۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۳۰ عصر
ترشی مخلوط یک چاشنی خوشمزه و پرطرفدار بر روی سفر های ماست که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و به راحتی میتوانید با رعایت نکاتی که در این آموزش برای شما گفته شده این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
![[تصویر: %D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9...%D8%B7.jpg]](https://files.namnak.com/users/se/aup/202010/77_pics/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9%84%D9%88%D8%B7.jpg)
مواد لازم برای ترشی مخلوط:
طرز تهیه ترشی مخلوط مجلسی :
برای تهیه ترشی مخلوط باید ابتدا تمام وسایل آن را از قبل و با حوصله آماده کرد.
به این ترتیب که ته گل کلم را جدا کرده و آن را در اندازه های دلخواه خرد کنید. بعد آنها را داخل ظرفی پر از آب بریزید و چند دقیقه خیس دهید تا آلودگی های آن گرفته شود. بعد آنها را داخل آبکش بریزید و بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود. هویج ها را هم بعد از شستن با پوست کن پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید. سیب زمینی ها را هم خرد نمایید. برگ های تازه و جوان کرفس را از ساقه جدا کرده و جدا گانه بشویید و بعد خرد کنید. خیار را هم بعد از شستن خرد کنید. پیاز، سیر ، موسیر ، سبزی را هم پاک کرده و بشویید. بادمجان ها را هم خرد کنید.موسیر را ابتدا بشویید وسپس برای 1 الی 2 ساعت با آب ولرم بخیسانید و سپس آب آن را گرفته و با سایر مواد مخلوط کنید.
همه سبزیجات شسته و خرد شده را برای چند ساعت روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا بخوبی خشک شوند و هیچ گونه آبی نداشته باشند.با این کارمانع از کپک زدن ترشی میشویم.بادمجان ها را بعد از شستن و خشک کردن با یک لیوان سرکه بپزید نیاز نیست بادمجان را کاملا بپزید همین که کمی نرم شود کافی است .بعد همه را در ظرفی مخلوط کرده و به آنها زردچوبه، فلفل، گلپرو نمک را اضافه کنید و با دست همه مواد را خوب زیرورو کنید.شوید و نعنای خشک عطر و بوی بی نظیری به ترشی می دهد به همین دلیل آنها را هم به همراه ادویه جات به مواد ترشی اضافه کنید. بعد همه مواد ترشی را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و لابه لای آن فلفل سبز و بادمجان پخته شده اضافه کنید. در نهایت سرکه را بیفزایید و درب شیشه را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. سرکه را در حدی بریزید که روی مواد را بخوبی بپوشاند.
![[تصویر: %D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9...%DB%8C.jpg]](https://files.namnak.com/users/se/aup/202010/78_pics/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9%84%D9%88%D8%B7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpg)
نکات
![[تصویر: %D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9...%D8%B7.jpg]](https://files.namnak.com/users/se/aup/202010/77_pics/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9%84%D9%88%D8%B7.jpg)
مواد لازم برای ترشی مخلوط:
نقلقول:
- گل کلم:2 کیلو
- هویج:نیم کیلو
- خیار:نیم کیلو
- [b]کرفس:نیم کیلو[/b]
- بادمجان:800 گرم
- [b]سیب زمینی ترشی:300 گرم[/b]
- پیاز ریز:400 گرم
- سیر:400 گرم
- فلفل سبز:به مقدار لازم
- سبزی ترشی شامل [b]مرزه ، شوید ترخون، نعنا و برگ [i]کرفس[/i]:400 گرم[/b]
- ادویه ترشی شامل زردچوبه، فلفل، [b]گلپر ، به مقدار لازم[/b]
- نمک: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز:به مقدار کافی
- موسیر:300 گرم
- نعنا و شوید خشک
طرز تهیه ترشی مخلوط مجلسی :
برای تهیه ترشی مخلوط باید ابتدا تمام وسایل آن را از قبل و با حوصله آماده کرد.
به این ترتیب که ته گل کلم را جدا کرده و آن را در اندازه های دلخواه خرد کنید. بعد آنها را داخل ظرفی پر از آب بریزید و چند دقیقه خیس دهید تا آلودگی های آن گرفته شود. بعد آنها را داخل آبکش بریزید و بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود. هویج ها را هم بعد از شستن با پوست کن پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید. سیب زمینی ها را هم خرد نمایید. برگ های تازه و جوان کرفس را از ساقه جدا کرده و جدا گانه بشویید و بعد خرد کنید. خیار را هم بعد از شستن خرد کنید. پیاز، سیر ، موسیر ، سبزی را هم پاک کرده و بشویید. بادمجان ها را هم خرد کنید.موسیر را ابتدا بشویید وسپس برای 1 الی 2 ساعت با آب ولرم بخیسانید و سپس آب آن را گرفته و با سایر مواد مخلوط کنید.
همه سبزیجات شسته و خرد شده را برای چند ساعت روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا بخوبی خشک شوند و هیچ گونه آبی نداشته باشند.با این کارمانع از کپک زدن ترشی میشویم.بادمجان ها را بعد از شستن و خشک کردن با یک لیوان سرکه بپزید نیاز نیست بادمجان را کاملا بپزید همین که کمی نرم شود کافی است .بعد همه را در ظرفی مخلوط کرده و به آنها زردچوبه، فلفل، گلپرو نمک را اضافه کنید و با دست همه مواد را خوب زیرورو کنید.شوید و نعنای خشک عطر و بوی بی نظیری به ترشی می دهد به همین دلیل آنها را هم به همراه ادویه جات به مواد ترشی اضافه کنید. بعد همه مواد ترشی را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و لابه لای آن فلفل سبز و بادمجان پخته شده اضافه کنید. در نهایت سرکه را بیفزایید و درب شیشه را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. سرکه را در حدی بریزید که روی مواد را بخوبی بپوشاند.
![[تصویر: %D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9...%DB%8C.jpg]](https://files.namnak.com/users/se/aup/202010/78_pics/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9%84%D9%88%D8%B7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpg)
نکات