۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۳۵ عصر
طرز تهیه یتیمچه
یتیمچه یکی از انواع غذاهای محلی و بسیار خوشمزه و قدیمی مردم ایران است که کالری کمی دارد و با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود. طرز تهیه یتیمچه بسیار ساده است و به راحتی میتوانید در یک زمان کوتاه یک خوراک خوشمزه داشته باشید و با نان سرو کنید.
مواد لازم برای یتیمچه
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید ،مقداری نمک روی آنها بپاشید و بگذارید تا 30 دقیقه بماند و طعم تلخی آن گرفته شود. بعد از مرحله تلخه گیری بادمجان ، آنها را بشویید تا نمک آنها از بین برود و بادمجانها شور نباشند.
مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.سپس پیازهای نگینی شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. گوجه فرنگیها را به صورت حلقهای برش دهید و بعد از سرخ شدن پیازها گوجهها را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا گوجهها آب بیندازند.
بعد از ۵ دقیقه بادمجانها را روی گوجه بچینید. بعد فلفل دلمهایهای نگینی شده و سیب زمینیهای حلقهای خرد شده را روی بادمجان ها به ترتیب قرار دهید. رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و به همراه مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و حدود 35 تا 40 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا تمام مواد پخته شوند
یتیمچه یکی از انواع غذاهای محلی و بسیار خوشمزه و قدیمی مردم ایران است که کالری کمی دارد و با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود. طرز تهیه یتیمچه بسیار ساده است و به راحتی میتوانید در یک زمان کوتاه یک خوراک خوشمزه داشته باشید و با نان سرو کنید.
مواد لازم برای یتیمچه
- بادمجان بزرگ 6 عدد
- گوجه فرنگی متوسط 6 عدد
- پیاز متوسط 3 عدد نگینی شده
- سیر 4 حبه
- روغن نصف پیمانه
- نمک 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوریپ
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید ،مقداری نمک روی آنها بپاشید و بگذارید تا 30 دقیقه بماند و طعم تلخی آن گرفته شود. بعد از مرحله تلخه گیری بادمجان ، آنها را بشویید تا نمک آنها از بین برود و بادمجانها شور نباشند.
مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.سپس پیازهای نگینی شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. گوجه فرنگیها را به صورت حلقهای برش دهید و بعد از سرخ شدن پیازها گوجهها را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا گوجهها آب بیندازند.
بعد از ۵ دقیقه بادمجانها را روی گوجه بچینید. بعد فلفل دلمهایهای نگینی شده و سیب زمینیهای حلقهای خرد شده را روی بادمجان ها به ترتیب قرار دهید. رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و به همراه مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و حدود 35 تا 40 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا تمام مواد پخته شوند