۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۱:۵۶ عصر
مواد لازم برای پنکیک موز
آرد :1 پیمانه
شکر :1 قاشق غذاخوری
شیر :1 پیمانه
بیکینگ پودر :2قاشق پایخوری
نمک :1/4 قاشق چایخوری
روغن گیاهی :2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :1 عدد
دارچین :1 قاشق چایخوری
موز رسیده :2 عدد
کاسه ای بردارید و آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را به کمک یک الک درون کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید.
کاسه ای دیگر بردارید و در آن شیر، تخم مرغ، روغن را بریزید و با استفاده از یک چنگال یا ویسک ان ها را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
2 عدد موز رسیده را در ظرفی بگذارید و با پشت چنگال شروع به له کردن آن کنید. علت استفاده از موز رسیده این است که این موز نسبت به بقیه موزها طعم و عطر بهتری دارد.
موزهای له شده تا را به مخلوط شیر، تخم مرغ و روغنی که آماده کرده اید اضافه کنید؛ و دوباروه شروع کنید با چنگال یا ویسک هم بزنید.
حال کاسه آرد، بیکینگ پودر را به مخلوط موز اضافه کنید و باز این مواد را خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
در ادامه شعله گاز را روشن کنید و روی حرارت متوسط تنظیم کنید. کف ماهیتابه را با کمی کره چرب کنید؛ این مقدار چربی برای تمام پنکیک ها کافی می باشد.
بسته به نوع علاقه تا برای اندازه پنکیک با استفاده از یک ملاقه کوچک یا یک قاشق بزرگ مقداری پنکیک درون ماهیتابه بریزید. صبر کنید تا حباب های کف پنکیک بیرون بیایند.
به آرامی با یک قاشق امتحان کنید ببینید پنکیک از کف تابه جدا می شود یا نه. به محض اینکه به راحتی جدا شد، آن را برگردانید و اجازه دهید تا آن طرفش هم آماده شود.
دو طرف پنکیک باید رنگ قهوه ای طلایی بگیرد. بعد از برداشتن اولین سری پنکیک هازمان مورد نیاز برای پخت هر پنکیک به دستتان می آید.
نکته های کلیدی تهیه پنکیک موز:
بهتر است هنگام ریختن مواد بیشتر از دو قاشق از مایه پنکیک نریزید. چون مایه حالت شلی دارد و برگرداندن آن کار سختی خواهد بود.
شعله را کم کنید تا پنکیک کاملا مغز پخت شود. ولی مراقب طرف دوم باشید زیرا زمان پخت کمتری نیاز دارد.
برای گرم نگه داشتن پنکیک ها می توانید آنها را در فر کم حرارت نگه دارید.
برای تهیه پنکیک موز بزرگ و نازک می توانید تخم مرغ و موز را با هم در مخلوط کن بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی به شما دهد همچنین هنگام پخت آن را در کل سطح تابه پخش و سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد پنکیک موز
آرد :1 پیمانه
شکر :1 قاشق غذاخوری
شیر :1 پیمانه
بیکینگ پودر :2قاشق پایخوری
نمک :1/4 قاشق چایخوری
روغن گیاهی :2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :1 عدد
دارچین :1 قاشق چایخوری
موز رسیده :2 عدد
کاسه ای بردارید و آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را به کمک یک الک درون کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید.
کاسه ای دیگر بردارید و در آن شیر، تخم مرغ، روغن را بریزید و با استفاده از یک چنگال یا ویسک ان ها را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
2 عدد موز رسیده را در ظرفی بگذارید و با پشت چنگال شروع به له کردن آن کنید. علت استفاده از موز رسیده این است که این موز نسبت به بقیه موزها طعم و عطر بهتری دارد.
موزهای له شده تا را به مخلوط شیر، تخم مرغ و روغنی که آماده کرده اید اضافه کنید؛ و دوباروه شروع کنید با چنگال یا ویسک هم بزنید.
حال کاسه آرد، بیکینگ پودر را به مخلوط موز اضافه کنید و باز این مواد را خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
در ادامه شعله گاز را روشن کنید و روی حرارت متوسط تنظیم کنید. کف ماهیتابه را با کمی کره چرب کنید؛ این مقدار چربی برای تمام پنکیک ها کافی می باشد.
بسته به نوع علاقه تا برای اندازه پنکیک با استفاده از یک ملاقه کوچک یا یک قاشق بزرگ مقداری پنکیک درون ماهیتابه بریزید. صبر کنید تا حباب های کف پنکیک بیرون بیایند.
به آرامی با یک قاشق امتحان کنید ببینید پنکیک از کف تابه جدا می شود یا نه. به محض اینکه به راحتی جدا شد، آن را برگردانید و اجازه دهید تا آن طرفش هم آماده شود.
دو طرف پنکیک باید رنگ قهوه ای طلایی بگیرد. بعد از برداشتن اولین سری پنکیک هازمان مورد نیاز برای پخت هر پنکیک به دستتان می آید.
نکته های کلیدی تهیه پنکیک موز:
بهتر است هنگام ریختن مواد بیشتر از دو قاشق از مایه پنکیک نریزید. چون مایه حالت شلی دارد و برگرداندن آن کار سختی خواهد بود.
شعله را کم کنید تا پنکیک کاملا مغز پخت شود. ولی مراقب طرف دوم باشید زیرا زمان پخت کمتری نیاز دارد.
برای گرم نگه داشتن پنکیک ها می توانید آنها را در فر کم حرارت نگه دارید.
برای تهیه پنکیک موز بزرگ و نازک می توانید تخم مرغ و موز را با هم در مخلوط کن بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی به شما دهد همچنین هنگام پخت آن را در کل سطح تابه پخش و سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد پنکیک موز
نقلقول: پنکیک موز جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پنکیک موز را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .