۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۷:۴۳ صبح
با عرض سلام. من یه دختر ۱۹سالم. تقریبا دو ساله با کسی در ارتباطم که همو واقعا دوس داریم ایشونم ۲۶ سالشونه قصدمون هم جدیه و فقط منتظریم شرایط جور شه ایشون بیاد خاستگاری. ما رابطمون در حد معاشقه و این حرفا بود. ولی طی چند روز پیش که حالمون دست خودمون نبود از جلو باهم رابطه برقرار کردیم اصلا نمیخواستیم که به پرده بکارتم آسیبی وارد شه خیلیم تو این دو سال مراقب بودیم همیشه حواسمون جمع بود مخصوصا من واقعا برام مهم بود تا شب ازدواج حفظش کنم. آلتشون رو تا یجایی که آسیب وارد نشه بردن ازون لحظه چیز زیادی یادم نمیاد ولی مثه اینکه مقدار ناچیز خون اومد بعد که اومدم خونه خونریزی داشتم تا دو روز. یعنی بکارتمو از دست دادم؟؟ من همیشه پاک زندگی کردم نمیدونم چی شد سر یه غفلت و ندونم کاری دخترانگیمو از دست دادم. خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم کارم شده گریه و زاری. اونم میگه چرا ناراحتی من که نمردم ما که اولو آخر مال همیم میگه بهم اعتماد نداری؟ ما همو دوس داشتیم با عشق کنار هم خوابیدیم مثه یه سریا که با کسی دیگه ازدواج میکنن زیر یکی دیگه میخوابن ولی روحشون قلبشون واسه یکی دیگس نیستیم. اینجوری بهتره یا اونجوری اصلا برو ترمیم کن هزینش با من دلم نمیخواد ناراحتیتو ببینم. چیکار کنم؟؟؟ واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط. تنها چیزی که میدونم اینکه خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره.