۱۴۰۰-۸-۱، ۱۲:۱۴ صبح
دمپختک باقالی یکی از آن دسته غذاهای خوشمزه و پر خواصی است که به راحتی و در زمان کوتاه تهیه میشود. این غذای مفید و مقوی را می توانید در چند دقیقه اماده کنید و از آن دست غذاهای آسان و همه پسند می باشد.
مواد لازم برای دمپختک باقالی:
ابتدا باقلا را شسته و بگذارید آبش برود، تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید و باقلاها را تفت دهید سپس به آن نمک و زردچوبه بزنید و خوب مخلوط کنید تا ادویه به خورد آن برود.
حالا 3 لیوان آب را به باقالا ها اضافه کنید و بگذارید تا مقداری در شعله متوسط گاز کمی بپزد.
در این میان برنج را شسته و در آب بخیسانید. پیاز را پوست گرفته و خرد کنید سپس با روغن سرخ کنید و به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا بخوبی سرخ شود.
برنج ها را در قابلمه باقلا بریزید و کمی کره و روغن اضافه کنید و بگذارید تا برنج دم بکشد.
بعد از دم کشیدن برنج غذای شما آماده است آن را با پیاز های سرخ شده سرو کنید.
برای سرو میتوانید نیمرو آماده کرده و بعد از آماده شدن دمپختک باقالی آن را داخل دیس بکشید و روی آن نیمرو را قرار داده و با پیاز داغ تزیین و با سبزیجات تازه میل کنید.
- باقالا زرد خشک : 2 پیمانه
- برنج : 400 گرم
- پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ
- کره : به میزان لازم
- روغن : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- زرد چوبه : 1 قاشق غذا خوری
ابتدا باقلا را شسته و بگذارید آبش برود، تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید و باقلاها را تفت دهید سپس به آن نمک و زردچوبه بزنید و خوب مخلوط کنید تا ادویه به خورد آن برود.
حالا 3 لیوان آب را به باقالا ها اضافه کنید و بگذارید تا مقداری در شعله متوسط گاز کمی بپزد.
در این میان برنج را شسته و در آب بخیسانید. پیاز را پوست گرفته و خرد کنید سپس با روغن سرخ کنید و به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا بخوبی سرخ شود.
برنج ها را در قابلمه باقلا بریزید و کمی کره و روغن اضافه کنید و بگذارید تا برنج دم بکشد.
بعد از دم کشیدن برنج غذای شما آماده است آن را با پیاز های سرخ شده سرو کنید.
برای سرو میتوانید نیمرو آماده کرده و بعد از آماده شدن دمپختک باقالی آن را داخل دیس بکشید و روی آن نیمرو را قرار داده و با پیاز داغ تزیین و با سبزیجات تازه میل کنید.