مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده و ازدواج v
« قبلی 1 … 9 10 11 12 13 … 26 بعدی »
› [ مشاوره فردی]  با خواهر خودم رابطه جنسی دارم

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
912
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
Milan84510 دیروز
EuniceNevi دیروز
MelaineDeL دیروز
RondaCaraw دیروز
MargieTrig ۶-۱
MadisonMad ۵-۳۱
EzequielHa ۵-۳۱
RosariaGri ۵-۳۱

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | دانلود اپلیکیشن کارتابل
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 1.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ مشاوره فردی]  با خواهر خودم رابطه جنسی دارم

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
***
امتیاز: 2,481
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۹
محل سکونت: atamalek.ir
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۵:۱۶ عصر
با سلام
کسی هست که 6 ساله با خواهر خودش ملاعبه و لواط میکند در این مدت به هر کاری دست زد ه است تا این عمل فجیع وقبیح را ترک کند که عبارتنداز:
1.خواندن مداوم نمازها 2.حضور همه روزه در مسجدبرای نماز مغرب و عشاء 3.حضور در نماز جمعه حداقل یکبار در سه هفته4.مسافرت طولانی برای ترک این عمل 5.گرفتن روزه های واجب7.گرفتن روزه ی مستحبی در ماه های رجب و شعبان 8.گرفتن40 روز روزه ی مستحبی پشت سر هم در ایام خرداد9.رفتن به زیارت حضرت معصومه(س)و مسجد مقدس جمکران و بسیاری از زیارت گاه های دیگر10.خواندن دعا های مختلف من جمله زیارت عاشورا.دعای توسل.ندبه سمات.کمیل و...11.خواندن قرآن 12.تصمیم قاطع برای ازدواج ولی ناکام در آن 13.تصمیم برای خود کشی ولی ناکام در آن14.توبه برای 100 بار 15.نامه برای خداوند 16.حضورفعال در عزاداری امام حسین(ع) در ایام محرم وکار های زیادی که یادم نیست.
شاید باور نکنید و لی به غیرت خداوند (که در آن شخص نیست ) قسم می خورم که همه ی این ها حقیقت دارد حال از شما می خواهم که آن کس را راهنمایی کنید در غیر این صورت حداقل برای او دعا کنید و ضمنا یادآور میشوم که این کار کریه در ماه ها و ایام اخیر شدیدتر شده است.
انجمن مشاوره رایگان خانواده و ازدواج
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
***
امتیاز: 2,481
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۹
محل سکونت: atamalek.ir
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#2
۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۵:۱۷ عصر
با عرض سلام و سپاس
دوست عزیز اگرچه موارد جزئی و مشخص در سوال ذکر شده ، اما برخی از چیزها برایم روشن نیست ، از جمله سن خواهر و برادر، اين كه خواهر هم به اين عمل راضي است يا با اجبار. اكراه به اين كار دست مي زند و ... بدیهی است که شخص بزرگتر در این مورد مسئولیت بیشتری دارد و در رفع این مشکل بزرگ می تواند موثرتر باشد.
هم چنین روشن نیست که آیا واقعا نزديكي  ( دخول در مقعد ) انجام می شود یا فقط ملاعبه و... هست. اگر چه به دليل محرم بودن دو طرف  ، هر دو عمل زشت و ناپسند است و عواقب هر دو سنگین است.
البته از ديد گاه فقهي به اين عمل زنا گفته مي شود نه لواط و در اين مورد خاص زناي با محرم هست كه اين عمل بسيار زشت و از گناهان كبيره است .
با انجام این عمل با خواهر خود نه تنها مرتکب عمل زشت و شنیع شده است ، بلکه چه بسا آینده خواهرش را نیز تیره و تار کرده است.

آیا این برادر به جای آن کارهایی که بر شمردید (نماز و روزه و..)، فکر و عقل خود را به کار انداخته است؟!
چگونه کارهایی که برشمردید ، او را از این اعمال نتوانسته باز دارد؟!
باید چاره ای بیندیشد و زود خود را ازاین اعمال زشت رها کند که فردا دیر است.
باید ابتدا از آن گناهان توبه نماید تا مگر خداوند گناهان گذشته اش را ببخشد و در توبه نیز همیشه باز است.
اما کارهایی که باید برای ترک آن عمل انجام دهد :
1- بايد خواهر و برادر مواظب باشند كه اين قضيه را با احدي مطرح نكنند ، مگربا مشاوري كه در تخصص و امانت او شك نداشته باشند . زيرا گفتن اين گناه به ديگران خود گناه ديگري است كه عواقب زيانبار ديگري به بار مي آورد .
 2- بر کارهایی قبلی كه ليستي از آن را برشمرديد ، مدامت کند ( غیر از خودکشی که از چاله به چاه افتادن است. چون گناهی است که هیچ گاه قابل جبران نیست) .در هيچ حالي نبايد ارتباط با خداوند را فراموش كرد حتي اگر بزرگ ترين گناهان را مرتكب شده باشند . سعي كند در راز و نياز ها و دعاها صادقانه با خدا سخن بگويد و از او كمك بخواهد و از او توفيق توبه واقعي را درخواست نمايد .
3- تأکید بیش تر برای ازدواج ، حتی ازدواج موقت ( با پایین آوردن شرایط و خواسته ها و کوشش بیش تر برای فراهم آوردن شرایط و پی گیری از جاهایی که شرایط آسان را برای ازدواج فراهم می کنند). این عمل باید هر چه زودتر انجام گیرد. شرایط چنین شخص عادی نیست تا به فکر جمع آوری شرایط باشد. بايد با هر زبان كه مي تواند  به خانواده بفهماند كه نياز به ازدواج دارد و سستي د راين كار ممكن است بسيار زيانبار باشد .
4- برای خواهر نیز شرایط ازدواج را فراهم آورد تا اونيز زودتر ازدواج نماید واز زندگي در خانه پدري جدا شود.چون او نیز در این گناه بزرگ گرفتار شده است و ازدواج برادر مشکل او را حل نمی کند.
5- تا فراهم شدن ازدواج باید مقدمات و شرایط این گناه را از بین ببرد. چون وقتی شرایط آماده شد ، از دعا و نماز و روزه و... هیچ کاری ساخته نیست (حدا اقل برای این شخص که  6 سال گرفتار است.) برادر و خواهر سعي كنند در دو شهرجدا از هم زندگی کنند ،حد اقل تا زمان ازدواج این كار انجام شود.

