۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۲۱ عصر
مواد لازم برای طرز تهیه کیک پنیر خامه ای (چیز کیک)
طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای
ابتدا 60 گرم کره را داخل تابه ای قرار داده و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدی که فقط آب شود سپس از روی حرارت بردارید.
100 گرم بیسکویت را در مخلوط کن بریزید تا پودر شود سپس کره آب شده را افزوده و دستگاه را مجدد روشن کنید تا بیسکویت و کره با هم مخلوط شده و حالت خمیری پیدا کند.
یک قالب مناسب ترجیحا قالب کمربندی را چرب کرده و مخلوط بیستکوییت را بریزید و با دست کمی فشار دهید تا یکنواخت و منسجم شود.
قالب را برای حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کراست سفت شود. در این میان مواد رویه چیز کیک را آماده نمایید.
برای این کار ورقه های ژلاتین را برای چند دقیقه در آب سرد بگذارید. سپس آن را بیرون آورده و داخل یک ظرف مناسب قرار داده و به همراه آب گرم روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا بخوبی حل شود.
در این فاصله پنیر خامه ای را بزنید تا کمی نرم شود سپس شکر و آب لیمو را افزوده و مجدد مخلوط کنید تا حالت کرم پیدا کند.
در ادامه ژلاتین حل شده را هم بریزید ، در مرحله بعد خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس به مواد قبلی اضافه نموده و مخلوط نمایید تا یکدست شود.
کمپوت آناناس و یا هر کمپوت دیگر را از داخل آب خارج کرده و روی کراست بچینید.
مخلوط پنیر را روی کمپوت آناناس بریزید و روی آن را صاف کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
بعد از این مدت زمان چیزکیک را از قالب خارج کرده و روی آن را تزیین کنید. 80 گرم خامه و 15 گرم شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد.
سپس آن را داخل قیف بریزید و دورتا دور چیز کیک را با خامه تزیین کرده و مابین آن چند برش آناناس و یا توت فرنگی بچینید و در نهایت کمی پسته خرد شده بپاشید.
نکاتی برای لایه میانی چیز کیک
برای این لایه می توانید مقداری توت فرنگی بردارید و آن ها را از وسط دو نیم کنید بعد قسمت بالاش رو(مثل vانگلیسی) شکل قلب با چاقو ببرید
توت فرنگی هارو تا نیمه در مخلوط پنیری به آرامی فرو کنید اگه اینکارو نکنید بعدا در لایه ژله شناور میشه!بین توت فرنگی ها 2/5 الی 3/5 سانت فاصله باشه
روی ظرف رو سلفون بکشید به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار بدهید.
نقلقول:
- بیسکویت کراکر بیسکویت غیرشیرین :100 گرم
- کره برای مخلوط کردن با بیسکویت :60 گرم
- ژلاتین ورقه ای در آب سرد خیس شود :7 گرم
- آب گرم برای حل کردن ژلاتین :35 میلی لیتر
- پنیر خامه ای :100 گرم
- شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامه ای :45 گرم
- آبلیمو :نصف یک لیموی تازه یا 20 میلی لیتر
- خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) :300 گرم
- خامه سفت شده در صورت تمایل برای تزیین :80 گرم
- شکر برای مخلوط کردن با خامه تزیینی :15 گرم
- پسته خرد شده :برای تزیین کمی
- کمپوت میوه برای قرار دادن مابین بیسکویت کف قالب و مواد مانند آناناس :به مقدار لازم
طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای
ابتدا 60 گرم کره را داخل تابه ای قرار داده و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدی که فقط آب شود سپس از روی حرارت بردارید.
100 گرم بیسکویت را در مخلوط کن بریزید تا پودر شود سپس کره آب شده را افزوده و دستگاه را مجدد روشن کنید تا بیسکویت و کره با هم مخلوط شده و حالت خمیری پیدا کند.
یک قالب مناسب ترجیحا قالب کمربندی را چرب کرده و مخلوط بیستکوییت را بریزید و با دست کمی فشار دهید تا یکنواخت و منسجم شود.
قالب را برای حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کراست سفت شود. در این میان مواد رویه چیز کیک را آماده نمایید.
برای این کار ورقه های ژلاتین را برای چند دقیقه در آب سرد بگذارید. سپس آن را بیرون آورده و داخل یک ظرف مناسب قرار داده و به همراه آب گرم روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا بخوبی حل شود.
در این فاصله پنیر خامه ای را بزنید تا کمی نرم شود سپس شکر و آب لیمو را افزوده و مجدد مخلوط کنید تا حالت کرم پیدا کند.
در ادامه ژلاتین حل شده را هم بریزید ، در مرحله بعد خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس به مواد قبلی اضافه نموده و مخلوط نمایید تا یکدست شود.
کمپوت آناناس و یا هر کمپوت دیگر را از داخل آب خارج کرده و روی کراست بچینید.
مخلوط پنیر را روی کمپوت آناناس بریزید و روی آن را صاف کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
بعد از این مدت زمان چیزکیک را از قالب خارج کرده و روی آن را تزیین کنید. 80 گرم خامه و 15 گرم شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد.
سپس آن را داخل قیف بریزید و دورتا دور چیز کیک را با خامه تزیین کرده و مابین آن چند برش آناناس و یا توت فرنگی بچینید و در نهایت کمی پسته خرد شده بپاشید.
نکاتی برای لایه میانی چیز کیک
برای این لایه می توانید مقداری توت فرنگی بردارید و آن ها را از وسط دو نیم کنید بعد قسمت بالاش رو(مثل vانگلیسی) شکل قلب با چاقو ببرید
توت فرنگی هارو تا نیمه در مخلوط پنیری به آرامی فرو کنید اگه اینکارو نکنید بعدا در لایه ژله شناور میشه!بین توت فرنگی ها 2/5 الی 3/5 سانت فاصله باشه
روی ظرف رو سلفون بکشید به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار بدهید.