۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۰۷ عصر
تصویر به اندازه 3% (605x831) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (623x855) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.
مواد لازم برای ماهی
هر ماهی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ولی باید فیله شده باشه
آرد= 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ =1 عدد
زعفران پودر شده= به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه= به مقدار لازم
نمک= به مقدار لازم
طرز تهیه فیله کردن و سرخ کردن ماهی
اگر از جایی که ماهی خرید کردید،بگید که ماهی را برای شما فیله کنن یا
اینکه میتوانید مثل عکسی که برای شما گذاشتم ماهی را فیله کنید،البته این
عکس برای من نیستش،دفعه بعد از فیله کردن به طریقه خودم عکس خواهم گرفت
تخم مرغ را با نمک و فلفل و زعفران به خوبی با چینگال یا همزن مخلوط میکنیم
و دورن یک بشقاب میریزیم و بعد هم آرد را روی موادمان میریزیم و فیله ها
را یکی یکی درون این مخلوط میزنیم تا تمام قسمتهای آن اغشته به موادمان شود
و بعد هم تابه ای را روی حرارت گذاشته و بعد از داغ شدن،روغن ریخته و وقتی
روغن داغ شد حرارات را متوسط میکنیم و ماهی ها را دورن تابه قرار میدهیم
تا رنگ ماهی طلایی رو به نارنجی شود و بعد هم با سبزی پلو نوش جان میکنیم.
این مقدار مواد برای اغشته کردن ماهی برای 1 ماهی هستش،یعنی 2 عدد فیله
طرز تهیه سبزی پلو و سبزی آن
سبزی پلویی (شامل:تره،جعفری،گشنیز،شوید و سیرتازه)=1 پیمانه و نیم و این
بستگی به خود شما دارد میتوانید زیاد یا کمترش کنید و از تمامی سبزی های که
گفته شد به میزان یکسان استفاده کنید و سیر هم بستگی به خود شما داره
برنج را از چند ساعت قبل در مقداري آب ولرم و نمک خيس می كنیم.اگر سبزی
پلویی شما خشک بود از 1 ساعت قبل در مقداری آب بریزید و داخل یخچال قرار
دهید و بعد از مصرف آب آن را خارج کنید،اینطوری تقریبا شبیه سبزی تازه
میشود
(اگر سبزی شما خشک بود در آخر 3 دقیقه مانده که میخواهید پلو را آبکش کنید سبزی را به آن اضافه کنید)
قابلمه مناسبي را آب کرده و ميگذاريم جوش بياید و بعد آب و نمک برنج را
خالي مي کنيم و برنج را درآب جوش ميريزیم.در فاصله جوشيدن گاهي کف آن را بر
میداریم.مقداری روغن هنگام جوشيدن داخل برنجمان میريزيم،زمان آبکش کردن
برنج زمانی هست که دانهای برنج را در دست له کرديم،مغز آن زبر و خشک نباشد و
بعد برنج را در آبکش می كنیم و سبزی را هم با برنج مخلوط میکنید و این
کار را خیلی با دقت انجام میدهید تا برنج شما خرد نشود.
درون قابلمه مناسبی مقداری روغن ریخته و اگر دوست دارید که ته دیگ شما سیب
زمینی باشد چند عدد سیب زمینی را پوست بگیرد نه باریک،نه ضخیم و بعد در ته
دیگ بچینید و بعد سبزی پلو را ریخته و درون سبزی پلو چند حفره با ته قاشق
ایجاد کنید که دم برنج راحت تر بالا بیاید و بعد از 5 دقیقه مقداری آب و
روغن درست کرده و روی برنجتان بدهید(برای درست کردن آب روغن باید قبل از
اینکه برنج را بخواهید درون قابلمه بریزد نصف استکان روغن و نصف هم آب در
قابلمه ریخته و بعد درون قابلمه ریخته و وقتی جوش آمد و در یک کاسه ریخته و
بعد از 5 دقیقه روی برنج بریزید)و وقتی دمش بالا اومد دم کنی بگذارید
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