6- هیچ گاه با خواهرش در منزل تنها نباشند . اگر چنين شرايطي فراهم شد سريع از خانه بيرون برود . جای خوابشان اصلا نزدیک هم نباشد سعي كنند در اتاق هاي جداگانه بخوابند . ارتباط با خواهر را به حد اقل برساند. برای خواهر نیزشرایطی فراهم آورد که با او خلوت نکند. خواهررا از وضعیت روحی و روانی خود و ناراحتی اش مطلع کند. تا هر دو دست به توبه زنند و ترک آسان تر باشد. یعنی باید هر دو تصمیم جدی بر ترک داشته باشند تا با کمک و یاری الهی موفق شوند.
البته به دلیل آن که این فرد زمان زیادی عادت به این عمل زشت کرده ، ترک آن برایش مشکل شده ، اما اگر متوجه گناه بزرگی که مرتکب می شود و نیز رسوایی بزرگی که در صورت فاش شدن انجام این کار گریبانگیر خود و خانواده اش می شود ، باشد ، به هر نحو ممکن خود را از این عادت ناپسند رها خواهد کرد .
در ضمن اگر نیاز به مشاوره های دقیق تر و کاربردی تر نیز بودید ، با ما حتما در ارتباط باشید .
ان شالله مشاوری امین خواهم بود.
موفق باشید
انجمن مشاوره رایگان خانواده و ازدواج
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [عشق و ازدواج] سردرگمی در رابطه م Elham_ab_1999 2 240 ۱۴۰۳-۱-۱۹، ۱۲:۱۰ عصر
آخرین ارسال: shkhatami
  [ همسرداری ]  در دوران عقد با همسرم مشکل دارم Lida 2 227 ۱۴۰۲-۱۱-۲۲، ۰۷:۰۳ عصر
آخرین ارسال: ashkhani
  [عشق و ازدواج] خواستگار خوب دارم با نامزد فعلی چکار کنم؟ mohana 3 427 ۱۴۰۲-۱۱-۲۲، ۰۶:۵۲ عصر
آخرین ارسال: ashkhani
  [ همسرداری ]  با سلام من و همسرم عقدیم مشکلات بسیار زیاد نیاز به راهنمایی دارم مهتاب ابراهیمی 2 645 ۱۴۰۲-۸-۱۷، ۰۴:۲۲ صبح
آخرین ارسال: Pacholl_web
  [ مشاوره فردی]  رابطه با خانواده همسر مریم نص 2 770 ۱۴۰۲-۵-۲۸، ۱۲:۴۹ صبح
آخرین ارسال: ملایجردی
  [عشق و ازدواج] برای قرار حضوری و رابطه دو دل هستم Sara1402 1 704 ۱۴۰۲-۵-۲۶، ۰۷:۵۵ عصر
آخرین ارسال: محمدی پور
  [ مشاوره فردی]  دوست دارم جیغ بزنم گریه کنم .احتیاج به عشق دارم به موفقیت به پول زمستان 2 619 ۱۴۰۲-۴-۳۰، ۰۵:۱۳ عصر
آخرین ارسال: ملایجردی
  [ مشاوره فردی]  احساس تنهایی و پوچی دارم sogand_hsyni 1 566 ۱۴۰۲-۴-۱۲، ۰۵:۰۷ صبح
آخرین ارسال: حسین زرقانی
  [ مشاوره فردی]  سلام من نیاز دارم به مشاوره کجا باید پیام بدم؟؟؟ mmghazal 3 1,005 ۱۴۰۲-۳-۲۱، ۰۸:۵۳ صبح
آخرین ارسال: eli
  [عشق و ازدواج] مشخصات: خانم ۲۴ با مشکل اعتماد در رابطه threata 1 465 ۱۴۰۲-۱-۵، ۰۸:۲۷ صبح
آخرین ارسال: ملایجردی

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('12100')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.