۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۰۸ عصر
مواد مورد نیاز برای تهیه فلافل
برای شروع ابتدا باید نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و در حین خیس کردن چند بار آب آن را عوض کنید و به همراه جعفری ، پیاز و سیر داخل چرخ گوشت یا خرد کن بریزید و میکس کنید.
ترکیب نخود و سیر در فلافل
اضافه کردن پیاز و سیر به مواد فلافل
وقتی خمیر آماده شد . نمک ، فلفل و ادویه های لازم را بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخصوص یا قالب هایی که در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب میزنیم.
اگر داخل خمیر آب افتاد میتوانید با اضافه کردن کمی آرد نخود چی آب آن را جمع کنید و سعی کنید فلافل ها را به صورت گنبدی قالب بزنید و داخل روغن داغ شده میریزیم تا هر دو طرف آن سرخ شود.
وقتی که خمیر خودش را داخل روغن گرفت به سمت بالا ی روغن میاید که آن موقعه میتوانید فلافل ها را پشت و رو کنید.
سرخ کردن فلافل
دقت کنید بر اثر حرارت بالای روغن نسوزد و از ظرف کوچکتر و گود تر استفاده کنید تا روغن زیادی مصرف نشود.
درست کردن فلافل خوشمزه آبادانی
بعد از سرخ شدن هم میتوانید فلافل ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود .
آماده شدن فلافل برای خوردن ساندویچی دلچسپ
فلافل های آماده را داخل در کنار خیار شور گوجه فرنگی ، کاهوی خرد شده و انواع ترشی میتوانید مصرف کنید و به همراه سس انبه که بسیار لذیذ می باشد.
دستور تهیه سس انبه هم به این شکل است که به اضای هر ۱ قاشق پودر انبه باید ۶ برابرآب جوشیده و یک ته استکان سرکه سفید باهم مخلوط میکنیم و روی فلافل ها میریزیم .
آموزش کامل برای درست کردن فلافل جا افتاده
- نخود :۱ کیلو
- جعفری :۱۰۰ گرم
- پیاز :۱ عدد
- سیر :۱ بوته
- فلفل سیاه و سفید :۲/۳ ق
- نمک :به میزان لازم
- ادویه :به میزان لازم
- ادویه مخصوص فلافل ( زیره ،گشنیز ، زردچوبه و ادویه های مختلف )
- سس انبه :به میزان دلخواه
- روغن ترجیحا کنجد :به میزان لازم
برای شروع ابتدا باید نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و در حین خیس کردن چند بار آب آن را عوض کنید و به همراه جعفری ، پیاز و سیر داخل چرخ گوشت یا خرد کن بریزید و میکس کنید.
ترکیب نخود و سیر در فلافل
اضافه کردن پیاز و سیر به مواد فلافل
وقتی خمیر آماده شد . نمک ، فلفل و ادویه های لازم را بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخصوص یا قالب هایی که در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب میزنیم.
اگر داخل خمیر آب افتاد میتوانید با اضافه کردن کمی آرد نخود چی آب آن را جمع کنید و سعی کنید فلافل ها را به صورت گنبدی قالب بزنید و داخل روغن داغ شده میریزیم تا هر دو طرف آن سرخ شود.
وقتی که خمیر خودش را داخل روغن گرفت به سمت بالا ی روغن میاید که آن موقعه میتوانید فلافل ها را پشت و رو کنید.
سرخ کردن فلافل
دقت کنید بر اثر حرارت بالای روغن نسوزد و از ظرف کوچکتر و گود تر استفاده کنید تا روغن زیادی مصرف نشود.
درست کردن فلافل خوشمزه آبادانی
بعد از سرخ شدن هم میتوانید فلافل ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود .
آماده شدن فلافل برای خوردن ساندویچی دلچسپ
فلافل های آماده را داخل در کنار خیار شور گوجه فرنگی ، کاهوی خرد شده و انواع ترشی میتوانید مصرف کنید و به همراه سس انبه که بسیار لذیذ می باشد.
دستور تهیه سس انبه هم به این شکل است که به اضای هر ۱ قاشق پودر انبه باید ۶ برابرآب جوشیده و یک ته استکان سرکه سفید باهم مخلوط میکنیم و روی فلافل ها میریزیم .
آموزش کامل برای درست کردن فلافل جا افتاده