۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۱۲ عصر
مواد لازم برای ترشی شکم پر:
ابتدا بادمجان ها را تمیز و بخش بالای کلاهک آن را ببرید و شکم بادمجان ها را یک چاک بدهید.
اکنون بادمجان ها را درون قابلمه ای بریزید و با کمی سرکه چند دقیقه بپزید در حدی که شل شود آنگاه از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
در این بین فلفل، هویج ، سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم و شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل کوچک و آمیخته کرده ایم پر می کنیم.
بادمجان های شکم پر را داخل بشقاب مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا حد ی بالاتر از بادمجان ها باشد در ظرف را عالی می بندیم و پس از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.
خواص پونه کوهی:
- بادمجان قلمی: 1000 گرم
- فلفل سبز: 50 گرم
- سیر: 250 گرم
- هویج: 200 گرم
- نعناع و ترخون: به میزان لازم
- پونه کوهی: به مقدار لازم در صورت تمایل
- سرکه: به میزان لازم
ابتدا بادمجان ها را تمیز و بخش بالای کلاهک آن را ببرید و شکم بادمجان ها را یک چاک بدهید.
اکنون بادمجان ها را درون قابلمه ای بریزید و با کمی سرکه چند دقیقه بپزید در حدی که شل شود آنگاه از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
در این بین فلفل، هویج ، سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم و شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل کوچک و آمیخته کرده ایم پر می کنیم.
بادمجان های شکم پر را داخل بشقاب مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا حد ی بالاتر از بادمجان ها باشد در ظرف را عالی می بندیم و پس از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.
خواص پونه کوهی:
- پونه خواص آرام بخش داشته و به افراد در رفع مشکلات خود در خواب کمک می کند.
- پونه موجب بهبود سلامت دستگاه گوارش میشود.
- خوردن دم کرده پونه به درمان نفخ، گاز یا درد معده کمک میکند.
- پونه کوهی برای درمان سرما خوردگی و آنفولانزا مفید است.