۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۹:۲۸ عصر
چجوری خمیر پیتزا رو به بهترین شکل درست کنم ؟
فرمول پخت خمیر کشلقمه را در حالتیکه یاد بگیرید نیاز نیست دیگر نگران چیزی باشید زیرا به شایسته ترین نحو میتوانید از صفر تا صد پخت پیزا ترکیب و هر مدل پیتزای دیگری را انجام دهید و ما هم درپی این مقاله دو فرمان تهیه و تنظیم خمیر کشلقمه پر اسم و رسم را برای شما آماده نموده
مواد ضروری برای خمیر پیزا یک سری کاره :
نحوه تنظیم خمیر پیتزای یکسری کاره :
ابتدا شیر ولرم , خمیر مایه و یک غذاشق غذاخوری از شکر را در پیاله ای بریزید و ترکیب نمایید , روی پیاله را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای 10 دقیقه تا یک ربع کنار بگذارید تا کف نماید .
درین تراز آرد را در سه سطح روی مواد الک کرده و هر توشه مواد را نیز بزنید , در نهایی تراز افزودن آرد مواد را با دست ورز دهید تا خمیر صحیح شود .
روی خمیر یک لایه سلفون بکشید و روی کاسه را نیز با یک حوله بپوشانید و برای 1 ساعت کنار بگذارید تا خمیر ورآید . بعداز یک ساعت خمیر را روی یک مرحله آرد پاشی شده قرار داده و روی آن مقداری آرد بپاشید .
خمیر را با دست عالی ورز دهید تا قابل انعطاف و لطیف شود , بعد خمیر را به دو نصیب هم اندازه برش زده و هر بخش را با دست به حالت گلوله درآورید .
طرز تهیه شماره 2 خمیر پیتزا حرفه ای
در این دستور تهیه یک روش جدید و جالب خمیر پیتزا را بیان می کنیم که در مواد آن شاید ماءالشعیر و فلفل جالب باشد:
مواد لازم خمیر پیتزا:
ابتدا پودر مخمر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کف کند.
در این میان آرد، فلفل سفید، نمک و شکر را در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه خمیرمایه عمل آمد آن را به مخلوط آرد اضافه کرده و مخلوط نمایید.
در این مرحله ماء الشعیر را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر درست شود. خمیر بدست آمده را کمی ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شده و نرم و لطف شود.
خمیر بدست آمده را برای 4 تا 5 دقیقه روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا آماده شود.
خمیر آماده شده را داخل یک کاسه قرار داده و روی آن را با یک حوله بپوشانید و کنار بگذارید تا ورآید. بعد از اینکه خمیر پف کرد و حجم آن دو برابر شد آن را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید و به دو قسمت مساوی برش بزنید. هر قسمت از خمیر را به شکل چونه گرد در آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید و با دست به آن فرم دهید. خمیر آماده است میتوانید از آن برای پخت پیتزای مورد نظرتان استفاده نمایید.
فرمول پخت خمیر کشلقمه را در حالتیکه یاد بگیرید نیاز نیست دیگر نگران چیزی باشید زیرا به شایسته ترین نحو میتوانید از صفر تا صد پخت پیزا ترکیب و هر مدل پیتزای دیگری را انجام دهید و ما هم درپی این مقاله دو فرمان تهیه و تنظیم خمیر کشلقمه پر اسم و رسم را برای شما آماده نموده
![[تصویر: %D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8...%D8%A7.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/202005/10_pics/%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7.jpg)
مواد ضروری برای خمیر پیزا یک سری کاره :
- آرد : 3 واحد اندازه گیری میانگین 425
- تخم مرغ : 1 عدد
- خمیر مایه فوری : 1 قاشق غذاخوری
- شکر : 4 قاشق غذاخوری
- نمک : 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع : 6 قاشق غذاخوری
- شیر ولرم : 1 واحداندازه گیری متساوی 250 میلی لیتر
نحوه تنظیم خمیر پیتزای یکسری کاره :
ابتدا شیر ولرم , خمیر مایه و یک غذاشق غذاخوری از شکر را در پیاله ای بریزید و ترکیب نمایید , روی پیاله را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای 10 دقیقه تا یک ربع کنار بگذارید تا کف نماید .
درین تراز آرد را در سه سطح روی مواد الک کرده و هر توشه مواد را نیز بزنید , در نهایی تراز افزودن آرد مواد را با دست ورز دهید تا خمیر صحیح شود .
روی خمیر یک لایه سلفون بکشید و روی کاسه را نیز با یک حوله بپوشانید و برای 1 ساعت کنار بگذارید تا خمیر ورآید . بعداز یک ساعت خمیر را روی یک مرحله آرد پاشی شده قرار داده و روی آن مقداری آرد بپاشید .
خمیر را با دست عالی ورز دهید تا قابل انعطاف و لطیف شود , بعد خمیر را به دو نصیب هم اندازه برش زده و هر بخش را با دست به حالت گلوله درآورید .
طرز تهیه شماره 2 خمیر پیتزا حرفه ای
در این دستور تهیه یک روش جدید و جالب خمیر پیتزا را بیان می کنیم که در مواد آن شاید ماءالشعیر و فلفل جالب باشد:
مواد لازم خمیر پیتزا:
- آرد: 3 لیوان
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- پودر مخمر: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: 1قاشق چایخوری
- فلفل سفید: به مقدار لازم
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- ماء الشعیر: به مقدار لازم
- آب ولرم: نصف لیوان
ابتدا پودر مخمر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کف کند.
در این میان آرد، فلفل سفید، نمک و شکر را در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه خمیرمایه عمل آمد آن را به مخلوط آرد اضافه کرده و مخلوط نمایید.
در این مرحله ماء الشعیر را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر درست شود. خمیر بدست آمده را کمی ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شده و نرم و لطف شود.
خمیر بدست آمده را برای 4 تا 5 دقیقه روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا آماده شود.
خمیر آماده شده را داخل یک کاسه قرار داده و روی آن را با یک حوله بپوشانید و کنار بگذارید تا ورآید. بعد از اینکه خمیر پف کرد و حجم آن دو برابر شد آن را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید و به دو قسمت مساوی برش بزنید. هر قسمت از خمیر را به شکل چونه گرد در آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید و با دست به آن فرم دهید. خمیر آماده است میتوانید از آن برای پخت پیتزای مورد نظرتان استفاده نمایید.