طرز تهیه سوهان عسلی
معروف ترین [i]سوهان[/i] ایران متعلق به قمی ها می باشد که به صورت گسترده در این شهر تهیه می شود و این نوع شیرینی فوق العاده لذیذ می باشد که به صورت خانگی نیز می توان آن را تهیه نمود.
عسل سفت:سه قاشق سوپخوری پر( 150 گرم)
خلال [b]بادام[/b] :نصف پیمانه (150 گرم)[i]سوهان عسلی[/i]
شکر :یک پیمانه سرخالی (150 گرم)
زعفران سائیده :یک قاشق چایخوری
روغن آبکرده :4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
طرز تهیه سوهان عسلی :
ابتدا خلال [i]بادام[/i] را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
در ظرفی عسل ، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکنواخت شوند.
در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادام ها هم طلایی شوند.
زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید چون ممکن است روغن آن جدا شود.
برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه ، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید . اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.
در این مرحله ، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.
بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بالافاصله دو سه عدد خلال پسته روی سوهان ها قرار دهید .
بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.
معروف ترین [i]سوهان[/i] ایران متعلق به قمی ها می باشد که به صورت گسترده در این شهر تهیه می شود و این نوع شیرینی فوق العاده لذیذ می باشد که به صورت خانگی نیز می توان آن را تهیه نمود.
مواد لازم تهیه سوهان عسلی:
عسل سفت:سه قاشق سوپخوری پر( 150 گرم)
خلال [b]بادام[/b] :نصف پیمانه (150 گرم)[i]سوهان عسلی[/i]
شکر :یک پیمانه سرخالی (150 گرم)
زعفران سائیده :یک قاشق چایخوری
روغن آبکرده :4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
طرز تهیه سوهان عسلی :
ابتدا خلال [i]بادام[/i] را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
در ظرفی عسل ، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکنواخت شوند.
در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادام ها هم طلایی شوند.
زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید چون ممکن است روغن آن جدا شود.
برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه ، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید . اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.
در این مرحله ، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.
بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بالافاصله دو سه عدد خلال پسته روی سوهان ها قرار دهید .
بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.