۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۱:۱۷ عصر
مواد لازم برای تهیه استیک با سس قارچ
![[تصویر: v241239__q0b.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/v241239__q0b.jpg)
مواد اولیه
مقدار
تکه های گوشت استیک
۱۵۰ الی ۲۵۰ گرم
شیر
۱/۲ پیمانه
آرد
۱/۲ قاشق غذاخوری
کره
۲۰ گرم
قارچ
۱۰۰ گرم
سیر رنده شده
۱/۲ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
مراحل طرز تهیه استیک با سس قارچ
گوشت تازه استیک را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بماند و به اصطلاح بیات شود. فرقی نمی کند استیک با گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله باشد.
بعد گوشت را در اندازه حدود ۱۵ در ۲۰ و با قطر ۳ سانتی متر برش بزنید.
سپس به دو طرف گوشت مقداری نمک بزنید و بگذارید تا نیم ساعت بماند.
بعد از آن باید تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و گوشت را در آن سرخ کنید. وقتی یک طرف گوشت کاملا سرخ شد، بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
که کلا بیش از ده دقیقه طول نخواهد کشید.گوشت سرخ شده را از تابه خارج کنید و به همراه سس قارچ سرو کنید.
بهتر است چند تکه گوشت را برای سرخ کردن با هم در تابه قرار ندهید.
طرز تهیه سس استیک
سس استیک برای مزه دار کردن گوشت استیک استفاده می شود و این سس در طبخ انواع گوشت و مرغ نیز کاربرد دارد.
این سس خوشمزه خانگی کاربردهای گوناگونی دارد و حتی برای مزه دار کردن مرغ ، جوجه کباب و گریل کردن سینه مرغ برای سالاد نیز استفاده می شود.
مواد لازمبرای سس مخصوص استیکپیاز سفید 1 عدد
سرکه سفید 1/4 پیمانه
سیر 2 حبه درشت
آب 1/4 پیمانه
کچاپ 1 پیمانه
تمبر هندی 3 قاشق سوپخوری
لیموترش 1 عدد درشت
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
سس ورسترشایر 1/4 پیمانه
خردل 1 قاشق چایخوری پر
طرز تهیه سس استیک با طعم عالی:
پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد کنید
سپس در ظرفی مناسب که بهتر است استیل باشد سیر و پیاز خرد شده را به همراه 2 تا 3 قاشق آب لیموترش مخلوط کنید.
بعد به آنها سس کچاپ ، سرکه سفید، تمبرهندی ، شکر قهوه ای ، آب ، خردل و سس ورسترشایر را اضافه نمایید.
تمام مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.
بعد از مخلوط شدن مواد ظرف را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوش بیآید.
بعد از بجوش آمدن سس ،حرارت زیرظرف را کم کنید و بگذارید تا سس به مدت نیم ساعت بپزد و مزه ها کاملا با هم ترکیب شوند و سس غلیظ شود.
بعد سس پخته شده را با کمک قاشق یا ویسک از الک یا صافی رد کنید.
سس استیک خوش عطر و طعم را در ظرفی تمیز و خشک بریزید و در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود سپس در یخچال نگهداری کنید.
![[تصویر: v241239__q0b.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/v241239__q0b.jpg)
مواد اولیه
مقدار
تکه های گوشت استیک
۱۵۰ الی ۲۵۰ گرم
شیر
۱/۲ پیمانه
آرد
۱/۲ قاشق غذاخوری
کره
۲۰ گرم
قارچ
۱۰۰ گرم
سیر رنده شده
۱/۲ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
مراحل طرز تهیه استیک با سس قارچ
گوشت تازه استیک را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بماند و به اصطلاح بیات شود. فرقی نمی کند استیک با گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله باشد.
بعد گوشت را در اندازه حدود ۱۵ در ۲۰ و با قطر ۳ سانتی متر برش بزنید.
سپس به دو طرف گوشت مقداری نمک بزنید و بگذارید تا نیم ساعت بماند.
بعد از آن باید تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و گوشت را در آن سرخ کنید. وقتی یک طرف گوشت کاملا سرخ شد، بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
که کلا بیش از ده دقیقه طول نخواهد کشید.گوشت سرخ شده را از تابه خارج کنید و به همراه سس قارچ سرو کنید.
بهتر است چند تکه گوشت را برای سرخ کردن با هم در تابه قرار ندهید.
طرز تهیه سس استیک
سس استیک برای مزه دار کردن گوشت استیک استفاده می شود و این سس در طبخ انواع گوشت و مرغ نیز کاربرد دارد.
این سس خوشمزه خانگی کاربردهای گوناگونی دارد و حتی برای مزه دار کردن مرغ ، جوجه کباب و گریل کردن سینه مرغ برای سالاد نیز استفاده می شود.
مواد لازمبرای سس مخصوص استیکپیاز سفید 1 عدد
سرکه سفید 1/4 پیمانه
سیر 2 حبه درشت
آب 1/4 پیمانه
کچاپ 1 پیمانه
تمبر هندی 3 قاشق سوپخوری
لیموترش 1 عدد درشت
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
سس ورسترشایر 1/4 پیمانه
خردل 1 قاشق چایخوری پر
طرز تهیه سس استیک با طعم عالی:
پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد کنید
سپس در ظرفی مناسب که بهتر است استیل باشد سیر و پیاز خرد شده را به همراه 2 تا 3 قاشق آب لیموترش مخلوط کنید.
بعد به آنها سس کچاپ ، سرکه سفید، تمبرهندی ، شکر قهوه ای ، آب ، خردل و سس ورسترشایر را اضافه نمایید.
تمام مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.
بعد از مخلوط شدن مواد ظرف را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوش بیآید.
بعد از بجوش آمدن سس ،حرارت زیرظرف را کم کنید و بگذارید تا سس به مدت نیم ساعت بپزد و مزه ها کاملا با هم ترکیب شوند و سس غلیظ شود.
بعد سس پخته شده را با کمک قاشق یا ویسک از الک یا صافی رد کنید.
سس استیک خوش عطر و طعم را در ظرفی تمیز و خشک بریزید و در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود سپس در یخچال نگهداری کنید.