۱۴۰۲-۳-۲۷، ۰۱:۳۶ صبح
برخورد با همسر افسرده
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید |
[ همسرداری ] چگونه با شوهر افسرده برخورد کنم؟ |
۱۴۰۲-۳-۲۷، ۰۱:۳۶ صبح
برخورد با همسر افسرده
۱۴۰۲-۳-۲۷، ۰۵:۵۹ عصر
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما همراه گرامی
درمواجه با فرد افسرده خلق طرف مقابل پایین است به معنای احساس پوچی، غم و ناامیدی در اکثر ساعات روز که معمولا برای دیگران هم قابل مشاهده است در ابتدا انجام کارهای لذتبخش با یکدیگر را بدهید. به اون نشان دهید که در هر حالتی برای شما مهم و ارزشمند است. از او بپرسید در حال حاضر چه کاری از دستتان برمیآید و چه کمکی میتوانید کنید. با این رفتارها به همسرتان نشان میدهید که استوار هستید تا همراه با هم ابرهای سیاه افسردگی را از آسمان زندگی کنار زده تنها با حضور داشتن در کنار همسر افسرده خود میتوانید کمکهای زیادی به او کنید. خیلی از افراد در برابر شریک عاطفی افسرده، کلافه رفتار نموده و آنها را مقصر میدانند. به همسرتان نگویید :«وقتی اون روز سرم داد زدی من خیلی از دستت ناراحت شدم» به عبارت دیگر بر سر رفتاریهایی که ناشی از اختلال افسردگی است با او چانه نزنید. اگر میخواهید تغییرات مثبتی در افسردگی همسرتان مشاهده کنید، ضروری است که خیلی از رفتارهای او را به خودتان نگیرید و آنها را شخصیسازی نکنید. و کلام آخر اینکه رابطه ای که یک یا هر دو نفر افسرده باشند، می تواند بسیار چالش برانگیز باشد. اما اگر هر دو اشتیاق داشته باشند که برای یکدیگر زمان صرف کنند و برای آن تلاش کنند، نتیجه ی آن یک رابطه ی قوی و حمایت کننده خواهد بود که بر پایه ی اعتماد ساخته شده است. و اینکه فرد افسرده چه میزان افسردگی و ناامیدی دار د متفاوت هست واگر نیاز هست حتما با روان پزشک برای طی درمان روان درمانی مراجعه بفرمایید موفق و موید باشید |
|
موضوعات مرتبط با این موضوع… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
[ مشاوره فردی] چگونه از مشاوره رایگان استفاده کنم؟ | Samyar_Taghdiri | 1 | 215 |
۱۴۰۲-۵-۲۳، ۰۷:۲۵ عصر آخرین ارسال: ADMIN |
|
[ مشاوره فردی] افسرده و بی انگیزه شدم | ناشناس | 4 | 348 |
۱۴۰۲-۴-۴، ۰۵:۰۵ عصر آخرین ارسال: ناشناس |
|
[ مشاوره فردی] چگونه خودارضایی را ترک کنم؟ | Mohamad sadegh | 1 | 296 |
۱۴۰۲-۴-۲، ۱۱:۰۴ صبح آخرین ارسال: ملایجردی |
|
[ مشاوره فردی] همسرم با شوهر خواهرم دعوای شدیدی کردند | هروصنم۱۳۶۶ | 1 | 280 |
۱۴۰۲-۲-۵، ۱۲:۲۲ صبح آخرین ارسال: ملایجردی |
|
[ مشاوره فردی] خواهر شوهر و شوهرم | Samayari | 3 | 917 |
۱۴۰۱-۱-۱۹، ۰۹:۴۰ صبح آخرین ارسال: ملایجردی |
|
[ تربیت فرزند ] با پسری که فیلم پورن دیده چطور برخورد کنم؟ | مشاورانه | 1 | 1,353 |
۱۴۰۰-۱۰-۲۳، ۰۷:۴۱ صبح آخرین ارسال: مشاورانه |
|
[عشق و ازدواج] چگونه ازدواج اسلامی داشته باشم؟ | مشاورانه | 2 | 758 |
۱۴۰۰-۱۰-۲۲، ۱۲:۲۰ عصر آخرین ارسال: ADMIN |
|
[ مشاوره فردی] شوهر ذلیل یا مامان دوست | مشاورانه | 2 | 1,188 |
۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۸:۲۱ صبح آخرین ارسال: مشاورانه |
|
[ همسرداری ] شوهر عصبی دارم که صداش رو بالا می بره | مشاورانه | 2 | 764 |
۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۸:۱۴ صبح آخرین ارسال: مشاورانه |
|
[ همسرداری ] شوهر عصبی دارم و از من بچه دوم می خواد | مشاورانه | 1 | 744 |