- روش پخت انواع پیتزا
- پیتزا سالامی تند
- مواد لازم:
- آرد 200 گرم
- مایه خمیر 10 گرم
- شکر 1/2 قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- شیر ولرم 1/8 لیتر
- روغن زیتون 6 قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی 6 عدد
- فلفل سبز ریز 6 عدد
- پنیر ورقه ای 60 گرم
- کالباس سالامی به صورت ورقه ای 50 گرم
- طرز تهیه:
- یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را 15 دقیقه میگذاریم بماند تا ور بیاید.سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم 20 دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.فر را تا 180 درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود 20 الی 30 دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.
- نکته ها و گفته ها:
- برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.
- توجه:
- مواد لازم یاد شده برای 4 نفر میباشد