۱۴۰۰-۸-۱، ۱۲:۱۶ صبح
پیراشکی پیتزایی یکی از انواع غذاهای فست فودی است که طعم و عطر بی نظیری دارد و برای پذیرایی از مهمان گزینه خیلی خوبی هست.
مواد لازم برای پیراشکی پیتزایی:
طرز تهیه پیراشکی پیتزایی:
ابتدا قارچ و فلفل دلمه را شسته و خرد کنید، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید و قارچ و فلفل دلمه را تفت دهید تا سرخ شوند.
در ادامه سوسیس را نیز خرد نموده و با مواد سرخ کنید کمی نمک و ادویه بزنید و تفت دهید.
مقداری از مواد را بعد از خنک شدن داخل خمیر بریزید و روی آن پنیر پیتزا قرار داده و لبه های خمیر را بهم بچسبانید و با چنگال فشار دهید تا محکم شود و مواد بیرون نریزد.
حالا مقداری روغن داخل تابه ای بریزید و پیراشکی ها را سرخ کنید. سپس آن ها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. پیراشکی پیتزایی آماده است ان را با سس دلخواه میل کنید.
روش صحیح نگهداری از قارچ:
مواد لازم برای پیراشکی پیتزایی:
- قارچ: 100 گرم
- پنیر پیتزا: 100 گرم
- سوسیس: 100 گرم
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- خمیر پیراشکی: به اندازه لازم
طرز تهیه پیراشکی پیتزایی:
ابتدا قارچ و فلفل دلمه را شسته و خرد کنید، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید و قارچ و فلفل دلمه را تفت دهید تا سرخ شوند.
در ادامه سوسیس را نیز خرد نموده و با مواد سرخ کنید کمی نمک و ادویه بزنید و تفت دهید.
مقداری از مواد را بعد از خنک شدن داخل خمیر بریزید و روی آن پنیر پیتزا قرار داده و لبه های خمیر را بهم بچسبانید و با چنگال فشار دهید تا محکم شود و مواد بیرون نریزد.
حالا مقداری روغن داخل تابه ای بریزید و پیراشکی ها را سرخ کنید. سپس آن ها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. پیراشکی پیتزایی آماده است ان را با سس دلخواه میل کنید.
روش صحیح نگهداری از قارچ:
- برای حفظ طراوت و شادابی قارچ ها باید آن را در کیسههای کاغذی و در قفسه پایین یخچال نگهداری کنید.
- قارچ ها تا یک ماه در فریزر قابل نگهداری هستند.
- تا جایی که امکان دارد قارچ تازه خریداری کنید و از خرید قارچ های یخ زده بپزهیزید.
- اگر قصد دارید قارچ را بیشتر از یک هفته نگهداری کنید آن ها را در فریزر بگذارید.