۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۱:۴۹ عصر
ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های محبوب ایرانی است که برعکس ترشی های دیگر در تمام فصول سال می توان تهیه و استفاده کرد. ترشی کلم قرمز یا کلم بنفش یک چاشنی جذاب است که مثل ترشی لیته بادمجان می توان با همه ی غذاها میل کرد. از سوی دیگر درست مثل خیار شور که موجب طعم دادن به ساندویچ میشود، ترشی کلم هم طعم دهنده فوق العاده به انواع ساندویچها، سالاد و غذاهای مختلف به خصوص غذاهای گوشتی می باشد.
مواد لازم برای درست کردن ترشی کلم قرمز
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
برای تهیه این ترشی و چاشنی فوق العاده ابتدا باید کلم ها را خوب بشویید و بعد از اینکه آب آن ها را گرفتید به صورت خلالی و ریز ریز خرد کنید می توانید از رنده های مخصوص نیز استفاده کنید تا سرعت کارتان بالا برود؛ سپس کلم های خر شده را در یک ظرف شیشه ای یا دبه بریزید و داخل آن را با کمی نمک ، فلفل و سرکه بریزید و با کلم ترکیب کنید. سرکه باید روی کلم ها را بپوشاند.
سپس در ظرف را ببندید و آن را درون یخچال یا یک جای خنک قرار دهید تا رنگ سرکه بعد از چند روز تغییر کند و قرمز رنگ شود و خود کلم هم نرمتر شود. اگر می خواهید که ترشی زودتر آماده شود و کلم ها نرمتر شوند آن را قبل از ریختن در شیشه در آب جوش بریزید و کمی بجوشانید تا نرم تر بشوند.
نکاتی مهم برای درست کردن ترشی کلم قرمز
ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی است و سعی کنید حد الامکان از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.
می توان یک قاشق غذا خوری شکر به کلم قرمزبریزید تا ترشی سرکه را تعدیل کند و یا سرکه را با کمی آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.
در بعضی موارد افراد برای نرم شدن کلم قرمز آن را با مقدار کمی آب حرارت می دهند ولی این باعث می شود که رنگ و مزه کلم تغییر کند و کیفیت ترشی های دیگر را نداشته باشد.
می توانید به ترشی فلفل و سیر بیافزایید اما در این صورت طعم قدیمی آن از بین خواهد رفت.
ترشی کلم قرمز در4یا 5 روز در آشپزخانه آماده می شود. بعد از آنمی توان ترش را در یخچال نگهداری کرد.
اگر می خواهیدترشی کلم قرمز رستورانی و خوش رنگ تهیه کنید باید هر بار مقدار کمی ترشی درست کنید چون این ترشی به تدریج رنگش را از دست می دهد.
اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید می توانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند.
سرکه سفید باعث خوشرنگ ماندن ترشی میشود.
کلم هر چقدر خوشرنگ تر باشد، ترشی شما هم خوشرنگ تر میشود.
مقدار ترشی و آب بستگی به ذائقه خودتان دارد، میتوانید کم و زیادش کنید.
ترشی حتما باید داخل یخچال نگهداری شود.
استفاده از آب لبو در خوش رنگ کردن ترشی تاثیر گذار است اما اگر کلم خوشرنگ باشد احتیاجی به آن نیست.
مواد لازم برای درست کردن ترشی کلم قرمز
نقلقول:
- کلم قرمز به میزان دلخواه
- نمک به میزان کافی
- سرکه به مقدار کافی
- پودر فلفل قرمز مقداری
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
برای تهیه این ترشی و چاشنی فوق العاده ابتدا باید کلم ها را خوب بشویید و بعد از اینکه آب آن ها را گرفتید به صورت خلالی و ریز ریز خرد کنید می توانید از رنده های مخصوص نیز استفاده کنید تا سرعت کارتان بالا برود؛ سپس کلم های خر شده را در یک ظرف شیشه ای یا دبه بریزید و داخل آن را با کمی نمک ، فلفل و سرکه بریزید و با کلم ترکیب کنید. سرکه باید روی کلم ها را بپوشاند.
سپس در ظرف را ببندید و آن را درون یخچال یا یک جای خنک قرار دهید تا رنگ سرکه بعد از چند روز تغییر کند و قرمز رنگ شود و خود کلم هم نرمتر شود. اگر می خواهید که ترشی زودتر آماده شود و کلم ها نرمتر شوند آن را قبل از ریختن در شیشه در آب جوش بریزید و کمی بجوشانید تا نرم تر بشوند.
نکاتی مهم برای درست کردن ترشی کلم قرمز
ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی است و سعی کنید حد الامکان از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.
می توان یک قاشق غذا خوری شکر به کلم قرمزبریزید تا ترشی سرکه را تعدیل کند و یا سرکه را با کمی آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.
در بعضی موارد افراد برای نرم شدن کلم قرمز آن را با مقدار کمی آب حرارت می دهند ولی این باعث می شود که رنگ و مزه کلم تغییر کند و کیفیت ترشی های دیگر را نداشته باشد.
می توانید به ترشی فلفل و سیر بیافزایید اما در این صورت طعم قدیمی آن از بین خواهد رفت.
ترشی کلم قرمز در4یا 5 روز در آشپزخانه آماده می شود. بعد از آنمی توان ترش را در یخچال نگهداری کرد.
اگر می خواهیدترشی کلم قرمز رستورانی و خوش رنگ تهیه کنید باید هر بار مقدار کمی ترشی درست کنید چون این ترشی به تدریج رنگش را از دست می دهد.
اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید می توانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند.
سرکه سفید باعث خوشرنگ ماندن ترشی میشود.
کلم هر چقدر خوشرنگ تر باشد، ترشی شما هم خوشرنگ تر میشود.
مقدار ترشی و آب بستگی به ذائقه خودتان دارد، میتوانید کم و زیادش کنید.
ترشی حتما باید داخل یخچال نگهداری شود.
استفاده از آب لبو در خوش رنگ کردن ترشی تاثیر گذار است اما اگر کلم خوشرنگ باشد احتیاجی به آن نیست.