قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› طرز تهيه ته‌چین ماهی

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [مشاوره مذهبی]  ازدواج فاطمه_کریمی ADMIN مشاوره خانواده و ازدواج
  طراحی گرافیکی ویژه کاربران طلایی ADMIN hammami تولیدات حوزه چاپ و گراف...
  معرفی فیلم بر باد رفته – Gone with the Wind niloofarmajdi niloofarmajdi سینما/ تلویزیون / مستند
  [عشق و ازدواج]  مشخصات: خانم ۲۴ با مشکل اعتماد... threata ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  تماشای آنلاین فیلم چقدر حجم مصرف می کند؟ ali5280 ali5280 رایانه و موبایل
  معرفی گوشی های سری A سامسونگ besttechnology besttechnology رایانه و موبایل
  [ مشاوره فردی]  ] ایا باید همیشه ناراحتیمون ... Ssani ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
برترین امتیاز گیرندگان
ADMIN 25919
رمان 6198
~~sara~~ 2495
مشاورانه 2481
*Ertebat* 1299
sarah 1283
محمدی پور 1159
abasaleh 1012
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9443
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
mohamadi1392 246

فروش دامنه bloger.app | مشاوره خانواده در واتساپ | دانلود سخنرانی‌های رائفی پور | کتاب صوتی لهوف | نذر فرهنگی |
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

طرز تهيه ته‌چین ماهی

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۵۴ عصر
ته‌چین ماهی


ـ فیله ماهی متوسط: ۵ تکه
ـ آرد سوخاری یا آرد نخودچی یا آرد ذرت: به میزان لازم
ـ زعفران یا رنگ خوراکی
ـ روغن ذرت یا زیتون یا سویا
ـ آبلیمو، آب نارنج: یک فنجان
ـ پیاز: ۲ عدد متوسط
ـ تخم‌مرغ: یک عدد بزرگ
ـ مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
ـ زیره: به میزان لازم
ـ برنج به مقدار کافی


▪ طرز تهیه:
برای درست کردن ته‌چین ماهی تعدادی ماهی گوشتی شبیه شیر، سنگسر یا ماهیان پرورشی تهیه کرده و آنها را به صورت فیله درآورده بعد مقداری آرد سوخاری یا آرد نخودچی یا آرد ذرت را در ظرفی بریزید. سپس به میزان لازم زعفران یا رنگ مجاز خوراکی، روغن ذرت یا زیتون یا سویا یا روغن مایع، یک فنجان آبلیمو یا آب نارنج، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ که خوب زده شده باشد به نحوی که سفیدرنگ شده باشد، مغز گردوی کوبیده و مقداری زیره را درون ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید تا به صورت مایه‌ای تهیه شود. مایه را در جای خنک نگهداری کنید. سپس برنج را به صورت چلو تهیه کرده و در ظرف دیگر روغن بریزید و داغ ‌کنید و به اندازه یک انگشت روی روغن برنج ریخته و پهن کنید سپس فیله یا گوشت ماهی را روی برنج‌ها بچینید. اگر ماهی زیاد باشد، آنها را روی هم بگذارید. سپس مایه‌ای را که آماده کرده و کنار گذاشته‌اید، روی ماهی‌ها بریزید و بقیه برنج را داخل دیگ روی ماهی‌ها اضافه‌کنید و چلو ته‌چین ماهی را دم کنید و روی دیگ سرپوش و دمکش بگذارید تا در حرارت ملایمی دم بکشد. وقتی برنج دم کشید و آماده شد، آن را درون ظرف ریخته و سرسفره بیاورید.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سمبوسه هندی با ماهی Mina1382 0 429 ۱۴۰۰-۸-۲، ۱۱:۴۶ صبح
آخرین ارسال: Mina1382
  چگونه خوراک ماهی و قارچ را ساده و سریع درست کنیم؟ Mina1382 0 449 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۱۰:۱۴ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
fjump نکاتی برای طبخ ماهی abzico 0 865 ۱۳۹۳-۸-۱۷، ۱۱:۱۶ صبح
آخرین ارسال: abzico
  طرز تهيه ميكس ميوه هاي استوايي sarah 0 879 ۱۳۹۱-۱۲-۲۱، ۱۲:۴۱ عصر
آخرین ارسال: sarah
  سبزی پلو با ماهی khanomi 0 888 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۷ عصر
آخرین ارسال: khanomi
  طرز تهيه کشک بادنجان khanomi 0 878 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۵۴ عصر
آخرین ارسال: khanomi

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی