رها کند که فردا دیر است.
باید ابتدا از آن گناهان توبه نماید تا مگر خداوند گناهان گذشته اش را ببخشد و در توبه نیز همیشه باز است.
اما کارهایی که باید برای ترک آن عمل انجام دهد :
1- بايد خواهر و برادر مواظب باشند كه اين قضيه را با احدي مطرح نكنند ، مگربا مشاوري كه در تخصص و امانت او شك نداشته باشند . زيرا گفتن اين گناه به ديگران خود گناه ديگري است كه عواقب زيانبار ديگري به بار مي آورد .
 2- بر کارهایی قبلی كه ليستي از آن را برشمرديد ، مدامت کند ( غیر از خودکشی که از چاله به چاه افتادن است. چون گناهی است که هیچ گاه قابل جبران نیست) .در هيچ حالي نبايد ارتباط با خداوند را فراموش كرد حتي اگر بزرگ ترين گناهان را مرتكب شده باشند . سعي كند در راز و نياز ها و دعاها صادقانه با خدا سخن بگويد و از او كمك بخواهد و از او توفيق توبه واقعي را درخواست نمايد .
3- تأکید بیش تر برای ازدواج ، حتی ازدواج موقت ( با پایین آوردن شرایط و خواسته ها و کوشش بیش تر برای فراهم آوردن شرایط و پی گیری از جاهایی که شرایط آسان را برای ازدواج فراهم می کنند). این عمل باید هر چه زودتر انجام گیرد. شرایط چنین شخص عادی نیست تا به فکر جمع آوری شرایط باشد. بايد با هر زبان كه مي تواند  به خانواده بفهماند كه نياز به ازدواج دارد و سستي د راين كار ممكن است بسيار زيانبار باشد .
4- برای خواهر نیز شرایط ازدواج را فراهم آورد تا اونيز زودتر ازدواج نماید واز زندگي در خانه پدري جدا شود.چون او نیز در این گناه بزرگ گرفتار شده است و ازدواج برادر مشکل او را حل نمی کند.
5- تا فراهم شدن ازدواج باید مقدمات و شرایط این گناه را از بین ببرد. چون وقتی شرایط آماده شد ، از دعا و نماز و روزه و... هیچ کاری ساخته نیست (حدا اقل برای این شخص که  6 سال گرفتار است.) برادر و خواهر سعي كنند در دو شهرجدا از هم زندگی کنند ،حد اقل تا زمان ازدواج این كار انجام شود.

6- هیچ گاه با خواهرش در منزل تنها نباشند . اگر چنين شرايطي فراهم شد سريع از خانه بيرون برود . جای خوابشان اصلا نزدیک هم نباشد سعي كنند در اتاق هاي جداگانه بخوابند . ارتباط با خواهر را به حد اقل برساند. برای خواهر نیزشرایطی فراهم آورد که با او خلوت نکند. خواهررا از وضعیت روحی و روانی خود و ناراحتی اش مطلع کند. تا هر دو دست به توبه زنند و ترک آسان تر باشد. یعنی باید هر دو تصمیم جدی بر ترک داشته باشند تا با کمک و یاری الهی موفق شوند.
البته به دلیل آن که این فرد زمان زیادی عادت به این عمل زشت کرده ، ترک آن برایش مشکل شده ، اما اگر متوجه گناه بزرگی که مرتکب می شود و نیز رسوایی بزرگی که در صورت فاش شدن انجام این کار گریبانگیر خود و خانواده اش می شود ، باشد ، به هر نحو ممکن خود را از این عادت ناپسند رها خواهد کرد .
در ضمن اگر نیاز به مشاوره های دقیق تر و کاربردی تر نیز بودید ، با ما حتما در ارتباط باشید .
ان شالله مشاوری امین خواهم بود.
موفق باشید
انجمن مشاوره رایگان خانواده و ازدواج
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ مشاوره فردی]  رابطه با خانواده همسر مریم نص 3 2,219 ۱۴۰۴-۷-۳۰، ۰۹:۱۳ صبح
آخرین ارسال: daneshi
  [ همسرداری ]  مشاوره لازم دارم غزل رجبی 2 510 ۱۴۰۴-۷-۱۶، ۰۱:۵۰ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  [عشق و ازدواج] سردرگمی در رابطه م Elham_ab_1999 2 1,168 ۱۴۰۳-۱-۱۹، ۱۱:۱۰ صبح
آخرین ارسال: shkhatami
  [ همسرداری ]  در دوران عقد با همسرم مشکل دارم Lida 2 1,113 ۱۴۰۲-۱۱-۲۲، ۰۶:۰۳ عصر
آخرین ارسال: ashkhani
  [عشق و ازدواج] خواستگار خوب دارم با نامزد فعلی چکار کنم؟ mohana 3 1,341 ۱۴۰۲-۱۱-۲۲، ۰۵:۵۲ عصر
آخرین ارسال: ashkhani
  [ همسرداری ]  با سلام من و همسرم عقدیم مشکلات بسیار زیاد نیاز به راهنمایی دارم مهتاب ابراهیمی 2 1,519 ۱۴۰۲-۸-۱۷، ۰۳:۲۲ صبح
آخرین ارسال: Pacholl_web
  [عشق و ازدواج] برای قرار حضوری و رابطه دو دل هستم Sara1402 1 1,413 ۱۴۰۲-۵-۲۶، ۰۶:۵۵ عصر
آخرین ارسال: محمدی پور
  [ مشاوره فردی]  دوست دارم جیغ بزنم گریه کنم .احتیاج به عشق دارم به موفقیت به پول زمستان 2 1,440 ۱۴۰۲-۴-۳۰، ۰۴:۱۳ عصر
آخرین ارسال: ملایجردی
  [ مشاوره فردی]  احساس تنهایی و پوچی دارم sogand_hsyni 1 1,109 ۱۴۰۲-۴-۱۲، ۰۴:۰۷ صبح
آخرین ارسال: حسین زرقانی
  [ مشاوره فردی]  سلام من نیاز دارم به مشاوره کجا باید پیام بدم؟؟؟ mmghazal 3 1,949 ۱۴۰۲-۳-۲۱، ۰۷:۵۳ صبح
آخرین ارسال: eli

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
بارگذاري مجدد
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع تاريخ, زمان  آخرين ارسال کننده انجمن
  متن کامل دادخواست مطالبه‌ی قرض ▼ ۱۱-۱۵, ۰۴:۳۷ ADMIN وبگردی
  [تولید انجمن] شنگول آباد | جوک... ▼ ۱۱-۱۳, ۰۷:۳۲ ADMIN خنده بازار
  دانلود کتاب خلوت ناب ▼ ۱۰-۱۳, ۰۴:۵۱ ADMIN ایده، خلاقیت و ...
  [مسائل و مشکلات] شهرک مجتمع فو... ▼ ۱۰-۱۳, ۰۳:۵۴ ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] چگونه احکام را ب... ▼ ۱۰-۹, ۰۹:۲۵ ADMIN ایده، خلاقیت و ...
  [عشق و ازدواج] مشاوره پیش از ا... ▼ ۹-۷, ۰۹:۵۰ ملایجردی مشاوره خانواده ...
  مستند عاقبت بخیر | زندگی زنده ... ▼ ۹-۵, ۰۶:۴۸ ADMIN آثار و مفاخر
  [مسائل و مشکلات] پخش اذان زود ... ▼ ۹-۴, ۰۵:۳۸ ADMIN در شهر
  پاسخ به تمام شبهات فاطمیه ▼ ۸-۲۹, ۰۵:۴۹ ADMIN سمت خدا
  صبح غریب | دل نوشته هایم ▼ ۸-۵, ۱۰:۴۸ ADMIN مجازیست
  [ مشاوره فردی] ] رابطه با خا... ▼ ۷-۳۰, ۰۹:۱۳ daneshi مشاوره خانواده ...
برترين سپاس شده ها
ADMIN 469
~~sara~~ 187
tanaz22 166
kabootar 159
sarah 142
جديدترين کاربران
سمانه87 دیروز
shahabrb ۱۱-۱۷
Zahramo ۱۱-۱۵
mlmy8888 ۱۱-۱۳
2909897508 ۱۰-۱۰
بيشترين پاسخ ها
  اخبار انتخابات ... 334
  رمان واقعی نسل ... 172
  ستاد سایبری آیت... 160
  رمان سفر به دیا... 146
  دانلود سخنرانی‌... 143
بيشترين بازديدها
  آموزش رایگان رو... 89776
  خاطرات یک دختر ... 58550
  اموزش فعالیت در... 56731
  اخبار انتخابات ... 56226
  دانلود کتاب موع... 49199
بيشترين بازديدها
  آموزش رایگان رو... 89776
  خاطرات یک دختر ... 58550
  اموزش فعالیت در... 56731
  اخبار انتخابات ... 56226
  دانلود کتاب موع... 49199
برترين اعتبارگيرنده ها
ADMIN 254
kabootar 142
dayana 122
~~sara~~ 118
sarah 105

بنر تبلیغاتی ویترین
مرورگر شما این فایل صوتی را پشتیبانی نمی‌کند.

  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی