۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۰۹ عصر
طرز تهیه “کله پاچه” خانگی
کله پاچه که از صبحانه های مقو محسوب میشود دارای چربی بالایی است که توصیه می شود در مقدار خوردن آن دقت کنید و حتما آن را با آب لیمو میل کنید.
روش پخت کله پاچه
مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه:
طرز تهیه کله پارچه خانگی:
برای پخت کله پاچه ابتدا باید نخود را از شب قبل در آب خیس دهید و طی آن چندین بار آب نخود را عوض کنید تا به این شکل نفخ نخود گرفته شود.
کله پاچه پاک شده را داخل قابلمه مناسبی قرار دهید و تا جایی که نصف کله داخل آب باشد ، داخل قابلمه آب سرد بریزید.سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد .
در حین جوشیدن کف های روی آب را جمع کنید.بعد پیازها را پوست گرفته و چهار قاچ کنید و داخل قابلمه بیاندازید.
سپس نخود های خیس خورده شده را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید کله پاچه با حرارت خیلی ملایم به آرامی پخته شود.در دقیقه های پایانی پخت کله پاچه میتوانید مقداری نمک را به آن اضافه کنید. و هنگام سرو از نارنج یا لیمو ترش تازه استفاده کنید.
نکات مهم درباره طبخ کله پاچه:
کله پاچه که از صبحانه های مقو محسوب میشود دارای چربی بالایی است که توصیه می شود در مقدار خوردن آن دقت کنید و حتما آن را با آب لیمو میل کنید.
روش پخت کله پاچه
مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه:
نقلقول:
- کله پاچه گوسفند 1 دست
- نخود 100 گرم
- پیاز 2 عدد درشت
- آب ا لیتر یا بیشتر
- زرد چوبه 1 ق چ
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه کله پارچه خانگی:
برای پخت کله پاچه ابتدا باید نخود را از شب قبل در آب خیس دهید و طی آن چندین بار آب نخود را عوض کنید تا به این شکل نفخ نخود گرفته شود.
کله پاچه پاک شده را داخل قابلمه مناسبی قرار دهید و تا جایی که نصف کله داخل آب باشد ، داخل قابلمه آب سرد بریزید.سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد .
در حین جوشیدن کف های روی آب را جمع کنید.بعد پیازها را پوست گرفته و چهار قاچ کنید و داخل قابلمه بیاندازید.
سپس نخود های خیس خورده شده را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید کله پاچه با حرارت خیلی ملایم به آرامی پخته شود.در دقیقه های پایانی پخت کله پاچه میتوانید مقداری نمک را به آن اضافه کنید. و هنگام سرو از نارنج یا لیمو ترش تازه استفاده کنید.
نکات مهم درباره طبخ کله پاچه:
- استفاده از نخود برای کله پاچه اختیاری است ولی توصیه می شود که نخود اضافه شود زیرا آبگوشت آن خوشمزه تر می شود، در ضمن نخود بوی کله پاچه را از بین می برد.
- می توانید کله پاچه را به همان شکل کامل در ظرف بکشید یا گوشت آن را جدا کنید و در ظرف بکشید.
- در صورت تمایل می توانید لیموعمانی در آخر پخت اضافه کنید.
- در خرید کله دقت کنید که تازه باشد و کله بز یا میش نباشد.
نقلقول: کله پاچه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
کله پاچه را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .