۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۱۶ عصر
طرز تهیه نان شیرمال سنتی
طرز تهیه “نان شیرمال” سنتی بی نظیر و خوشمزه
نان شیرمال ، نان شیرمال سنتی
نان شیرمال سنتی یکی دیگر از نان های خوشمزه و لطیف است است که در این مطلب دستور تهیه “نان شیرمال” سنتی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.
مواد لازم برای نان شیرمال
آرد سفید :300 گرم
روغن مایع :1/3 پیمانه
پودر شکر :3/4پیمانه
زرده تخم مرغ :4 عدد
گلاب : 1/6 پیمانه
اسانس هل :3 قطره یا 1 قاشق چای خوری
پودر هل و بکینگ پودر :1 قاشق چایخوری پر
آب زعفران : برای روی نان
زرده تخم مرغ : 1 عدد
کنجد : برای روی نان
نان شیر مال
طرز تهیه نان شیرمال
4 عدد زرده تخم مرغ را به همراه پودر هل و شکر در ظرفی ریخته و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا با هم ترکیب و کرم رنگ شوند.بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم درست کردن نان شیر مال
بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و بعد از الک کردن کم کم به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید و تا جایی که بتوان خمیر را با دست ورز داد ریختن آرد را ادامه دهید.
وقتی خمیر نرم شد و به دست نچسبید آن را با وردنه به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید و با قالب های بیضی خمیر را تقسیم کنید.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و سینی فر را چرب کنید و خمیر های قالب زده را داخل سینی بچینید.سپس روی خمیر ها را با زعفران ، کنجد و زرده تخم مرغ زده شده بمالید. و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند.
دستور تهیه نان شیرمال
نکات تکمیلی در مورد نان شیرمال
نان شیرمال جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان شیرمال را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه “نان شیرمال” سنتی بی نظیر و خوشمزه
نان شیرمال ، نان شیرمال سنتی
نان شیرمال سنتی یکی دیگر از نان های خوشمزه و لطیف است است که در این مطلب دستور تهیه “نان شیرمال” سنتی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.
مواد لازم برای نان شیرمال
آرد سفید :300 گرم
روغن مایع :1/3 پیمانه
پودر شکر :3/4پیمانه
زرده تخم مرغ :4 عدد
گلاب : 1/6 پیمانه
اسانس هل :3 قطره یا 1 قاشق چای خوری
پودر هل و بکینگ پودر :1 قاشق چایخوری پر
آب زعفران : برای روی نان
زرده تخم مرغ : 1 عدد
کنجد : برای روی نان
نان شیر مال
طرز تهیه نان شیرمال
4 عدد زرده تخم مرغ را به همراه پودر هل و شکر در ظرفی ریخته و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا با هم ترکیب و کرم رنگ شوند.بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم درست کردن نان شیر مال
بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و بعد از الک کردن کم کم به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید و تا جایی که بتوان خمیر را با دست ورز داد ریختن آرد را ادامه دهید.
وقتی خمیر نرم شد و به دست نچسبید آن را با وردنه به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید و با قالب های بیضی خمیر را تقسیم کنید.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و سینی فر را چرب کنید و خمیر های قالب زده را داخل سینی بچینید.سپس روی خمیر ها را با زعفران ، کنجد و زرده تخم مرغ زده شده بمالید. و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند.
دستور تهیه نان شیرمال
نکات تکمیلی در مورد نان شیرمال
نان شیرمال جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان شیرمال را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .